Pokaż pełną wersje : Dwarven halmet
Ciacruzzi
16-01-2006, 18:43
Słyszałem że istnieje takie coś jak "Dwarven Helmet", lecz nic o tym nie pisze na tibia.pl. Na moim servie już ktos go zlootował ale nie ujawnia z czego.
I tu pojawia sie moje pytanie "Z czego można zlootowac Dwarven Helmet"????
@Down Nie, niestety nie mam :confused:
Moze jakas fotka na dowod ze istnieje ??
Danrahses
16-01-2006, 19:26
Na tibi.erig pisze, że ten hełm wypada z Hornet Fox bossa minosów. Więc możliwe, że istnieje :)
Dwarfen Armor istnieje radze postiudiowac tibi.erig tam znajdziesz odpowiedź, jak go zdobyć. Mam nadzieje, żę to zdanie to nie qs ;)
Polecam tibi.erig naprawde fajna strona, ale po angielsku ;(
Co prawde pierwsze słysze o takim hełmie ale o dwarven armor tez nikt nie słyszał a jednak istnieje ;) ale dopuki niezamieścisz fotki/filmiku to nie masz co liczyc na to że ci uwierze :D
tak samo jak dwarven armor i dwarven legs-.- nie zamiescisz filmu, zdjecia nikt ci nie uwierzy :baby: a poza tmy film i tak ci raczej modki wykasuja bo bedzie to quest spoilind czy jak to tam sie pisz :D
Shardzik
16-01-2006, 19:36
Niastaty nia ma takiago halmutu a ja cia radza podaczać sia trocha angialskiago ba nia ma czagoś takiago jak halmet...
Poza tym nie truj sobie tym głowy, jak będzie dostępny to podobnie będzie miał prawdopodobnie def. jak dark/steel ect. lub mniejszy
@UP od kiedy to pokazanie swojego ekwipunku to quest spoiling?
Zanim zaczniesz operować zaawansowanymi zwrotami to naucz się co one znaczą...
Ciacruzzi
17-01-2006, 14:27
Niastaty nia ma takiago halmutu a ja cia radza podaczać sia trocha angialskiago ba nia ma czagoś takiago jak halmet...(...)
Dobry jestes :baby: . Jeszcze trochę i bym pomyślał,że masz z 10 lat-.-
Po co odpisujesz jak nie wiesz??? Żeby nabić głupie posty?
Potito Knight
17-01-2006, 14:49
Cytuje:
tak samo jak dwarven armor i dwarven legs-.- nie zamiescisz filmu, zdjecia nikt ci nie uwierzy a poza tmy film i tak ci raczej modki wykasuja bo bedzie to quest spoilind czy jak to tam sie pisz
mi nie trzeba dowodu w postaci fotki lub filmu na istnienie dwarven armor, ponieważ jest on do zdobycia w quescie i nawet wiem gdzie ten quest sie znajduje.... :cup:
Cahir Mawr Dryffryn
17-01-2006, 16:02
http://tibia.erig.net/Dwarfen_Helmet Wejdźcie i zobaczćie, a na następny raz nie mówcie że nie ma jak nie wiecie :P
Shardzik
17-01-2006, 16:32
Dobry jestes :baby: . Jeszcze trochę i bym pomyślał,że masz z 10 lat-.-
Hmm to że nie umiesz wyczuc ironii to już nie moja wina, potępiłem twoje językowe, ot to wszystko. Ponad to w porównaniu ze mną to ty jesteś bliżej lat 10-ciu ;). Dalej co sie tyczy twojego 'odparcia ataku'
Zacznę od końca, po pierwsze ja nie nabijam postów, faktem jest to, że nie ma licznika postów, ani nic, oraz to, że przez ostatni rok aktywności na forum, pisałem nie więcej jak post dziennie, a teraz to pisze raz na pare tygodni, w tym tygodniu jakoś chrapka znowu na pisanie postów się we mnie wzmogła, oraz chęć zobaczenia oblicza dzisiejszego forum, nic się nie zmieniło, dalej te same tematy, ten sam typ użytkownika, a '1337' (elita) tego forum się trzyma, lecz bardzo słabo. Początek jest równie absurdalny jak koniec, naprawde nikt nie zna całej prawdy o tym przedmiocie, można snuć domysły, jak to zrobiłem z tym przypuszczeniem o defensie równym dark/steel/strange/horseman helmetom. Przybity do muru myśle że wiesz już, że zanim zacznie się rzucać oskarżenia, należy się dobrze przygotować, i postawić naprawdę mocne argumenty...
mi nie trzeba dowodu w postaci fotki lub filmu na istnienie dwarven armor, ponieważ jest on do zdobycia w quescie i nawet wiem gdzie ten quest sie znajduje.... :cup:
Dwarven Armor wypada z Assasina.
Pozdrawiam
Dwarven Armor wypada z Assasina.
afff lol z assasina wypada leopard armor a nie dwarven a dwarven helmet wypade z bosa mino
close topic plx
Ciacruzzi
18-01-2006, 16:04
Jeszcze tylko mi powiedzcie gdzie moge znaleść bossa mino??Czy to chodzi o Horned fox (czy jakos tak;p) ??
Dwarven Armor jest dostępna z questa i jest na moim świecie.
Posiada ją Pollux Castor, aktualnie 112lvl RP,
ale gdy zdobył dwarven armora miał poniżej setnego.
Dał bym ss'ka, ale Pollux przeprowadził się
na Edron, a ja nie mam pacca :(
Prezes-Portas
24-01-2006, 20:58
na tibianews.net w helmetach znajdziesz.
Dwarven armor jest juz nawet na kyrze.Pogadaj z Samem w thais.
Old backpack
Jeszcze tylko mi powiedzcie gdzie moge znaleść bossa mino??Czy to chodzi o Horned fox (czy jakos tak;p) ??
W mino city pod thais tam ;p
istnieje coś takiego jak dwarven helmet, ale nie wiadomo skąd go można zdobyć...
słyszałe, że jest nagrodą w jakimś bardzo trudnym quescie....jakoś niewiele mi to mówi -.-
Prawo Kruka
25-01-2006, 09:35
Dwarven helmet to wg. Erig net rzadki loot z The Horned Fox, bossa mino w wieży mino koło Kaz. Czy wy w ogole czytacie treść tego tematu przed napisaniem bzdurnego posta?...
gavreonien
29-04-2006, 10:49
W mino city pod thais tam ;p
Nie pod thais . Pod Thais w Mintwalin respi sie General Murious . Ktos tam kilka up napisał że sie respi na szczycie wieży koło Kazz ale ciii :P Ito z The Horned Foxa wypada ten helmet. Koniec kropka basta i starczy
Gav~
Baju Master Sorcerer
01-05-2006, 12:41
a o to i dowód na to, ze jeden ziomek ma napewno dwarven armor i duuuuzo kasy, niejaki "Klawdya" na harmonii,kto chce , zeby mu przeslac zdlecie, to niech poda mi e-mail(zdjęcie (skrim) zrobione 1 maja 2006 roku)
Knajt Zaglady
01-05-2006, 19:08
On istnieje w karlin widziałem zroboł sie po update i niema go na tibia.pl bo strona jest niekompletna
Hine Hunter
02-05-2006, 10:34
Podobno wypada on z the horned fox (boss mino) ale niewiem czy to prawda czy jakas bujda
skryhull
03-05-2006, 13:40
a gdzie jest ten horned fox? z niego ponoć lecą wszystkie części dvarfen seta
(jako że Horned fox został wygnany za złodziejstwo to kradnie tera dvarfom ich broń i stąd u niego taki loot)
Wie ktoś wogule gdzie on jest?
You see a dwarven helmet (Arm:6).
It weighs 42.00 oz.
Wypada z: The Horned Fox, General Murius
You see a dwarven helmet (Arm:6).
It weighs 42.00 oz.
Tutaj zamieszczam ss'ka z mojego domku
http://img130.imageshack.us/img130/9670/jaft2.jpg (http://imageshack.us)
Ufocznik
11-06-2007, 19:55
Co prawde pierwsze słysze o takim hełmie ale o dwarven armor tez nikt nie słyszał a jednak istnieje ;) ale dopuki niezamieścisz fotki/filmiku to nie masz co liczyc na to że ci uwierze :D
istnieje quest na d armor, ale zeby go wykonac trzeba wylootowac old backpack
nie wiem czy ktos to juz napisal, bo nie przeczytalem wszystkich postow
@down
no fakt, temat lekko stary, ale jak juz odswiezyli to co poradzic
Poszukiwacze skarbów się znaleźli
http://images.tibia.pl/static/items/helm/dworfenhelmet.gif Dwarven Helmet (http://tibia.pl/item/Dwarven_Helmet) 6 42 oz.
Hakeroza
13-06-2007, 09:59
Temat z przed roku ;/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.