Pokaż pełną wersje : Atak scarabów
22:06 Unusual frequent scarab sightings at the gates of Ankrahmun.
Czy oni nie przesadzają? Świat nawet miesiąca nie ma, a oni już ataki robią. Ehh
22:12 Ancient scarabs are leading an attack on Ankrahmun.
No to Ankrahmunianie mają jesień średniowiecza... ciekawe czy sobie poradzą, szkoda, że nie mam pacca:(
22:14 Ancient scarabs are leading an attack on Ankrahmun.
Po raz drugi?... To już chyba przesada:P
22:16 Ancient scarabs are leading an attack on Ankrahmun.
Co dwie minuty kolejne natarcia :P ciekawe ile fragów już poszlo ze strony ludzi
Crazy Onion
15-01-2006, 21:23
22:06 Unusual frequent scarab sightings at the gates of Ankrahmun.
Czy oni nie przesadzają? Świat nawet miesiąca nie ma, a oni już ataki robią. Ehh
straszne :( . Poza tym tez mi problem, jak nie masz wystarczajacego leva to sie tam nie pchaj i tyle.
no i.... wali mnie to =] i tak nie moge iść bo bym padł
niech ktoś zrobi filmik
btw.
22:05 Unusual frequent scarab sightings at the gates of Ankrahmun.
22:11 Ancient scarabs are leading an attack on Ankrahmun.
22:13 Ancient scarabs are leading an attack on Ankrahmun.
22:15 Ancient scarabs are leading an attack on Ankrahmun.
No tylko nie wiem po co oni ten atak robili jak i tak 80% ludzi nie da rady to raczej to nie mialo sensu
kostooch
16-01-2006, 06:46
43 osoby killed by an ancient scarab, 42 killed ancient scarabs. Jeden frag przewagi ancientow :(.
Crazy Onion
16-01-2006, 09:26
No tylko nie wiem po co oni ten atak robili jak i tak 80% ludzi nie da rady to raczej to nie mialo sensu
O ile wiem to ataki sa sprawa losowa, mysle ze Cipy maja wazniejsze sprawy na glowie niz debatowac nad tym jaki serw jakim bossem potraktowac w danym dniu. Na thorii tez ostatnio pojawil sie orsha~ pomimo ze nie bylo najmniejszych szans na jego ubicie i nikt nie plakal z tego powodu, po prostu sie tam nie pchali ludzie ;)
ZzZzZz...
Ten atak został odparty po chwili, wystarczyło od razu sie nie pchac za daleko;p. Sam zbloczyłem pare anciencików tylko lot sucharny sama kasa...
Ciekawe co teraz... były elfy na venore scraby na ank....
Orki na thais? albo Nieumarli na Dare? fajno by było :-)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.