Pokaż pełną wersje : x-kings
Dark Qiron
14-01-2006, 14:33
x-kings to naprawde fana gra dopiero ją poznałem i już mi sie spodobała :p rozwijasz bohatera kupujesz ludzi robisz wioske zdobywasz kase mało wiem nawet nei wiem jak sie atakuje ale pewnie sie dowiem
link do tej strony http://www.x-kings.com/
jak ktos zna polską strone do tej gry niech napisze B)
heh, wlasnie sie zarejestrowałem. Na oko gierka jest niezła ;) ale jak to mówi mój nauczyciel od matmy ''na oko to chłop w szpitalu umarł" zobaczymy jak sie w to gra ^^
pozdro
Dark Qiron
14-01-2006, 16:16
dam ci jedną podpowiedz nie naciskaj gości obok tamtego za 50 gold bo wtedy zrobia ci sie rycerze i kase zabierze ja nacisnelem i stracilem :( wiele oj wiele :confused: zrobilem 2 konto ale email z potwierdzeniem jeszcze nie przyszedł ;)
Dark Qiron
14-01-2006, 16:22
i jeszcze jedno daj mi swój nick
dobra ale nie pisz posta pod postem :)
Mafuss to nick hmm a to czemu mam nie dawac? przeciez wtedy się trenuje :P
sorki za offtop :)
No taaa... tylko ze na początku nic niemożna zrobić, oprucz tych 2 zołnierzy, a tak to czekac az 250gp sie uzbiera i wtedy cos przebadac, potem znowu czekac na 250gp... nudne mi sie to wydaje :P
@down
mi chodzi o początek! Na początku nic niemożna zrobić ciekawego. Żołnieży- po co, i tak niemoge nikogo napadac :P
Dark Qiron
19-01-2006, 12:34
uuu. to sie mylisz ja mam 2 jednostki militarne juz 3 technologie za 1 place 1.000 golda mam 13 farmerow daja mi po plus 3 tego i tego B) ale ciagle mnie wala i kase zabieraja wiec niedlogo robie wojne musze zrboic :P
a ja se zaatakowalem z 20 typa stracilem 2 knightow ale zyskalem 1000 go a mailem 20 ;)
pozdro
Ja zaatakowałem typka i zyskałem ponad 1000gp, kolesie sie bronić nieumieją :) pożycz ktoś 5000gp kapliczke chce sobie zbudować :p
Dark Qiron
22-01-2006, 09:39
heh ja atakowalem cala godzine zaatakowalem z 50 osob i zarobilem na nich cos ok. 15.000 golda
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.