Pokaż pełną wersje : Kiedy Update !!!!!!!!1
Please podajcie jakieś dokładniejsze namiary :
-Kiedy update
-Jakie nowe potworki
-Jakie itemki
Ja już chcę nowe itemki i potworki !!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Shatan nie gorączkuj się tak ;) wszyscy czekają na ten update a do końca czerwca jeszcze dużo czasu więc.....
Niedawno bylo o tym glosno. Update bedzie w czerwcu a jakie beda nowe potworki i broni to chyba nikt nie wie za wyjatkiem cipow :baby:
update bedzie w tym miesiacu :))
Mam nadzieję że dadzą jakies nowe bronie dystansowe :)) jestem palkiem 8) wiec wiecie.
Troche za malo broni jest w dystance :( ale mam nadzieje ze bedzie wiecej po updacie :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
powiedzmy potrujna kusza :rolleyes: wedlug mnie powinny byc wybuchowe i trujace bolty :P :)) :P oczywiscie mialyby zwiekszone dzialanie :)) :)) :P
..............
Tez jestem palkiem :)) :P
Raczej juz za bardzo niedlugo bo wnioskujac po dzisiejszych lagach to stawiaja testserwer ktory jest zawsze niedlugo przed update (ostatnio chyba 6-8dni)
;] mam troche doswiadczenia ... Wroze z lagow :PPPPPPPPPP 8o
Hehe...skoro gadamy o tym co kto by chcial to i ja sie dolacze :P SD dla druidow !! i tyle :P
Czekamy na update :P
----------
Wulkan of the druid ->Julera -> 18lvl i 25 mlvl (i rosna)
@up
Druidzi nie sa stworzeni do bijatyk... zyja w harmonii i spokoju ^^ watpie aby byly SD'ki dla druidow...
@temat
Nom update bedzie w tym miechu. Oby bylo wiecej dist broni no i wiecej slabszych, lecz dobrze lootujacych (czy jak to sie tam pisze) potworkow :]
@Matheus (czy jak ci tam)
Ok moze troszku przesadzilem ale domki dla FACC powinny byc albo przynajmniej jakies osiedla mieszkaniowe z 6kratkami max na domek...
Oryginalnie dodany przez tomo_wyrwi:P
Raczej juz za bardzo niedlugo bo wnioskujac po dzisiejszych lagach to stawiaja testserwer ktory jest zawsze niedlugo przed update (ostatnio chyba 6-8dni)
;] mam troche doswiadczenia ... Wroze z lagow :PPPPPPPPPP 8o
A ja wyjątkowo dzisiaj nie mam lagów od jakiś hmm... 3 miesięcy ? :P ( my net sux :( ) ale chciałbym żeby po tym update dodano spory kawał mapy ,itemy,questy,monster i szczególnie aby drag nie uciekał na red hp i gs się nie przeżucał :D
ja bym chcial zeby gs wolniej biegal i zeby byloduzo wiecej itemów i potworów
Matheous
05-06-2004, 20:29
LOL!!! BIG ROTFL&LOL, LUDZISKA!!!
1.Takich tematow byly tysiace-qrde przeciez jakbysmy cos wiedzieli, to bysmy powiedzieli, nie???
2.Palek jest dopbry taki jaki jest-co wy chcecie? Uzbierajcie se backpack powerboltow i wtedy narzekajcie... Jego trening jest czynnikiem balansujacym profesje-gdyby i on mial bron distowa z atakiem 5 i automatycznie podnoszaca sie, to przeciez on by byl za dobry bo w kilka dni moglby se nabic 70+ dista...
3.Taa i jeszcze zeby demony byly dla facc, zeby mialy 5 hp i zeby wprowadzili stworki wyrzucajace za kazdym razem MLSa, stonecuttera i thunder hammer, a majace 1 hp i jeszcze dajace 5000000000 exp, no nie? Tibia jest dobra jaka jest, update wprowadzaja, zeby byla bardziej urozmaicona...A wy chcecie zeby byla prosta jak drut... Eee tam szkoda slow...
@down-i uwierz mi ja nie bede tesknil...Zobaczylem 2 twoje posty dzisiaj...I zbyt przyjaznie mnie one nie nastroily...
konradek
05-06-2004, 20:37
lol nie ma sie z czego cieszysz nowy udpade? nowe bronie i potworki?to bez sensu i tak pewnie dla pacc bedzie
medatorzy sa nienormalni bo zabrali mi posty z 114 na 95!!rezygnuje z tego forum ide na inne forum o inne grze Residennt Evil zegnam tych co zabierali mi posty i zycze wam zebyscie sie udlawili !!!
UPDATE musi byc hocby poto zebysmy sie podniecali :P :P
A czemu palek nie mial by byc dobry:evil: pewnie i tak wiekszosc nOObuw hodzilaby ze skilami 40/40 X(
Wedlug mnie to swietny temat zeby cwiczyc wyobraznie X( X( i powymyslac jakies glupoty
UPDATY beda do konca TIBI
ZAWSZE JEST FAJNIE CZEKAC NA TO CO NOWEGO BEDZIE W TIBI X( X( X( X(
...............
Musze konczyc jestem wpieniony X( X( X( X(
next great sorcerer
05-06-2004, 21:21
kiedy, ach kiedy...
a co byłoby zajebiste to:
wiecej potworów na poziomie Huntera, zwiększona ilość potwrkuw na summon (wogule i na raz) I JAKIEŚ NAJAZDY NA MIASTA (sami sobie to wyobrzcie jak ni stad ni z owad do Carlin z każdej strony leci tamtejszy ulepszony naturalny resp np. z zachodu DS, mumie i necro, ze wschodu Hunter i GS/Dragon, z północy orc riderzy, a z poludnia jacys nowi powiedzmy wodni jezdcy jak myrmidony w WarCraft) to byłoby coś.
Zarabisty pomysl z tymi najazdami :)) :)) Bronic sie na przyklad w thais :)) :)) jesli zacznie sie przegrywac trzeba bedzie szukac drogi uceczki z miasta bo protection zone nie dziala :)) :)) :))
Na tibianews jest napisane ze beda nowe tereny w okolicach daramy i nowe typy potworów ( skarabeusz ) ale sa to tylko przypuszczenia ;)
Sitawuze
06-06-2004, 02:12
Fajnie że będzie update ale jescze będzei super kiedy po update nie będzie już pisać IP Blocking 30 min :)
------------------------------------------------------------------------
Nie zatrzymasz mnie jak zachodzącego słońca !!!!
mi nigdy tak nie pisalo :P :] :))
Ja bym chaiał zeby powstały jakies nowe krainy albo wyspy nie tylko dla pacc, jakies nowe bronie i potworki, lepiej wygladające czary i co najwarzniejsze zbudowali boisko do piłki 8o. Wiem, że jestem wymadający no ale..
ja bym chciał nowe bronie do treningu im słabsze tym lepiej a szczegulnie z mieczy
Przydaly by sie nowe miasta nie tylko dla pacc :D :))
Ludzie skoro ten temat zamienil sie w taki na kturym piszemy co mogloby sie zmienic po update, to piszcie ;) bo ten temat shodzi na psy, a zaczynal sie swietnie ;) :P :)) :D :))
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.