Pokaż pełną wersje : Askara Banshee Quest
Santa Santi
16-01-2006, 10:02
Sqad Teamu:
- 10 najtow
- 2 pally
http://rapidshare.de/files/11147629/bensheefinal.red.rec.html
Corran Horn
16-01-2006, 10:47
No no dobrze wam poszlo hehe..gratz questa bo to trudny quest..wiem bo sam go wykonywalem innym charem :P
Slayer 31
16-01-2006, 14:02
Gratz za questa ,ale widziałem , że było was tyle iż zadanie nie sprawiło wam większego problemu. :)
Sir Radzio Angelus
16-01-2006, 15:04
Gratz film i quest :cup: , tylko troche dlugo sie czajili do wejscia, ale wybaczam :)
Ogladne i dam edita :) ogladam dlatego ze Askara;D
Nooo Soyaos lubie cie widuje cie przed Dp :D keidys nawet dales mojemu kumplowi p legi:** gratz
Gz :] wreszcie coś z rodzimej askary :] bravo santos i reszta :]
Warmendes
16-01-2006, 20:09
Gz questa. Wszystko wam dobrze wyszło. Ładnie pięknie bez problemow :]
No no :D Niezly filmik Gz :)))))
Nieno ..Bulus Knight~ .. pokazałeś klase nie ma to jak być odważnym :P wbiłeś 10 sekund po kolegach ... Gz.. wielkie gz dla ciebie ...
nie no quest wam niezle poszedl.... strasznie latwo poszlo ;) ale gz :D
ej kurde ja bloczylem a wy nic o mnie nawet ne wspomnieliscie ja tu odgrywalem głowna role tak ogulnie... i nie gadajcie ze sie czailem ciekawo czy wy jestescie takimi kozakami zeby bloczyc i wejsc pierwszym do tej komnaty !!! B) pierwszy raz bylem na tym quescie wiecie jak mi pikawa waliła -.- ale powiem ze jak juz tam wszedlem to luzzz 60 knight na luzako zrobi tego questa powaga najgorzej z warlokami ale jak zrobicie na warlokach takie ustawienie jak my ktorego niestety nie ma na filnie to all na luzaku pozdro ziom \,,,/ Respekt all team :cup:
Aureański newbie
20-01-2006, 19:04
Hehe bardzo ladnie wam poszło mnie rozbroił ten napis "solo style" na końcu :D To był drugim team czyż nie? Pierwszy był z prawdziwym solo style by Exceldrass tamtego nikt nie pobije :)
to byla 4 ekipa ktora zrobila tego questa :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.