Pokaż pełną wersje : Annihilator Titania By me :}
http://rapidshare.de/files/10917406/anhi2.rec.html
Congratulejszyn! :P Dobra robota :)
09:06 Sharp-Tor: POZOR BEDE TRYSKAŁ ;]
Wielkie Gratz Wykonania Qesta Brawo :D zal tego typa co padl ;p
Golempol
14-01-2006, 09:18
Nieźle im poszlo ale przecież
09:06 Sharp-Tor: Te makkro jest za***iste
Michalusik
14-01-2006, 09:24
Anni ładny, tylko po co to napisales :D Gz! wykonania jednego z najtrudniejszych questów :) pozdro. :p :p
Nieźle im poszlo ale przecież
09:06 Sharp-Tor: Te makkro jest za***iste
Itak kazdy wie ze na macro sie idzie nawet gm wiec... co za roznica ;P
Thx
//Signed Sharp~
no no hehe :D wielkie gz ^^ tlyko dziwne dlaczego tamci dwaj goscie go zaatakowali :/ hehe to makkro ejst za***iste xD :D gz
już wiem na kogo złozyc raporta :))
Idi*to masz dowody ? Film,screen,txt to nie dowod wiec rzuc sie w gowno .Over and out aha.. badz frajerem i rob bez macro
Walekifa
14-01-2006, 10:48
A co,zazdrościsz mu? -.-
Ty zrób chodziarz Voc. Questa to pogadamy.
Spearman
14-01-2006, 10:55
Ja ci dam raporta... :P
Gz wykonania Questu
:)
Bjoern Shu
14-01-2006, 11:15
Idi*to masz dowody ? Film,screen,txt to nie dowod wiec rzuc sie w gowno .Over and out aha.. badz frajerem i rob bez macro
lol uwazasz ze Ci ktorzy sa naprawde ZA***ISTYMI graczami i robili to bez syfnego bota sa frajerami lol n.c
-=Misiekmen=-
14-01-2006, 12:40
:))) gratis, poszlo Ci calkiem całkiem xd szkoda saske :P
Hail Fatality!
Palek Demon
14-01-2006, 13:03
Niewiem czego tu gratulować z Macro Każdy potrafi
n/c
Sorcers of titania
14-01-2006, 13:26
gz :] sharp
Jackass :D
14-01-2006, 13:27
Dobre makro ;) Gratz dla was... :p
Niewiem czego tu gratulować z Macro Każdy potrafi
n/c
No to pokaz czy potrafisz.
btw Gratz :]
Master Mind
14-01-2006, 16:10
A pamietacie dh solo by Eli~? On dostal bana a jedynym dowodem byl film :)
Skra Avar
14-01-2006, 16:17
1.GRATZ
2.Good macro :P
3.Konfidenci są wśrud nas :D raportuja a na serio bez macro to chyba ledwo wykonalne jest poniewaz masz wtedy opuznienie 1s jak sie uhasz i to graniczy z cudem !!
4.Ten kto mówi że raport niech nabije 100 i na anni bez macro pujdzie to zobaczymy ile czasu tam wytrzyma.
5.Ludzie z macro padaja a co dopiero bez.
Gepcio pal
14-01-2006, 16:17
Gz szkoda ze swojego nie nakrecilem ale coz:/
@up : Bylem bez macro i jakos sie udalo bylo ciezko ale mam satysfakcje
aha.. masz jakies dowody koles? >.< jak to powiedzial Walekifa zrob vo. quest to dopiero... lol...
Phoelerius
14-01-2006, 17:34
A pamietacie dh solo by Eli~? On dostal bana a jedynym dowodem byl film :)
Tylko szkoda ze ten ban byl po paru godz cofniety.
-.-
Malwin on Saphira
14-01-2006, 17:48
co to za macro ??? przyda sie ;pddd
Ice'Aron
16-01-2006, 12:05
Już Wiem Kogo Zhuntowac :))
Graaaaaaaatz !!!!! Spoko ten anhilator , ciekawe kiedy ja pójde na niego :P
Heh GRATZ :cup: Bez macro ciezko robic anihi chyba ze masz wysoki lvl albo ida 4 sorce na no pvp XD
Cariel Da'Rose
16-01-2006, 13:17
Gz sharp widze ze sie trzymasz na titani, juz po wojnie to mozna grac xp niewiem czy mnie pamietasz ale kiedys gralem Nell'Blade i Alex-Tor xD
elo
Slayer 31
16-01-2006, 13:50
Gratulacje za questa !!! :)
Jedno pytanie. Po co ci Sb jak nie na anihilatora lub inne tego typu sprawy :D?
gz
a co do reszty to wszystkie profesje oprocz sorca robia tego questa na botach
sorcem sie wchodzi 2 ue i po quescie nie znam nikogo co zrobil tego questa bez bota :P
Tibusiek
16-02-2006, 12:17
macrosa miales :D
macrosa miales :D
Refleks Szachisty nei ma co ;)
Btw Gratz questa
GRATZ....
dzis nie mam natchnienia :p
Gratuluje wykonania questa, ale nie wiem po co tu sie udzielaja gracze, ktorzy nigdy nie robili anniego no chyba ze na otsie :/.. wiekszosc graczy uzywa macra na anniego wiec to nie nowosc :/. Jeszcze raz gratuluje. I nie gadajcie tyle o tych macrach bo to nie ma sensu :/
Mimo iż było macro, gz. Dawno już nie widziałem Anni bez macro... coraz mniej ludzi potrafi grać w Tibię...
Von Glucio
17-02-2006, 21:26
@UP Zdecydowanie się z tym zgadzam. Teraz prawie każdy gracz ma jakieś durne macro X(
@topic Gz, pomimo, że macro było :] Ale w sumie bez macro ciezko sie tu obejsc ;)
Box rox :DDD sam uzywam bota gz wykonania :D bot jest spoko a tibia to gra mozna sie pobawic a nie byc jakims honorowym grzeczem i uczciwym bo nie jeden cie jeszcze w ch**a zrobi
Maximilius
17-02-2006, 22:23
gz wykonania oraz nagrody. Szkoda, że bot ale takie życie.. większość teraz używa tych shitów.. who care?
anyway gz :)
Ależ oczywiście, że ktoś uczciwy to frajer -.- Ehh... dzisiejsza młodzież... Frajerem jest ten kto używa macro. Wiadomo, jeden zaciesza jak zrobi na 100 lvlu Anni z macro, a drugi zrobi ręcznie i ma satysfakcję, że mimo iż nagroda ta sama to przynajmniej pokazał że potrafi grać. Wyobrażam sobie Tibię za rok, dwa. Koleś siedzi sobie przed kompem i myśli... "Jaki to ja quest miałem zrobić? Aha, Anihilator." Mama woła kolesia żeby wyprowadził psa "Ok, już idę, tylko włącze macro żeby Anni zrobić". Przychodzi ze spaceru "O dobrze że już mam tego SoVa, przyda się" Jaka to przyjemność z gry? ... N/c
Anhi bez makro sie da zrobić owszem, ale na lvlu 150 +
Kilka osób próbowało anhi bez makro a skończyli szybkim teleportem do świątyni....
@eli i jego ban za makro
jeżeli ktoś da ssy lub filma swoją postacią na tibia.com i tam są pokazane cheaty to tylko wtedy gm daje bana, inaczej nie da nigdy ponieważ każdy filmik można podrobić
edit : zapomniałem pogratulować =]
P.S. ja swojego anhi robie jutro =]
Mam nadzieje że bedziesz miał hacka i stracisz SCA na którego nie zasłużyłeś ^^
Naprawde nie obchodzi mnie ile osób nie umie grać i dochodzi do 100 lvl, ten quest nie jest obowiązkowy na 100 lvl, ta bramka jest po to żeby nooby nie blokowały wstępu do Anni~ ludziom którzy wiedzą co ich tam czeka i mają szanse wykonać tego questa...
Jak nie umiesz się wyuhać na 106 lvl to czekaj do 166 >.>
Inhabitant of Morgana
18-02-2006, 10:10
@ up
lol
@ topic
gz :)
@ Witmac
good luck ;)
da sie annihi zrobic bez macro;-) np. elder + 3 x master;p
Czarna_Mamba
19-02-2006, 08:20
Titania, my world. Ha! Z Thais przyszli, aby pooglądać xD Gratulacje.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.