PDA

Pokaż pełną wersje : Ancienty na Pandori :D

Krokop
14-01-2006, 20:00
Ogladac i komentowac, nie zdradzac loota :D

http://rapidshare.de/files/11047002/ancienty.rec.html

Roker
14-01-2006, 22:56
hie hie hie, dobry loot i filmik tesh :)

szymon287
14-01-2006, 23:10
gz loota :D

Kamzoreq
15-01-2006, 00:17
heh rozpierducha szkoda ze mnie tam nie bylo :]

zimne_piwo
15-01-2006, 07:40
Odrazu zaznaczam, że to jest moje zdanie i nie musisz się z nim zgadzać !

Otóż według mnie bloker to kompletny <i tu nie wiem jakiego słowa użyć by nie przesadzić>. Niecierpię osób, które idą na hunta i szkoda im jednego więcej uha =\ Stałeś na redzie i się modliłem byś padł, normalnie takie skąpstwo, że aż głowa boli :(

Co do filmu to super loot...GZ

Krokop
15-01-2006, 10:11

Otóż według mnie bloker to kompletny <i tu nie wiem jakiego słowa użyć by nie przesadzić>. Niecierpię osób, które idą na hunta i szkoda im jednego więcej uha =\ Stałeś na redzie i się modliłem byś padł, normalnie takie skompstwo, że aż głowa boli :(

Dalem uhy dobremu koledze i on mie uha i mu ufam, wiec nie wiem czemu sie tak plujesz, kup se mózg

Anterax
15-01-2006, 10:15
@up to ty se kup mózg X( mówisz o kimś źle a niewiesz jak jes naprawde X(
@topic gz loota :)

Tirius Wife
15-01-2006, 11:57
Spoko film gz Loota xD !! :]

Tefe
15-01-2006, 15:43
film spox.. i gz loota :D

Masta Killah
15-01-2006, 15:48
rehost plx.... Osrany rapidshare.... nie wzucac nic wiecej na g**no.... cuchnie tam i tyle...

zimne_piwo
15-01-2006, 16:27
Dalem uhy dobremu koledze i on mie uha i mu ufam, wiec nie wiem czemu sie tak plujesz, kup se mózg

Jak już wspomniał kolega wyżej: ' sam kup sobie mózg'. Człowieku, nie dośc, że napisałem, że to moja opinia, to jeszcze jest ona prawdziwa. Fajnego masz kolegę (stoisz na redzie, a on patrzy...). Nie lubisz krytyki to nie dawaj filmików !

Głupi to ma szczęście !

p.s zycze Ci na drugi raz combo...będziesz miał uhanie przez kogoś -.-"". Żal mi Cię...

down: ładnie wyglądają takie 'rary' w domku xD

Bolexus
15-01-2006, 18:22

Otóż według mnie bloker to kompletny <i tu nie wiem jakiego słowa użyć by nie przesadzić>. Niecierpię osób, które idą na hunta i szkoda im jednego więcej uha =\ Stałeś na redzie i się modliłem byś padł, normalnie takie skompstwo, że aż głowa boli

Uhaj sie kiedy chcesz,niech cie uha ktokolwiek inny-twoja sprawa......Padniesz kiedys to sie sam zaczniesz uhac ;].

@Film.. No gz hunta ale nie rozumiem co sie tak tym lootem zachwycacie? 2beznadziejne amulety....I ciagłe powtarzanie na filmiku "Moglismy isc na DLe" to tez bezsensu....Poszliscie na ancienty to poszliscie na ancienty a na DLe se innym razem pojdziecie.