Pokaż pełn± wersje : WinXP Pro czy Home?
Ktory wg was windows jest lepszy dla indywidualnego uzytku domowego? (taki przecietny nastolatek :P)
Prosze uargumentowac.
Je¶łi kupujesz oryginał, to wtedy home. A w każdym innym wypadku pro. Cena, ale pro ma mniej błędów i więcej opcji, sam nie wiem jakich, ale na pewno bardzo, ale to bardzo potrzebnych :P
używam professional i jestem zadowolony:) polecam bardzo no ale problem może być z cen± chociaż 90%użytkowników windowsa ma piraty;p
no niby pro jest lepsze ale ja bardziej jestem zadowolony z home - jest lepszy do gier ;]
Pro, bo nie ma z nim tyle *******enia z rejestracja u microshitu co w home
Pro, bo nie ma z nim tyle *******enia z rejestracja u microshitu co w home
W pro jest aktywacja;] Ale da rady ja obejsc:D
W pro jest aktywacja;] Ale da rady ja obejsc:D
to ja mam chyba jakas ruska wersje, bo nic nie musialem aktywowac
Pro zdecydowanie moim zdaniem !!!!!
to ja mam chyba jakas ruska wersje, bo nic nie musialem aktywowac
Masz widocznie jakas starsza, bo we wszystkich nowych windowsach jest aktywacja (na 100% w PRO, HOME nie uzywam, ale wydaje mi sie, ze tez jest).
Swoja droga to jest jedno z najlepszych antypirackich zabezpieczen jakie widzialem.
A ja mam oryginalna wersje Windowz XP Home Edition.. \m/
/me t3h 1337.
Wczesniej uzywalem Pro, ale nie odczuwam roznicy.
IMO tutaj pasuje powiedzenie (jakze znane) "Jak nie widac roznicy to po co przeplacac?"
Masz widocznie jakas starsza, bo we wszystkich nowych windowsach jest aktywacja (na 100% w PRO, HOME nie uzywam, ale wydaje mi sie, ze tez jest).
Swoja droga to jest jedno z najlepszych antypirackich zabezpieczen jakie widzialem.
Do bani. U mnie nic sie nie pokazało. Wersja sprzed sp1. Może o to chodzi?
Do bani. U mnie nic sie nie pokazało. Wersja sprzed sp1. Może o to chodzi?
no raczej:) Ja nie jestem pewny, kiedy wprowadzili ta aktywacje, ale na bank po SP2. Wydaje mi sie, ze Winy wypuszczane z juz wgrana sp2 sa zalezne od aktywacji. Kurcze, do pracy kupuje i WSZYSTKIE musze aktywowac. A probowalem potem takiego w domu zaktywowac i c***nia - trzeba sie troszeczke pomeczyc.
no mozliwe, bo ja mam XP Pro z SP1
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.