PDA

Pokaż pełną wersje : !!!!!thang Global Zaprasza!!!!!

Lord Gandi
15-01-2006, 11:30
WITAM WSZYSTKICH...

Chciałbym was zaprosić do grania w gre Thang jest to gra MMORPG, masz do wyboru 3 profesje, w Thang świat gry jest ogromny, posiada wiele potworów w tym KOGUTY, można bardzo uleprzać swoja postac posiada bonusy np. jak zniszczysz specjalna skrzynie dodaje ci expo i dostajesz kase...Mówie wam gra jest za***ista nie to co tam te gówno z beznadziejna szata graficzna jak TIBIJSKI SYF X(

Linki do Stron.:

http://www.student.aplus.pl/pavbi/thang/forums.php - polskie forum o grze była giedys strona ale upadła

http://thang.ongameport.com/ - Oficjalna Strona

Gre można bardzo szybko ściągnąć z neta bo zawiera 137 mb

ŻYCZE MIŁEGO GRANIA JA GRAM NA SERWERZE RAZIN I MÓJ NICK TO NinjaStorm ..... nara pamiętajcie ***ać tibie..

Wilq
15-01-2006, 12:43
Juz byl temat o tej grze, a po drugie to wcale nie jest taka super gierka... :p

Radlic
15-01-2006, 14:03
Thang to kolejny hack 'n slash
Jeżeli nieinteresuje Cie fabuła ani klimat to zagraj w mu - jedyne co tam jest do zniesienia to grafika, która wcale niejest najlepsza...
Narazie polecam Ci tantre

Punish
30-01-2006, 15:43
Nudna gra, questow zadnych (podobno sa ale dopiero po wyjsciu z glownego miasta a na to trzeba wysokiego lvlu), lepiej zwrocic uwage na inne, ciekawsze pozycje

Sklave
11-07-2006, 18:55
Hmmm ja tam nic nie mam do hack'n'slashow. Co prawda zadna gierka nie moze sie rownac z Diablo ale ta mi przypomina Summonera jezeli ktos kojarzy. Mam juz troche dosc Tibii wiec trzeba od czegos zaczac prawda :P

Marqs89
06-08-2007, 23:48
:D co ja będe dużo mówił wszystkie wasze uwagi że mu zarąbista naprzykłóad itd. Zobaczcie Lineage 2 lub Cabal Online.to są gry najlepsze i nie mają sobie mocnych w śród Gier MMORG;):cup:Zagracie i sami przyznacie mi racje.

Apticer's
07-08-2007, 11:20
@Topic
Jesli już miałbym w coś takiego zagrać to wybrałbym albo Diablo albo MU. Thang to syf i tyle :(

@Up
Widać że nie grałeś w prawdziwie dobre MMORPG takie jak WoW, GW czy SilkRoad. Lineage jeszcze ujdzie ale Cabal to porażka... MU tylko z grafiką 3d i ładnymi skillami (nawet krainy identyczne są :| )

raven
09-08-2007, 16:57
:D co ja będe dużo mówił wszystkie wasze uwagi że mu zarąbista naprzykłóad itd. Zobaczcie Lineage 2 lub Cabal Online.to są gry najlepsze i nie mają sobie mocnych w śród Gier MMORG;):cup:Zagracie i sami przyznacie mi racje.

chyba o World of Warcraft zapomniales...

Fivapo
10-08-2007, 01:35
hehe jak wy sie wadzicie co lepsze;p zagrajcie sobie w Rappelz gra ma dość ładna garfe mnowstow skilli/ profesji / duzy świat / mnóstwo potworków i quetsów instalka zajmuje jedynie 1,7 GB (o ile sie niemyle);p

@Topic

W thanga gram 60+ lvl gra nawet wciąga , przyjemnie sie gra , (jak dla mnie);] i polecam

Bajeczka
13-10-2007, 22:27
SIemanko, Ściągnęłam sobie tę gręThang i odpalam i zaczyna się sprawdzanie plików i później ładuje serwer i wyskakuję ciągle błąd.pisze filed on serwer, traing another...
co mam zrobic

Misza
13-10-2007, 23:59
Hmmm ja tam nic nie mam do hack'n'slashow. Co prawda zadna gierka nie moze sie rownac z Diablo ale ta mi przypomina Summonera jezeli ktos kojarzy. Mam juz troche dosc Tibii wiec trzeba od czegos zaczac prawda :P
Jeszcze raz nazwij Summonera h'n's, a nakarmię tobą Machivala.

@top: z tego, co widzę po skrinach, nie moje klimaty.