zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Gdzie mieszkasz??

Itachi Uchiha
13-01-2006, 21:38
Gdzie mieszkacie w tibi?
Jakie według was miasto najlepsze głosujcie!!

Sashion
13-01-2006, 21:40
Aaaa to trzeba było tak odrazu :D To juz chyba... 3-4 taki temat!!
Kazz!

Itachi Uchiha
13-01-2006, 21:45
Chodziło mi o miasto w Tibi

Spearman
14-01-2006, 08:53
Chodziło mi o miasto w Tibi

A Kazordoon to nie jest miast jest tam dpo i sklepy

Ja mieszkam w Carlin

Jabadabadu
15-01-2006, 10:02
Ja mieszkam również w Carlin. Z niego najbliżej jest do GL gdzie expie.

Dark Sven
15-01-2006, 10:07
a ja w śremie :D

w carlin

Master Sorcerer Szymon
15-01-2006, 10:48
Ja mieszkam w carlin :).

Master Sorcerer Szymon
15-01-2006, 10:51
Ja mieszkam w carlin :), bo jest tam ghostland :p.

DRoN
15-01-2006, 10:52
... a ja w Ab mieszkałem jak grałem , bo to takie zadupie i wszędzie daleko jest , ale za to dużo Polaków ... wmiare spokojne miasto i mało PK ...

Zuczek_pl
15-01-2006, 10:57
Ja mieszkam w Thais. Do kazdego respu jest tam blisko i są urozmaicone potworki xD

Lord von Shadow
15-01-2006, 11:06
eeee tam darashia rox! :]

jest gdzie ekspic, skilować i jest miła atmosfera wszyscy są mili nie ma żadnych n00bów ;)

Sashion
15-01-2006, 11:07

Z tego co zrozumiałem to wg ciebie Kazz to nie jest miasto. A do cholery co to jest? -.-''

Ricky Norek
15-01-2006, 11:44
Venore, Thais i Carlin. Jednak wybrałem venore bo tam mieszkam moją główną postacią.

Imrazon
15-01-2006, 21:04
Mieszkałem i w AB Dendril, i w Thais, a także w Carlin, jednak zdecydowanie najbardziej do gustu przypadło mi ostatnie z tych miast - Carlin.

Frozen Wave
15-01-2006, 21:13
Do 20 leva mieszkałem w Veno , ale teraz jestem w thaisie :PP

Soohy
15-01-2006, 21:32
W Kazordoon i w Ab'dendriel jest atmosfera :)
Carlin jest ładne ale dużo tam noobów ;(
Thais jest za duże i takie jakby zbyt pospolite
Ja aktualnie mieszkam w Venore :)
Jeśli miałbym pacca to pewnie zamieszkałbym w Ankrahmun :D

Mar Cin
16-01-2006, 14:21
Ja kiedyś mieszkałem w Carlin, ale jak po raz 4 czy 5 zobaczyłem stosy trupów po mass pk, to wymiękłem i pobiegłem do Kazo. W sumie fajnie tam, tyle że wszędzie daleko ;( (tj. z góry, z której wychodzisz to wszędzie blisko, ale żeby dojść z góry do wejścia, a nie mówiąc już o depo to musisz przejść przez dużo jakichś porąbanych korytarz)

Krizz
16-01-2006, 14:44
Carlin RLZ! :cup:
Moim pierwszym, najbardziej znanym, dla mnie najfajniejszym, najprzytulniejszym miastem... CARLIN! :cup:

wacek282
17-01-2006, 16:43
Moje ulubione miasto to Thais.Dużo expowisk,dużo sklepów,obszerne podziemia.Niestety dosyć dużo noobów.PK jest tak średnio :king: :lucznik: .
Również fajnym miastem jest Venore ale na tych bagnach jest sie łatwo zgubić :2handed: .Nie lumbie Carlin,dużo rzezi i dla nisko lvlowca oprócz goblinów i
lodowych wysp nic nie ma. :miecz:
Kazroodon tez fajne bo dużo krasnoludów. :axeman:
Ab dendriel takie średnie,dużo troli no i dla niekturych(ś lvlei H lvle)zamek. :elf:

Duch Guardi
17-01-2006, 17:09

Ja mieszkam w Carlin

tak a może thais to też nie miasto -.-
tam też są sklepy i depo

KAZORDOON RULEZ
Jedyne miasto w którym są fajni ludzie a nie nOOby

Pawciorek
17-01-2006, 20:15
Carlin jest najlepsze według mnie przynajmniej. Fajne Expowiska GL, Folda, a namniejszych lv można iśc na gobliny albo amazonki :) i nawet blisko dotroli pod AB :P Ale niestety każde miasto ma swoje minusy minusem Carlin są właśnie nooby ( ostatnio zaczepił mnie jakiś gościu na 7 lv powiedział, że mam dac kase albo mam hunta dałem mu rune hmm w dobrej wierze i powiedział że to jakiś bezużyteczny kamyk wyrzycił go naszczęście go złapałemi użyłem w szczytnym celu) I not pk ;)

Galeon
17-01-2006, 20:46
ja mieszkam w ab bo: sa super expowiska! - niezaleznie od lvla zawsze znajdziesz w poblizu potwory dla siebie! np. trole, roty, minosy, zerki, dragi i inne! duzo sklepow i innych NPCów! - wszedzie duzo sklepow z roznymi rzeczami! np. bard elvirth co sprzedaje instrumenty! tylko thais i ab maja taki sklep! ogromne depo! - czy jest duzo osob czy nie zawsze znjadziesz jakies wolne depo! blisko wody! - zeby pojsc na ryby wystarczy przejsc pare kartek -.- ladnie wyglada! - ab to miasto roslin, zwierzat i innych rzeczy zwiazanych z harmonią, spokojem i naturą! :) wszedzie rosna kwiaty i trawa! ab to jedyne miasto w ktorym jest tak ogromny ogrod w ktorym rosnie bardzo rzadka w tibii niebieska roza! :cup:

to chyba wystarczajoco duzo powodów dla których polecam to miasto! ;)

Potito Knight
17-01-2006, 21:35
Ankrahmun rox, blisko na dragi, scaraby, tomby mozna przejsc na darashie i na necro <ANKRAHMUN ROXXX> :D

zdeba
17-01-2006, 21:50
Ludzie o czym wy mówicie?? Od zawsze wiadomo, że Venore RoX :D Jak się wie gdzie chodzić to exp jest przyjemny i sama atmosfera jest fajna, a i ludzie są wporządq B)

tami knight
19-01-2006, 16:46
mieszkam w venore bo:
-najblizej do katedry i pohu!!
-blisko do Gsow i dragow ale tez cycow mumi bh i takich tam
-inne fajne miejsca poh bagna...
-dwa depo
-fajne domki
-ogolna infrastoktora

najgorsze jest carlin,nie ma gdzie expic ghostland taki sredni jakies goblina sa ale do dupy .3 cyce. zamek kolo ab a w nim full ludzi, do DUPY,folda ujdzie jakos ,amazonki tez do dupy

kac
19-01-2006, 17:07
Ja cały czas siedze w ank ale mieszkam w veno sam nie wiem czemu ;)

Fron :)
19-01-2006, 21:53
Ja mieszkam w THAIS ( niedaleko od CARLIN i idzie poexpic po drodze !) Niestety nie mam własnego domu dziele go z kumplem :) (Wiadomo na początku ciężko jest ! )

mattiz
20-01-2006, 21:26
A jak ktoś mieszka na Senji? :P

Mastersasek
20-01-2006, 21:34
Hmm Darashia spoko jest ,ponieważ tam mieszkam(joke)a tak naparwdę ,ponieważ dużo kopalni rotów jest (zawsze można soule dobić) i ghost land niedaleko ogólnie spox

Weed
20-01-2006, 21:40
Od zawsze mieszkam w Thais jest to optymalne miasto wszędzie jest blisko i wogule często plagi są :wiking: Dużo Polaków :flaga_pl: i ogólnie moim zdaniem to miasto RZĄDI! :king:
Aczkolwiek ostatni postanowiłem poskilować i tutaj smutna wiadomość dla ludzi zamieszkujących Thais :( TAM NIE MA GDZIE SKILOWAĆ! ;( Można na torlach ale do skili 45/45 roty występują rzadko ale zawsze ;) .
Do skilowania moim zdaniem najleprza jest Darashia!!! Po:
1. Mało ludzi! :p
2. Dużo rotów. B)
3. Szybkie dojście do DP :)
TO sie rozpisałem dobra to chyba wszystko co mam na ten temat do powiedzenia Pozdrawiam!
Cy'a ;)

Master of Bymber
23-01-2006, 14:51
DARASHIA RULEZ, ponieważ:
1)blisko do rotuf, czyli ladny exp,
2)necro
3)dobre połączenia z innymi miastami(dlatego nie mieszkam w ank)
:) ;) :p :( B) :] :D :o 8o :baby: X( :confused: ;( :evul: :cup: