zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Fake o przygodach Wetego

Hulek
14-01-2006, 16:35
ten feke opowiada o przygodzie czubka o imieniu Wety.
Jest to mój pierwszy fake, piszcie co mam poprawic, dodac.

http://i26.photobucket.com/albums/c103/itemkidotibii/x1.jpg
http://i26.photobucket.com/albums/c103/itemkidotibii/x2.jpg
http://i26.photobucket.com/albums/c103/itemkidotibii/x3.jpg
http://i26.photobucket.com/albums/c103/itemkidotibii/x4.jpg
http://i26.photobucket.com/albums/c103/itemkidotibii/x5.jpg
http://i26.photobucket.com/albums/c103/itemkidotibii/x6.jpg
http://i26.photobucket.com/albums/c103/itemkidotibii/x7.jpg
http://i26.photobucket.com/albums/c103/itemkidotibii/x8.jpg

Bakuo
14-01-2006, 16:37
powieksz to skomentuje :)

Exolius
14-01-2006, 17:07
Bubble to jest babka, a jej ciało wygląda jak ciało meżczyzny. Popraw to!

CHESTER from rubera
14-01-2006, 17:42
Kompletna kaszana. Po co to wogule na forum dajesz ?

Norah
14-01-2006, 17:45
Bubble to jest babka, a jej ciało wygląda jak ciało meżczyzny. Popraw to!
To ty ślepy jesteś. -.-"
@ONT:
Dno + Metr Mułu. Poczytaj o Fejkach nim coś zrobisz plz.

Hulek
14-01-2006, 20:06

prosilem o podpowiedzi, a nie gadanie ze brzydkie...

pozostalym dziekuje, postaram sie to poprawic

LolnY
14-01-2006, 20:13
Takie sobie wykonanie, ale fabuła bez sensu. I ten rozmiar... Ja bym dał 7/10 (może 6,5).

Baradax
14-01-2006, 21:31
0,1/10.

Zadowolony?

Majines
14-01-2006, 22:06
To ty ślepy jesteś. -.-"
@ONT:
Dno + Metr Mułu. Poczytaj o Fejkach nim coś zrobisz plz.

Widzisz Norah to ty ślepy jesteś spójż na martwe ciało i tam jest mężczyzny...

Topick:
Kaszana.

Norah
14-01-2006, 22:23
Ehh.... Mi chodziło o ciało żywe nie zdechłe...

Dark Alphadron
15-01-2006, 00:39
Żeby ludzie poczytali?Lol za inteligentne to to nie było.
Fake średni, SSy małe, Bubble na pewno takich itemków nie ma. Grafika : 5/10, Pomysł: 8/10, Wykonanie : powiedzmy 5,5/10, Ortografia : 2/10. Kup sobie słownik.

Voltener
16-01-2006, 10:14
Moja rada? Nie rób wiecej fake'ów.

DRoN
16-01-2006, 10:28
... mnie to ostatnio wszystko śmieszy ... nie wiem jak , ale dla mnie to było śmieszne , pewnie bardzo przypomina mi to moją klase , co kto idzie do kibla to reszta 'pojarać' ... LOL ... Bubble to GMa char , każdy jej item to rar (czy jakoś tak) , dobre :D ...

gomrez
16-01-2006, 10:45
jakdlamnie niezle ale no zamale cialo bubble to cialo chlopa a nie baby zadozo gm'ow dales powiekszyles xadama niewiem poco ogulem jakos 2/10
wiecej niemoge

predalien
16-01-2006, 13:31
Nie no jak można takie gówno dawać 0,4/10

Xetor
16-01-2006, 13:34
Skończ już ! Wyrzuć i spal ! Po pierwsze nic nie widać ! Żadnej fabuły . Nie rób więcej fakeów , lepiej poucz się i czytaj książki .

Chomo Twist
16-01-2006, 14:00
Ojojoj nie zabardzo ci to wyszło :( no ale cuż prónuj dalej może kiedys ci sie uda ;) Tak trzymaj a za ten fake dam ci 4/10.

Exolius
16-01-2006, 14:02
@Norah
A mi o zdechłe ;)

keyu
16-01-2006, 15:19
..........

Quezacoatl
16-01-2006, 16:01
..........

O tak twój post zawiera tyle informacji że bez niego by sie nie obyło -.-

@Topic
No to tak, jak chcesz dalej robić fake'i to:
1 nie say tylko says
2 nierówne napisy...
3 nierówne rozmieszczenie obiektów
4 kiedy dostejesz hita twoje hp już nie jest jasno zielone (szczególnie jak hit to 184 czy ile tam hp)
Fabuły się nie czepiam bo to (tak sadze) był twój próbny fake... ale:
powiększ zdjęcia. Naprawde tródno się je ogląda (o czytaniu już nie wspomne) jezeli chcesz zrobić dobre fake to uważam że masz troche do dopracowania (ale ogółem nieźle)
Do każdego kto sie wypowiada że to szajs i badziewie odpowiedź jest prosta:
ZRÓBCIE LEPSZE, wtedy sie wypowiadać XD

Ehh.... Mi chodziło o ciało żywe nie zdechłe...
ale miałem z tego polewke :D :D :p

Ilus Thor
18-01-2006, 00:50
Naprawde tródno się je ogląda (o czytaniu już nie wspomne)

Nie wspominaj o czytaniu, ok? Bo jak widać( przynajmniej ja jestem na tyle spostrzegawczy) to nie jesteś najlepszy w ortografii. www.merlin.pl- kup sobie słownik przez internet bo możliwe, że ci sie dupy nie chce ruszyć z chaty. A jak cie nie stać to sobie wejdź w google i tam wpisz "SŁOWNIK POLSKI-ORTOGRAFICZNY" albo coś w tym stylu. Raczej znajdziesz parę błędów.

@topic

Nie robisz najllepszych fake'ów. Lepiej skorzystaj z pomocy innych ale nie załamuj się, to są gnoje. Wystarczy, że przyjrzysz się innym fake'om, wywnioskujesz troszkę z tego, popytasz innych tutaj, na forum jak się robi niektóre rzeczy, po prostu próbuj dalej, jakby co na mnie zawsze możesz liczyć!!
Przykro mi z powodu innych, proszę o zamknięcie tematu, nie będzie raczej takich postów jak mój, więc lepiej zrób inny fake, ale nie o rare itemkach ale krótkie fake'i lub fake story. Lepiej to pierwsze, bo skomentują to tylko raz, a w fake-story mogą sie dowalać do wszystkiego w każdym screen-shot'cie. Staraj się lepiej, może coś zdziałasz i rób to w innym formacie, ciężko jest.

Mojego posta potraktuj nie jako krytykę, ale jako pomocną dłoń, która jednak nie będzie sterczeć zbyt długo bo już jest późno.

Cya in tibia!

Dark Alphadron
18-01-2006, 07:16
O tak twój post zawiera tyle informacji że bez niego by sie nie obyło -.-

@Topic
No to tak, jak chcesz dalej robić fake'i to:
1 nie say tylko says
2 nierówne napisy...
3 nierówne rozmieszczenie obiektów
4 kiedy dostejesz hita twoje hp już nie jest jasno zielone (szczególnie jak hit to 184 czy ile tam hp)
Fabuły się nie czepiam bo to (tak sadze) był twój próbny fake... ale:
powiększ zdjęcia. Naprawde tródno się je ogląda (o czytaniu już nie wspomne) jezeli chcesz zrobić dobre fake to uważam że masz troche do dopracowania (ale ogółem nieźle)
Do każdego kto sie wypowiada że to szajs i badziewie odpowiedź jest prosta:
ZRÓBCIE LEPSZE, wtedy sie wypowiadać XD
No. Nareszcie ktoś kto myśli a nie opieprza każdego z góry na dół nawalając sobie posty. Weźcie sobie do serca(albo tej pustej makówy) jego słowa(ten tekst tyczy sie opieprzaczy).

Citex
18-01-2006, 13:34
0,1/10.

Zadowolony?
zgadzam sie
beznadziejne

Barnaky
18-01-2006, 13:49
Ale lipa Bubble mu zadała 184hp i niżej pisało You lose 184 hitpoints due attack to by GM. , żywa Bubble jest dziewczyną a martwa chłopakiem? Chyba coś pomieszałeś.
Moja ocena to 0/10

*Hadug*
18-01-2006, 21:38
Ale lipa Bubble mu zadała 184hp i niżej pisało...

lol ale ty spostrzegawczy! Niezakumałeś, że chodziło mu o to, że to nie Bubble, tylko GM w jej imieniu...

A z tym dead humanem to zdaje mi się, że zrobił tak specjalnie, żeby było śmieszniej...

aha i te litery (name) to chyba sam rysował w paincie dla beki...

Hulek
18-01-2006, 21:46
Kaszana.

Kaszana to ty masz na drugie -.-'

wogule to idz sie utop bo znowu mi popsujesz temat i przez ciebie bana dostane X(

Miziol 666
21-01-2006, 16:13
Taa...
A jakie były wasze pierwsze fake'i?
Może jak wam się nie podoba, to powiedzcie, co jest nie tak, doradżcie, co on ma zrobić, żeby to poprawić, a nie spamujecie postami typu

Do #&#@!!! Wywal to i nie zabieraj się więcej za robienie faków!!!

Wszystko da się naprawić i (prawie) wszystkiego można się nauczyć.

Moja rada:
Następnym razem zadbaj o to, aby postacie i itemki (np. ten miecz na ostatnim obrazku włażący lekko na krzaczek) miały identyczny rozmiar, poumieszczaj staranniej napisy, zajrzyj do słownika ortograficznego, poodwracaj postacie, tak żeby stały twarzami do siebie, czy jak tam chcesz, a nie w jedną stronę. I dowiedz się, czemu to takie małe i czy da się to zwiększyć.

Najlepiej pooglądaj inne fake'i i poczytaj trochę forum (zwłaszcza przyklejone tematy, jeżeli jeszcze ich nie czytałeś)
I oczywiście musisz mieć jakąś sensowną fabułę i trochę czasu.

Nie zrażaj się zbytnio tymi głupawymi komentarzami. W końcu każdy kiedyś zaczynał, no nie?

I jeszcze jedna sprawa: NIE ZAPISUJ ZDJĘĆ W JPG TYLKO W PNG.

Hulek
22-01-2006, 22:16
Dzieki za pomoc, już wiem czemu takie małe, robiłem na laptopie w innej rozdzielczosci.

Jestem właśnie w trakcie tworzenia nowego fake który bedzie o niebo lepszy.

Jeszcze raz dzieki.

Gangrel
22-01-2006, 23:31
Moja podpowiedź jest taka: wyprostuj sobie poczucie humoru, bo nawet Jaś Fasola nie jest tak denny jak twój fake.

Ryha xD
25-01-2006, 10:49
hihihi up masz rację (bez obrazy) Zrób większe zdjęcia bo ja nic tam nie widze a to cialo bubble to jest spox

slawekmag
26-01-2006, 16:09
Kilka(naście) błędów o których pisać NIE będe bo napisano już o tym wiele razy. Przede wszystkim obrazki muszą być większe. Ogólnie śmieszne, fajne te rymy. Jak na pierwszy fake to dobrze ale mogło być lepiej. Popracuj.