PDA

Pokaż pełną wersje : Demon rubera

Palladyn
06-06-2004, 14:22
Siemka wam!
Prosze was by ktos zamiescil ss z huntow na serverze Rubera.

34 lvl-Elite knight Tanivupo-Rubera

~~Nobit~~
06-06-2004, 14:34
no nie chlopie tu sie zamieszcza wlasne zdjatka a nie sklada zamowienia!! Jak chcesz zobaczyc Demona na ruberze to kup PACCa i idz albo lookaj na forum co jakis czas i sprawdzaj czy juz jest!! No nie chca forum na bar zmienic !!

Master Latka

You see Master Latka. He is a paladin (Level 19 ). He is a Loyal Member of Death Row Academy. 8o 8o 8o 8o

Dixter
06-06-2004, 14:41
Ja tu juz podpalony ze se zobacze demon hunta a tu prosze X(

By$iu
06-06-2004, 14:47
n00b ty Lolu

Soul Hunter
06-06-2004, 15:45
Spoko, spoko mario
Lecim na demona jush "niedługo" heh i se porobimy screeny

.: Detox Rox :.

Lord Leszczu, 41master sorc, 50mlvl Rubera

Palladyn
06-06-2004, 15:51
Za "niedlugo" im pokazemy co to jest hunt na demony :) spoko lesczu my im damu popalic:P

Tanivupo-rubera-34-elite kngiht :]

gietol Julera
06-06-2004, 15:52
eh ja tutaj wchodze myslalem ze jakis hunt fajny byl a tutaj X( :) no to jak "niedlugo " idziecie to dajcie duuzo fotek

Yamal
06-06-2004, 17:37
lord leszczu?! HE HE ;P! wezcie sie tu wpisujcie ktos z rubery ;P! moze kogos poznam ;P!

ps:znam cie z klanu tera polska... masz nice GH ;P

Bossmanek
06-06-2004, 18:31
X( X( X( o ja zebraly sie 2 pojebusy którym sie zachcialo gadac!!! to nie czat!!! od tego jest gg!! nie nabijajcie postów!!!! nastepna sprawa co to za nazwa tematu??! X( bucu jeden!!! nie lubie takich osób napaliłem sie ze ogladne sobie zdjecia z demon huntu a tu jakis frajer jeden z drugim czata sobie urządzili!!!!
ŻYDZI DO KATYNIA!!! X( X( X( X( X(

Ashlon
06-06-2004, 21:36
Oryginalnie dodany przez Bossmanek
X( X( X( o ja zebraly sie 2 pojebusy którym sie zachcialo gadac!!! to nie czat!!! od tego jest gg!! nie nabijajcie postów!!!! nastepna sprawa co to za nazwa tematu??! X( bucu jeden!!! nie lubie takich osób napaliłem sie ze ogladne sobie zdjecia z demon huntu a tu jakis frajer jeden z drugim czata sobie urządzili!!!!

Faszysta jestes?Ja rozumiem, mozna ludzi bluzgac, ale nie az tak...
A co do czata, to fakt....modkowie do pracy!kasowac ten temat! :P

Ps. Chcesz sski z demonow - www.tibia.de / forum i tam masz kupe takich rzeczy.

Adaras
06-06-2004, 21:40
Oryginalnie dodany przez Bossmanek

Fu~

@założyciel tematu
Fu x2

Bossmanek
07-06-2004, 00:26
chce zdjecia z demon huntow ale slyszalem ze na tibia.de jest pelno keylogerów i nie wiem czy tam wchodzic czy nie :( troche sie boje a dlaczego faszysta?
8)

Juziu
07-06-2004, 10:47
bosh co za frajer :baby:

metiu
07-06-2004, 20:10
Te zasrance jak macie cos do mojich ziomkow z rubery to macie tez cos do mnie !! A nie radze bo jak wy***rdole z krzesla w ryj to sie wygniecie na lewa strone a jak nie to na prawa, nie radze do nich burkac bo dorwe...W tibii tez nie bujta sie nie muwic do nich frajerzy itp bo naprawde gong w twarz leci, nic kurde jak chca czata to se robia na forum a posty kazdy moze je zajmowac, nikt nie placze jak ktos inny zajmuje tylko wam cos odbija, bo co z rubery zasrance...

**** *** 10 lvl. skille 40/29, 4 mlvl. KURDE HAKNELI !!!

VENORE
RUBERA

Yamal
07-06-2004, 20:35
lol metiu ;P! co za typ, nie wyrazaj sie tak przy dzieciach... ;P respekt panowie....... :D

Diego Revenage
07-06-2004, 20:36
Eh....myslalem ze zobacze jakiegos hunta a tu Mario prosi o fotki :> Mario 3maj sie mam nadzieje ze kiedys sam pujdziesz na Demon Hunta.... :P

Diego Revenage
07-06-2004, 20:38
Buuuuuu Heh...pozdro dla graczy na Danubii....~~~~Danubia rOx~~~~~~ 8)

mati9
07-06-2004, 20:43
Ehs a ja ci cieszylem ze juz bede jakies ss'y z Huntuw na demony :baby: ale wlarze na posto pacze zadnych ss ;( jak bedziecie szali na jakiegos Hunta rubcie ss'y
Pozdro dla graczy z eterni 8)
Prawda jest srebrem amilczenize zlotem :evil:

Kubakapica
07-06-2004, 20:56
NA prożbę kolegi: ja jestem z rubery.
@leszczu mogleś dać sobie nick leszczu a tak to teraz wiem :P)

Yulgar
07-06-2004, 21:26
bossmanek cos ty taki nerwowy czy jest gdzies zabronione rzmawianie na forum ?? młotku od tego jest FORUM !!

Yamal
08-06-2004, 20:12
ej kubakapica- podaj dokladne namiary na ciebie, mam fajowe miejsce do ekshpienj@;P

Triciol Pogromca
08-06-2004, 20:45
Bossmanek
Ej Qr... Leszczu to moj lider wiec spadaj
Palladyn
Jak pojdziesz na deamony to mi moze oddasz kase :P

All
Wiecie ile juz tubylo takich zamowien na fotki?? To bynajmniej jakies konkretne zamowienie:D
Pozdro all

Kubakapica
08-06-2004, 23:01
@Yamal
Moj nich w tibii to.... "Kubakapica". Fajnie, nie? Napisz na priva

~~Nobit~~
09-06-2004, 16:38
LUDZIE!!! Macie czat na tibia.pl ale oczywiscie po co tam chodzic skoro mozna se pogadac na forum... Jeszcze Raz I Spokojnie :

TU WSTAWIA SIE WLASNE ZDJECIA A NIE SKLADA ZAMOWIENIA!!! CHCESZ ZOBACZYC CZYJES SS'Y TO POSZUKAJ SE ALBO JEST TAKI PRZYCISK x( "szukaj" X(
Rozumiem ze nie kazdy jest taki inteligetny ale wystarczy looknac na gore ekranu... O co tam jest?? Przycisk "szukaj"!!!!!!!!

Dziekuje za uwage...

Master Latka

You see Master Latka. He is a paladin (Level 19). He is a Loyal Member of Death Row Academy 8o 8o 8o 8o

Sir_alex
09-06-2004, 17:06
To juz mogliscie przeciez mu dac pare zdjatek a tak to chlopak sie zniesmaczyl:(:(:( 8)

TheNatoorat
09-06-2004, 17:13
@Re up:
Nie każdy jest w stanie pójść na Demony tylko po to, by dać fotki... a szczególnie gdy gra na tak nowym (raczej "średnim") świecie jak Rubera...
a tak właściwie, to dlaczego sam mu ich nie dasz skoro myślisz, że to takie proste?

Warrior of ksamat
09-06-2004, 17:13
Ludzie zamknijscie ten temat.... X(

delik
09-06-2004, 17:22
TO JEST FORUM!! a nie temat na takie faszystowskie bluzgi!!

A co do idiotycznego tematu to skasowac go jaknajszybciej!!!

---

Delikipii__Hiberna__Paladin:lucznik:__19 lvl__54/44__10 m lvl

Soul Hunter
09-06-2004, 18:58
Po pierwsze, jak posty są na temat to są wskazane, po drugie nie życze sobie jakiś tekstów typu "Żydzi do katynia" jeb..ny antysemito, nastepnie....nie jest to miejsce abyście na siebie wrzucali...a każdy post mówiący zamknąc temat czy jacy jestesmy zawiedzeni ze nie ma ss, to nabijanie postów.....
co wiecej demon hunt bedzie w ciągu następnych 2 tygodni...jak mi sie zachce to umieszcze je tu...
Teraz uważam temat za zamknięty, i niezwłocznie prosze o zamknięcie go...

Nie pisac tu wiecej.....

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Stanton
09-06-2004, 19:57
To macie screena z demon hunta:

http://republika.pl/kanarss/5.jpg

Nie obrazajcie sie bo to tylko zart. Nie lubie jak ktos sobie zamuwi ss, a lubie sie pochwalić swoimi. :D

Trener
09-06-2004, 20:15
GRRRRRRRR X(

Niezłe zdjęcia z DEMONÓW!!! X(

To nie piekarnia aby zamawiać tematy..... X(