Pokaż pełną wersje : d guardy sorkiem?
Nazgul Ziom
15-01-2006, 21:09
Siemka zacozlem grac sorkiem i mam narazie 10 level i mam pytanie czy sorkiem oplaca sie expic po 33+ level na dwarf guardach? jesli tak to z jakimi wandami? z gory thx za odpowiedzi :]
Smash-Shady
15-01-2006, 21:46
Ty sie ejszcze pytasz czy sie oplaca??!! zgrzeszyles chlopie...oczywiscie ze sie OPLACA! robisz monka i walisz z woi'a (wand of inferno) i sie cieszysz jak ci pasek z expem rosnie......a o loociku to juz ne wsopmne....
Master of Aurea
18-01-2006, 14:14
Guardy no jeden z najbardziej dochodowych potworków w mojej skromnej karierze, no i za mocne to nie są, Spróbuj tesh sumonowac archery :lucznik:
Na 33 lev mozesz miec problem z dojsciem do najlepszych respow.
Sir Pagon
18-01-2006, 15:21
Guardy no jeden z najbardziej dochodowych potworków w mojej skromnej karierze, no i za mocne to nie są, Spróbuj tesh sumonowac archery :lucznik:
hmmm arczery to niezbyt dobry pomysl.... guard szybko sie przezuca wiec zejdze ci tez troszke ih'ow dlatego lepiej z monkami latac pozatym nie wiem czy arczer wywali w guarda 100+ bo monki napewno
Jesli bijesz z wanda to im mniej monki wala tym wiecej expa dostaniesz. Wazne jest to ze same sie lecza, i sa wystarczajaco silne zeby nie padac od 2 guardow.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.