Pokaż pełną wersje : ANHILATOR na Isara
Cordin the Rook
16-01-2006, 21:02
Diaret, Windale Del'Toro, Patriarch Michael, Peteyy Własnie wyszli na ani !! Jest w srod nich polak Patriarch wiec jezeli zrobia to edytuje posta. Nie pisac do nich teraz :P !! Chlopaki Zrobcie ten p*** Qest
Omg, ale wydarzenie. Anni~ to już nic nadzwyczajnego. Miło, że akurat ktoś dzisiaj na Isarze poszedł, a jeszcze milej będzie jak im się uda, ale to naprawdę nie jest wydarzenie godne bycia w tym dziale. Jakoś nie widzę, żeby każdy Anni~ był tu opisywany. Btw, mogłeś już poczekać i opisać wszystko PO anni. Napisałbyś odrazu czy się udało czy nie, kto co wziął itd. A to "zeedytuje poźniej" jest troche bez sensu.
Prezes-Portas
16-01-2006, 21:25
@up
jak dla ciebie anni~ to nic takiego(a dzieje sie kilka razy na server)
To nie ma ciekawych rzeczy i lepiej zamknac ten dzial :P
Gratz nasz wspaniały polaczku, mam nadzieje, że szybko odrobisz level.
Patriarch Michael
Jan 16 2006, 22:05:14 CET Killed at Level 102 by a demon
Peteyy
Jan 16 2006, 22:08:03 CET Killed at Level 107 by a demon
Windale Del'Toro
Jan 16 2006, 22:05:36 CET Killed at Level 111 by a demon
Diaret
Jan 16 2006, 22:08:14 CET Killed at Level 112 by a demon
Wnioskuję z tego, że się nie udało :/
Cordin the Rook
17-01-2006, 07:03
Nie Udalo Sie Jestem ciekawy czy Michal mi uhy odda :P. Jak dla was ani to nic ciekawego to mozecie wyjsc z tematu
ooops, cos Michale bot nie zadzialal? ^^ Chyba, ze czekales, zeby Cie koledzy wyuhali :P
Nie, no zartuje^^ A
Mimo-vader
17-01-2006, 07:15
=Prezes-Portas
jak dla ciebie anni~ to nic takiego(a dzieje sie kilka razy na server)
Z tego co wiem to na anni~ można raz na dzień wejść (od save do save).
A udany anihilator to nadal wielkie wydarzenie ...
Może jestem dziwny, ale dla mnie to nie wydarzenie. Może pierwszy anni by (?) Del'toro (love 'em) był ważny i przełomowy, ale każdy kolejny to już nic takiego. To tak jak z 200 lvlem, może to i dużo, ale dla mnie to nic ważnego. Poza tym anni to nie jest szczyt trudności, bo już wiele osób go wykonało.
AbandonAllHope
19-01-2006, 22:07
@up to jakie twoim zdaniem wydarzenia powinny być opisywane w tym dziale? Nowinki ze świata tibii zawsze są ciekawe i jest wiele osób które się tym interesuje.
Lotux druid
19-01-2006, 22:30
All /\... Ani to jedno ale isara to 2. Pamietam jak 1 raz gralem w tibie wlasnie na tym swiecie ... Zrobilem 30 level i huntowalo mnie del'toro bo ich z lev doganialem .... Del toro Rozpadlo sie chyba rok , a do tego czasu ciagle huncili tych co ich z lev doganiali ...wiec anni na isarze jest dla mnie nowinka :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.