Pokaż pełną wersje : Demonia Solo
AncienciQ
14-01-2006, 12:31
Demona Solo by 128-129 EK
To byl moj pierwszy raz na demoni
http://rapidshare.de/files/11004989/NEW_TOP_GUARDIA.rec.html
comments plz ;p
rehost na megaupload/tibicams.com plx! mi ciągle n00by z mojej sieci blokują limit na rapidzie ;/
Advocate
14-01-2006, 14:03
Calkiem niezle jak na 1 raz - tylko z tym trapowaniem WRLi serio cos koslawo ci szlo - ale tylko z poczatku ^^
2 sprawa 129 lvl i bez SCA ? Oo ani demon helma... co sie tam na guardii dzieje ? :D
3 WRLe blokujemy tak jak dragi - po skosie a nie wchodzac im perfidnie na E beam :) dopiero jak sa juz blisko reda to im zagradzamy droge :P
4 Grats Lvl up'a i (chyba) objecia prowadzenia w expie na guardii (no cos w tym stylu mowiles na poczatku filmu ;])
5. na tibia.de jakis czas temu bylo jak ~150~ lvl elite tam expil polecam ten film oblookac a sporo sie mozna nauczyc co do huncenia tam knightem (nie bedzie juz takiej paniki :D)
GL
O.o gz lvl!
Ja bym ci radził uważać z takim tępem expienia bo słyszałem ,że aktualnie trwa wojna na guardii i ponać ostatnio tam jest takie PA... mam nadzieje ,że ty niejesteś PA :)
Ice'Draz
14-01-2006, 14:37
HAHAHAHAHAHAHA
film ok =]
Pioter Guards
14-01-2006, 15:03
moze ktos rehost?
Pozdro.
Pioter Guard ;)
AncienciQ
14-01-2006, 19:59
-.-(10 znaków)
?chetnie je wyslucham
No przyznam, ze poczatek siermiezny, ale potem juz zgrales sie z wrl's:). Przyjemne xplo, loocik jak <secret do czasu obejrzenia>, lv'ek wpadl i siegnales po top na Guardii, czyli ogolnie duzy + :):):)
:*
AncienciQ
14-01-2006, 20:02
Calkiem niezle jak na 1 raz - tylko z tym trapowaniem WRLi serio cos koslawo ci szlo - ale tylko z poczatku ^^
2 sprawa 129 lvl i bez SCA ? Oo ani demon helma... co sie tam na guardii dzieje ? :D
3 WRLe blokujemy tak jak dragi - po skosie a nie wchodzac im perfidnie na E beam :) dopiero jak sa juz blisko reda to im zagradzamy droge :P
4 Grats Lvl up'a i (chyba) objecia prowadzenia w expie na guardii (no cos w tym stylu mowiles na poczatku filmu ;])
5. na tibia.de jakis czas temu bylo jak ~150~ lvl elite tam expil polecam ten film oblookac a sporo sie mozna nauczyc co do huncenia tam knightem (nie bedzie juz takiej paniki :D)
GL
1. zgadzam sie
2. Czekam na team
3.byc moze, musze udoskonalic technike
4. tak, czekam na reakcje commandera, w poniedzialek ma koniec bana za sharing..
AncienciQ
14-01-2006, 20:03
No przyznam, ze poczatek siermiezny, ale potem juz zgrales sie z wrl's:). Przyjemne xplo, loocik jak <secret do czasu obejrzenia>, lv'ek wpadl i siegnales po top na Guardii, czyli ogolnie duzy + :):):)
:*
:* damy rade bob ;p
hmm... nic, tylko poprostu wiem ze to byl 1 raz ale te grrr... byly nie na miejscu =) jak na 1 raz to nie jest zle ale wiesz, ja dla ciebie nie istnieje to nie odpowiadaj =]
Master Mind
15-01-2006, 01:31
O.o gz lvl!
Ja bym ci radził uważać z takim tępem expienia bo słyszałem ,że aktualnie trwa wojna na guardii i ponać ostatnio tam jest takie PA... mam nadzieje ,że ty niejesteś PA :)
No wielkie pa tam jest... Walą ci fire fieldy pod nogi i luruja potworki a czasem nawet... kradna lootbagi!! :baby:
Good luck na Anim i DHQ, będzie ci potrzebne =p
Nie zapomnij dać tu filmików, bo jak nie to HUNTED
haha jaki z*** z tym lootem, co wrl to piiiiiiiiiii
AncienciQ
15-01-2006, 23:16
Good luck na Anim i DHQ, będzie ci potrzebne =p
Nie zapomnij dać tu filmików, bo jak nie to HUNTED
haha jaki z*** z tym lootem, co wrl to piiiiiiiiiii
Big Thx, odliczane sa juz dni do tych questow :)
Yo : P No ladnie ladnie juz siekasz wrl solo ;] na poczatku troche lipa ale pozniej za to nadrobiles podwojnie ;P. Ja powrocilem na mojego starego knighta bo rec keya znalazlem wiec jak bedziesz mial czas to sie odezwij ;]..Btw Gl na anni i DhQ : )
Yours Mloody];->
Było dobrze a te lekkie niedociągniecia to jak sam mowi to bylo pierwszy raz:P
Dobra, dobra gratz lvl, trochę techinka koślawa, ale już o tym pisali. +
Najlepszy tekst z filmu:
09:51 Browek: na dach?? chata bedzie wygladac jak pas startowy:P
No i jakby Ci się szukać nie chciało, hunt na demonie z pokazanym odpowiednim blokowaniem.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/3947
Dark Knight
16-01-2006, 09:36
zal mi Ciebie.
4. tak, czekam na reakcje commandera, w poniedzialek ma koniec bana za sharing..
i co z tego ze ma koniec bana ?
moze nie odzyska juz postaci bo mial hacka ?
ty tez jestes share bo kumple z gildi cie sprzedaja -.-
wez wyp....aj z ta swoja postacia
@ Pioter Guards
Zazdoszcze czego ? levela ? pfff nie osmieszaj siebie i mnie
Pioter Guards
16-01-2006, 10:02
zal mi Ciebie.
lol Anci nie sharuje bo pamieta jak padalem na 25~ lvlach
Film fajny smiesznie lecialy staffy ;)
Kagar, poprostu zazdroscisz
BTW 10:34 You advanced from level 69 to level 70. :)
Shava Valtrix
16-01-2006, 12:14
zal mi Ciebie.
Hmm to czemu do tej pory Ancienciq nie dostal bana za sharing ?
@topic
Fajny film, jak na 1 raz to nie tak zle :P zycze duzo szczescia na anihilatorze
Graaaatz !!!!!! Fajnie to zrobiłeś :) !!! :cup:
Anciqa znam od 3 serwow i nigdy nie sharowal chlopcze..Hmm zazdroscisz mu Kagar? UU.. a co do sharowania..Ladnie gadales po brazylisku pod swoim domkiem wczoraj :D:D:D..Ile stron swiata gra ta twoja postacia ? ;]..Btw nie osmieszaj sie na tibia.com z tym tlumaczeniem kazdego deda HUhuauh ;];];];]
Your's Ml00dy ]:->
Dark Knight
16-01-2006, 12:40
Nevinria kupiles postac czy stary ovner ....
bo nie wydaje mi sie ze po tym jak osmieszyles anc bys go teraz bronil !
Doktór Lewatywa
16-01-2006, 13:13
Heh
Fajny film ;) Wielkie gz!
Slayer 31
16-01-2006, 14:05
O.o gz lvl!
Lol guardia to swiat non-pvp hehe
Bravo za lvl up
P.S też gram na Guardi :)
Człowiek Legenda
16-01-2006, 14:32
You have requested the file NEW_TOP_GUARDIA.rec (3851272 Bytes). This file has been downloaded 521 times already.
IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account!
Too many users downloading right now. Please try again later or get a PREMIUM-Account
Tibicam plx
ehehhe stara dobra guardia
Good job
Grats
Dark Knight to ciebie mi zal nigdy nie bendziesz more good :_
Gz anci the best movie :cup:
Draconis Dragontooth
17-01-2006, 05:08
Anciqa znam od 3 serwow i nigdy nie sharowal chlopcze..Hmm zazdroscisz mu Kagar? UU.. a co do sharowania..Ladnie gadales po brazylisku pod swoim domkiem wczoraj :D:D:D..
1. Fajnie lizesz dupe Ancieciq'owi ..
2. jak już coś to po portugalsku nie brazylijsku ..
Hmm to czemu do tej pory Ancienciq nie dostal bana za sharing ?
To samo pytanie zadaj sobie jeżeli chodzi o Seromontisa , moim zdaniem on sharuje ponieważ nie mozliwe jest żeby ktoś 19 godzin na dobe siedział przed kompem ..
btw. To nie jest temat typu "rozmowy w toku" tylko temat gdzie się ocenia filmik Ancienciqa , także opanójcie sie ..
Aniazonka
17-01-2006, 08:40
@Ancienciq
Gratz pierwszego miejsca na guardi B)
@Kagar
Nawet jakby Anci~ sharowal to lepsze to niż okradanie i rookowanie cudzych charów (Pele-pele) zrookowaliscie (Ty i Razorekor) ją/go i okradliście domek Afroskiego >.<
Anciqa znam od 3 serwow i nigdy nie sharowal chlopcze..Hmm zazdroscisz mu Kagar? UU.. a co do sharowania..Ladnie gadales po brazylisku pod swoim domkiem wczoraj :D:D:D..Ile stron swiata gra ta twoja postacia ? ;]..Btw nie osmieszaj sie na tibia.com z tym tlumaczeniem kazdego deda HUhuauh ;];];];]
Your's Ml00dy ]:->
Po 1 nie brazylijski a portugalski/hiszpański.
Po 2 istnieje coś takiego jak translator, dzięki któremu można sobie swobodnie porozmawiać z ludźmi innego narodu, z czego sam korzystam.
Po 3 Ancienciq to frajer co już zdąrzył udowodnić na tym forum (Wydarzenia ze światów).
Po 4 nie rozumiem czego można zazdrościć temu noobowi, co lvl'a? Każdy potrafi grać po kilkanaście godzin dziennie i siedzieć na byle jakim expowisku. Więc zapewniam cię że każdy może zrobić te 129 lvl o ile ma na to czas. Zresztą ty się ośmieszasz lizaniem dupy frajerowi a nie Kagar.
Sir de'Cebula
17-01-2006, 09:59
Może troche na początku miałeś problemy z Double WL, ale później jak poszło to nawet, nawet! Jedyne zastrzeżenia, mam do twojego EQ, jak na ten level i skille to ojj słabiutko, jany tylko MPA! :]
Pioter Guards
17-01-2006, 10:06
Może troche na początku miałeś problemy z Double WL, ale później jak poszło to nawet, nawet! Jedyne zastrzeżenia, mam do twojego EQ, jak na ten level i skille to ojj słabiutko, jany tylko MPA! :]
masz lepsze eq i skille ze krytykujesz?
@Draconis Dragontooth]1. Fajnie lizesz dupe Ancieciq'owi
Chlopcze to nie jest lizanie dupy anciencikowi tylko zebys go znal tyle co ja to tez bys go bronil krecie a to ze stajesz za jakims tam kagarem bo kiedys ci dal free items czy cos tam (zreszta nie wnikam)to juz twoja sprawa.. Zal mi takich ludzi jak ty bo zawsze w kazdym temacie bronisz najwiekszych fajfusow i sharerow na tym forum..Metal Sux..
Yours Ml00dy ]:->
Draconis Dragontooth
17-01-2006, 11:31
@Draconis Dragontooth]1. Fajnie lizesz dupe Ancieciq'owi
Chlopcze to nie jest lizanie dupy anciencikowi tylko zebys go znal tyle co ja to tez bys go bronil krecie a to ze stajesz za jakims tam kagarem bo kiedys ci dal free items czy cos tam (zreszta nie wnikam)to juz twoja sprawa.. Zal mi takich ludzi jak ty bo zawsze w kazdym temacie bronisz najwiekszych fajfusow i sharerow na tym forum..Metal Sux..
Yours Ml00dy ]:->
Nikogo nie bornie wiem że Kagar to frajer i pieprzony hacker ..
AncienciQ
17-01-2006, 18:27
zal mi Ciebie.
@ Pioter Guards
Zazdoszcze czego ? levela ? pfff nie osmieszaj siebie i mnie
Nie placz, bo nigdy sie nie doczekasz tego banana, chyba jedynie do buzi
Tak apropo, nie imponujesz mi ani skilem, ani lv, ani pg, ani nawet intelektem.
Skoncz szkole to porozmawiamy.
Sharuje?... przyczyn sie do mojego bana :)
Slyszalem od wielu Twoich a zarazem moich przyjaciol ze pizgasz po br(portugalsku) jak nawiedzony :)))
mashroom paulo
17-01-2006, 18:44
Ahhh.. szkoda, że to non pvp bo Ancieq by Cie zmiótł..... jak osoba która hakuje i sharuje może komuś podobne rzeczy zarzucać....??
@Gz lvl i Top na Guardii ^^
Dark Knight
18-01-2006, 12:10
Anc jak bys kur..wa mial troche odwagi to bys ze mna w tibi pogadal.
Dajac mi ignore w tibi udowadniasz jaki lamus z ciebie i nie pi...dol mi o szkole bo tyle siedzisz (sam? napewno nie) przed tibia ze gimnazjum dla ciebie to max !
nie bede i nie chce ci imponowac niczym, a znajomosci obslugi slownika portugalskiego zazdroscisz ?
Pioter Guards
18-01-2006, 15:09
Anc jak bys kur..wa mial troche odwagi to bys ze mna w tibi pogadal.
Dajac mi ignore w tibi udowadniasz jaki lamus z ciebie i nie pi...dol mi o szkole bo tyle siedzisz (sam? napewno nie) przed tibia ze gimnazjum dla ciebie to max !
nie bede i nie chce ci imponowac niczym, a znajomosci obslugi slownika portugalskiego zazdroscisz ?
nie tlumacz sie i tak kazdy wie
AncienciQ
18-01-2006, 15:12
@kagar
Bawisz mnie czlowieku !! xDDDDDDDDDDDDDDDD
@Kagar
Ty tu mowisz ze portugalskim obracasz a w polskim takie bledy walisz ze pala siada :D .. Btw to nie znajomosc portulaskiego pana Mr.DjQ Kagarq tylko jego dobra kolezanka Juks Sorcer ktora co chwile pada jego charem xD a on tlumaczy dedy na tibi com .Kagar Funny nup? :P Funny Funny :D Hey Mr Dj! :D xDDDDD
@Sprawa osmieszenia -.-
Kagar lolq do mnie reca mial gosc z rla i wywijac nice numer pozbwail mnie eq i z***al reputacje ale co ja sie tam tlumaczyl bede gayu :D
mashroom paulo
19-01-2006, 13:12
Hmmmmm...... Juks Sorcer?? xD chyba zapomiałeś chyba o Hosis i o Commanderze...... :P
Make peace, don't war....
Pioter Guards
19-01-2006, 18:34
@up
dokladnie =]
BTW bratz wykonania annihilatora ;)
Wichniarr
19-01-2006, 18:46
Wiem tylko tyle że tibia zje***a Acientowi mózg ,jeśli go wogóle mial=.=
Wszedłem znim pogadać i na wejście dostałem ignore!<huehe> jaki noob
Kilka razy sie przekonałem ze sharing! Zresztą wisi mi to :D
Hmm wracając do szkoły to ponoc to Acient zawalił xDD
Nie bronie Kagara bo cos wiem o nim ale to juz zostanie miedzy nami :)
Dajcie sobie spokój z ta TIBIA xD
To by było na tyle :) Hail Guardia!
n/c wszyscy pokojowi nagle -.-
Spoko jak na 1 raz :), gratuluje lvla
Sayanin91
20-01-2006, 21:09
o jacie ale sie kluca :P
a myslalem ze kagar i anci sie lubia i beda razem anni robic ale sie mylilem:/:/
fajnie jak byscie sie pogodzili i razem poszli na DhQ i nakrecili filmik :)
@topic film jest w porownaniu do innych na ktorych pokazano expienie zajefajny GZ! advenca przedewszystkim i powodzenia w dalszej grze
GUARDIA ROX !! xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.