Pokaż pełną wersje : Fm 2006
otoz dzisiaj musialem przeinstalowac gre, a wiec wzialem jak zwykle dodaj/usun programy usunalem fm 2006 i potem zainstalowalem z orginalnej plyty i teraz wogole nie chce sie odpalic co robic teraz? :P Help bo musze pocisnac celtikiem xD
musisz usunac wszystkie wpisy z rejestru, bo widocznie odinstalowanie gry i ponowna instalacja nie usunela ew. usterki.
aha czyli mam wejsc w regedit i edytor/znajdz: Football Manager 2006 i wszystko usunac co sie pojawi?
ta. A jak to bedzie malo, to jakims reg-cleanerem, ale nie sadze aby to bylo potrzebne. IMO powinno pomoc. A najlepiej bedzie jak sam recznie poszukasz wpisow, a nie przez 'szukaj', bo moga byc jakies powiazane klucze w innych katalogach.
wzialem przez reg cleanera i wyczyscilem wszystko, a potem przez znajdz i t co znalazlo usunalem ;p
A teraz wyskakuje jak chce zainstalowac, ze jest juz zainstalowana jak przed chwila usunałem całe i cos jest pisane o Dodaj/usun programy
Smutna prawda, ale niewiem jak wrzucic screena :(
nie chce mi sie pisac co i jak, dlatego
http://www.tibia.pl/index.php?i=3&t=469986
"jest juz zainstalowana inna wersja tego produktu.Dalsza instalacja nie jest możliwa. Aby zmienic konfiguracje lub uunac istniejąca wersje tego produktu uzyj opcji Dodaj/Usun programy w panelu sterowania" - to sie pojawia
wejdz w Documents and Settings/user/Data Apliccation (czy jakos tak)/
i tam znajdz folder FM'a i wykasuj wszystko, zrob reseta, i sproboj..
Nie mam nic a zainstalowac nie moge, żal ...
Sproboje wejsc w regedit i wykasowac wszystko co znajde zwiazane z Fm 2006
Wciąz to samo n/c Co zrobic teraz? gowno jedne wydalem 90zl w błoto za t ze nie chce sie zainstalowaqc....
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.