Pokaż pełną wersje : Elder Druid vS. Master Sorcerer
Siema, zamieszczam tu filmik z mojego dzisiejszego deula.
Mam jedno pytanie.... tak kolo 15-16 minuty jest taka akcja ze leci exura vita i uh na raz (Look Bithrax) i nie wiem czy ktos go nie uhnol.
Odp plx
Edit@ On Podobno nie chcial tego uha ktos go uhal z wlasnej inicjatywy (napewno nie Cahir)
link:http://rapidshare.de/files/11162522/Solooo.rec.html
Ja tu widze ze ktos go Uhnał ;D Wielkie Gz dobrze Ci szło!!
zgadza się ktoś go UHnął ciekawy duel :P
PS : XOVI raczej filmiku nie oglądałeś bo post napisany zaraz 2 min po temacie
PS : XOVI raczej filmiku nie oglądałeś bo post napisany zaraz 2 min po temacie[/QUOTE]
To kumpel z rl, Filmik dostałem 1, i przed podaniem linku na forum
Xovi jest z rl od Jimikafa wiec mogl filmik obejrzeć wcześniej :P Tez sie zgadzam ze ktos go uhnął, gdyż to nie jest tylko moja opinia lecz także wielu innych osob, po drugie Bithrax praaaawie padł, dziwnym trafem miał exhausted lecz sie uhnął?? :|
P@cerion
16-01-2006, 15:33
Ładny duel, może podobał mi sie dlatego ze na mojej Pacerze (non-pvp) nie mam okazji popekować, a może był naprawde dobry.. ;)
Bardzo dobrze Ci szło, ale gość miał sporą pomoc, najpierw w krytycznej sytuacji dostal uha, a potem jeszcze bursty, także nie była to czysta walka. Ogólnie rzecz biorąc dobre pvp chłopaki. ;)
Palek Demon
16-01-2006, 15:38
@pacerion
Twierdze to samo walka była nieczysta a ewidentnie go ktos uhnol na logiczny rozum sam by sie nie vitnol i uhnol (zresztom to niemozliwe) potem dostal bursty n/c Ja bym cos skombinowal i dal filmik h lvlom :evul: Moze by go podcieli Idiote Co gra niefer
Torarnos
16-01-2006, 15:40
Proszę o szybkiego rehosta na tibicams lub megaupload, bo mam publiczne ip :(
You have downloaded 35751 KB. Want to download more?
Get your PREMIUM-Account now! Instant access! (Or wait 32 minutes)
Luis Odis
16-01-2006, 16:06
Rehost plx bo chce obejzec :P
Alcor Sake
16-01-2006, 16:07
Żle zrobiłeś ... :/
jak zobaczyłeś że mu pomogają to odrazu "Utani Gran Hura"
i C ya
a tak to lvl W dól. mogłeś wziaść więcej manasów i spelle walić xD
moim skromnym zdaniem to reoszke znoobowales ;], a to nie dlatego ze nie trafiales czesto runkami bo to zrozumiale, jak sie myka w rozne stronki specjalnie, ale dlatego, ze zamiast sie uhac, a vity sobie na krytyczne sytuacje zostawiac to ty w tragicznym momencie nie masz many i nic cie nie chroni przed kolejnm sdkiem (nie wchodze w to jak sie uhasz :P)
moim skromnym zdaniem to reoszke znoobowales ;], a to nie dlatego ze nie trafiales czesto runkami bo to zrozumiale, jak sie myka w rozne stronki specjalnie, ale dlatego, ze zamiast sie uhac, a vity sobie na krytyczne sytuacje zostawiac to ty w tragicznym momencie nie masz many i nic cie nie chroni przed kolejnm sdkiem (nie wchodze w to jak sie uhasz :P)
NIe luknalem ile mam many... ;/ jak sie zorientowalem bylo juz za pozno ^^
Edit@ nie wnikajmy w to czy sie uhalem czy nie tylko czy jego ktos uhnal....;]
Moim zdaniem to kilka osób to jego dobrzy ziomy
bez sensu uhali go burst arrow mu dali .przegrales nieczysto
pewnie większosc osób uważa ze oszukiwali
Noobowski Duel. Cienkie pvp obu stron
Damian23
16-01-2006, 16:46
Dlamnie Jimikaf wygrales, oni grali nie fair pierw on wziol vite i jednoczesnie go ktos uhnol a potem dal mu okolo 8 burstuw :x gra nie fair Jimikaf zwyciezyles jak dlamnie.
Noobowski Duel. Cienkie pvp obu stron
Tu nie chodzi o nasze pvp.... tylko czy ktos go uhnal (czytanie ze zrozumieniem boshhheee)
A tak pozatym to chcialbym Ciebie w akcji zobaczyc jak taki "kozak" jestes..
Edit@ up: THX :)
Patryczeqq
16-01-2006, 17:24
Dla mnie to ty byles wygranym!! na 100%
po 1: on mial 3 sytuacje podbramkowe a ty 1 nie liczac juz deda
po 2: jego ktos uhnal i ten azar mu dal burst arrowsy a to bylo nieuczciwe
po 3: YOU ARE WIN!! B) B) B)
Ja P**R***E jaki ****a oszust ***any X( wygrałbyś gdyby go ktoś nie uhną nawet nie wiem czy czasem go ne uhali.. :confused: nie dosc ze mu bursty dawali. Wedlug mnie wygralbys nawet wczesniej B) a gdybys podkoniec sie uhna to i tak bys przegral bo go uhali X(
nie byloby problemu gdybyscie poszli sami gdzies w bezludzie i nikt nie moglby was uhnac
tak to bys mu na***al ;)
masz racje w 15/16 minucie jak on byl na black hp to go ktos uhal .. gdyby nie jego koledzy wtedy bys raczej wygral .. ale i tak good ci szlo ;]
Mastersasek
16-01-2006, 18:50
Hmm to troszkę nie uczciwe ,ponieważ w 15 minucie exura + uh nooob? Gdy burstów brak to kumple dalimu nie fair....You win !!!!!!!!!!!
Nie wiem kto go uhnał... na pewno nie ja... btw oprocz Azraela all jestesmy z rl... ogolnie to sie nie bede wypowiadal na temat tego duela bo dla mnie byl on glupota ze kumple z rl sie leja....
Hooligan's
16-01-2006, 20:08
Moze i kumple z rl, ale chyba nie da sie *******nac vity i uha na raz?
Jak duel to uczciwy.Wygrales ! I chyba kazdy sie ze mna zgodzi. Gratz dla Ciebie.
Moze i kumple z rl, ale chyba nie da sie *******nac vity i uha na raz?
Jak duel to uczciwy.Wygrales ! I chyba kazdy sie ze mna zgodzi. Gratz dla Ciebie.
Wiem ze sie nie da ^^ ale nie wiem kto pomagal...
Johny Rambo
16-01-2006, 20:26
To byl Duel czy k***a akcja zbiorowa ? X(
takich to tylko tepic ..... X(
Ale i tak spoko sie spisales ;) jakby mu nie pomagali to bys wygral ;)
WIELKIE THX all za komenty :) KISS!!
Takiego typu duela dawno na forum nie było....:P Ostatnio raczej "modne" są otwarte bitwy,albo sciganie ludzi z nienadzka wieksza grupą osób..Na filmiku i z tego co napisano pare postów wczesniej to widać ze ci bijący sie nie byli na siebie wkurzeni ostro tylko bili sie dla fazy tylko po to zeby zobaczyc kto jest lepszy....Od czasów gdy aimboty stały sie praktycznie codziennoscia to takie duele to tez sensu nie mają praktycznie.........Na tym filmiku wątpie ze oni uzywali botów,ale sam fakt ze inne osoby stały obok i uhały jednego z nich to N/C... Inna sprawa ze go uhneli,potem zrobil vite,wiec i tak by nie padł ale wogle to głupio wyglądało....
Takiego typu duela dawno na forum nie było....:P Ostatnio raczej "modne" są otwarte bitwy,albo sciganie ludzi z nienadzka wieksza grupą osób..Na filmiku i z tego co napisano pare postów wczesniej to widać ze ci bijący sie nie byli na siebie wkurzeni ostro tylko bili sie dla fazy tylko po to zeby zobaczyc kto jest lepszy....Od czasów gdy aimboty stały sie praktycznie codziennoscia to takie duele to tez sensu nie mają praktycznie.........Na tym filmiku wątpie ze oni uzywali botów,ale sam fakt ze inne osoby stały obok i uhały jednego z nich to N/C... Inna sprawa ze go uhneli,potem zrobil vite,wiec i tak by nie padł ale wogle to głupio wyglądało....
NO wszystko ladnie pieknie ale to nie bylo dla fazy... ten duel to inicjatywa Bithraxa ja nie chcialem sie klepac...
PanKracy
17-01-2006, 02:41
Za takie cos tak bym sie w****il ze bym poszedl do ziomka i mu na***al w rl. Wielki cwaniak po biegal z aimbotem i jeszcze jakies nooby mu pomagaly. Normalnie az mi sie krew w zylach zagotowala jak obejrzalem tego niby "Duela". Wez pare bp run, manasow i dorwij go gdzies i u*** go z runow i czarow ofensywnych. Dla mnie jestes zwyciezca.
Pulpecik
17-01-2006, 07:03
Niezły duel..ale gdybyscie byli sam na sam to on by dawno lezal :) MIales wydaje mi sie duzo lepsze pvp od niego :)
Olorion.
17-01-2006, 08:51
oba pvp byly slabe
Obaj maja kiepskie pvp ale Jimikaf wygralby gdyby nie ten uh i free burst ;s
Dajcie spokuj huali typa Ziom nieprzejmuj sie dobrze ci szło na twojim miejscu dorwał bym go gdzies solo z ue i zobaczyli bysmy kto wygra Mojim zdaniem to był nieuczciwa walka przeciez ten typ padl byz juz z 3 raz ygdyby niejego kumple.
-=Timon=-
17-01-2006, 15:17
film malo ciekawy :// widzialem lepsze
@offtopic:
@up: aaa Timonek ukradl mi nick aa ban him plx ;Ppppp
16:24 Dean Mare: aim bot ? zal mi goscia -.- i jescze tam byla jakas grozba ^^
wogule poweiniscie byc sami mozna powiedzec ze wygrales
"Dajcie spokuj huali typa Ziom nieprzejmuj sie dobrze ci szło na twojim miejscu dorwał bym go gdzies solo z ue i zobaczyli bysmy kto wygra " - Timonek
Na 30 lvl to raczej nie ma szans na UE >.>
Co tu napisać, widać że było 2 vs. 1 -.-
Jak on gra nierówno to ja bym sie zemscil wziąsc kilka qmpli i zabic go z zaskoczenia
to byla nierówna walka i niech noobek zobaczy jak to fajnie walczyc bez pomocy qmpli :evul:
Polewkin
18-01-2006, 00:25
Nom widac bylo ewidentnie ze ktos go uhnal i panowie popracujcie nad pvp bo slabiutko lecialy sdki...
to bylo nie fair jak mu zaczal dawac te strzaly lol...
@up:
masz rancje, mogl wziasc tego hura i spieprzac bo to bylo nie fair ...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.