Pokaż pełną wersje : Nie udany GS hunt kolegow zakonczony dedem blokera od Swifta
... powod moge podac moderatorowi
Hellraider
17-01-2006, 01:23
Takie eq i bez aola... i jeszcze jedyne runy jakie mial to uhy OMFG ja bym z takim arsenalem w p secie nie biegal wiedzac, ze swift, bapupa lub inne pa lubia se popkowac
btw wypadlo mu cos z eq? :D
PanKracy
17-01-2006, 02:31
Kolega sie uhac nie umie :S a poza tym jak chodzi w takim eq to moglby sie postarac o AoLa ... Ale chociaz dobrze ze eq nie oddal zydowi.
..:: BaDeN ::..
17-01-2006, 05:54
Czlowieku ...
Blocker ktory sie wogole nie uhal -.-? przylecial jakis sorcer 100+ i mysli ze ucieknie do depo ... :D no i ze strony blockera to byl blad bo mogl wziasc kolege na Blood Herb questa ak chcecie zabijac te gsy ... chociaz niepodejdzie do shootera no i jeszcze chyba z 6 uh tobie poszlo na pierwszego gsa
no i radze kupic aol chyba ze sa takie ceny jak na danubi :P
Po pierwsze nie wiesz nic o blokowaniu... Po drugie o uhaniu się też nic nie wiesz... Po trzecie o walce ze Swiftem też nic nie wiesz :P Swift nie wiem co robić jak mu na boki uciekasz... Sprawdzony sposób :)
Niekomentowac jego sposobu bloczenia... robil tak bo mu sie nudzilo :D
Ok niekomentuje w takim razie,bo i tak nie ma co komentowac .... :P
@PA Przecież ten serwer jest pie*******ty. Po co tam grać wogle? to sensu nie ma....Rozumiem PA w stylu "Leave or die" ale na wstepie odrazu nawalać typa i jeszcze kazać mu płacić? Isara is isara :/
09:18 Bandzior Medske: pay
09:19 Bandzior Medske: pay
Na początku myślałem ze on to do Swifta mówił:P:P Wogole Isara is the best serwer na to wychodzi;]
Ok niekomentuje w takim razie,bo i tak nie ma co komentowac .... :P
@PA Przecież ten serwer jest pie*******ty. Po co tam grać wogle? to sensu nie ma....Rozumiem PA w stylu "Leave or die" ale na wstepie odrazu nawalać typa i jeszcze kazać mu płacić? Isara is isara :/
09:18 Bandzior Medske: pay
09:19 Bandzior Medske: pay
Na początku myślałem ze on to do Swifta mówił:P:P Wogole Isara is the best serwer na to wychodzi;]
On to mowil do Swifta zeby go z rownowagi wyprowadzic... mial lagi... nie jego wina ze sie nie wyuhal... jak ejstes kozak wyskocz z nim na solo... ciekawe co bedzie jak UE je*** a bloczyl tak bo mu sie nudzilo ;P
Takie eq i bez aola... i jeszcze jedyne runy jakie mial to uhy OMFG ja bym z takim arsenalem w p secie nie biegal wiedzac, ze swift, bapupa lub inne pa lubia se popkowac
btw wypadlo mu cos z eq? :D
Nic nie stracil z eq... mial duzo szczescia... ale przez lagi stracil uhy;/
Hellraider
17-01-2006, 14:06
Nic nie stracil z eq... mial duzo szczescia... ale przez lagi stracil uhy;/
Głupi ma zawsze szczescie ^^
Dagenoth
17-01-2006, 15:39
omg... dawno tak zalosnego filmiku nie widzialem... o ile do shootera nic nie mam bo wszystko dobrze robil to knight powinien sluzyc jako nauczyciel nieblokowania ;p
tyle rzeczy zle robil ze az nie wiem od czego zaczac i nie wiem czy wszystko zapamietalem i tu napisze... i nie tlumacz ze gral tak bo mu sie nudzilo bo nuda nie tlumaczy braku znajomosci blokowania... ma tracic 3x wiecej run i 3x wiecej czasu bo mu sie nudzi?!?!
sluchaj...
po 1 uciekal od gsa...
po 2 stawal czasami tak ze dostawal jednoczesnie od 2+ potworkow...
po 3 nie bil spiderow ktore go bily przez co ataki gsa ladnie w niego wchodzily...
po 4 powinien stawac miedzy gsem a shooterem to ten drugi tak czesto by sie nie przerzucal...
po 5 nie znal expowiska na ktore poszedl... przyklad widzimy w momencie gdy nie wiedzial gdzie temple... chyba pierwszy odruch jak cie ktos bije to krzyczysz ze zaplacisz ale jednoczesnie biegniesz do pz ;p
po 6 takie eq i brak aola...
znalazlbym jeszcze wiecej zarzutow ale nie chce po nim do konca jechac...
jak widzisz ja (o zgrozo master sorcerer a nie knight) wiem o blokowaniu (tak mi sie wydaje po obejrzeniu tego filmiku) wiecej niz twoj kolega... zreszta nie chce mi sie juz wiecej o tym pisac a ci radzilbym nawet tego nie czytac bo:
po 1 humorek sobie popsujesz
po 2 klawiaturke zniszczysz piszac po raz kolejny ze tracisz tyle runek (i czasu... 1 gsa bic w 5min?) z nudow...
po 3 po raz kolejny stracisz czas ktory moglbys spedzic na odrabianiu expa na trollach ;p tak tak, na trolach... twoim best expowisku...
atrureks
17-01-2006, 15:47
rehost plx (***ane rapidshare) >.<
Niesamowity pokaz braku umiejętności >.<
Najlepszy na tym filmie jest zdecydowanie Swift, szkoda że to nie on kręcił :D
Thin Dorn
17-01-2006, 21:15
Jak mozna biegac z gsem?? Powinienes stac w miejscu a shooter lutowac. :p i to zgubienie shootera CUDNE po prostu.
Master Mind
17-01-2006, 23:42
Lol... Do swiatyni mogl biec ,blisko mial ;)
:D Szczerze mówiąc po sposobie blokowania przez chwile myślałem że ten knight jest palem ... beznadzieja ze strony knighta.Swift był nienajgorszy. ;)
Kumagoro
18-01-2006, 15:00
Lol... Do swiatyni mogl biec ,blisko mial ;)
Szkoda ze ta swiatynia to nie PZ :P
Ech, jak ja widze takie typki co to atakuja osoby o ~100 lvl nizsze od siebie, to chcialbym zeby sie spotkal z np. EO, ciekawe co by wtedy cwaniaczek zrobil...
No coz, ale to jest Isara (a ja myslalem ze to na Danubi jest beznadziejnie)
@up Nom niestety,szkoda że ta świątynia to nie PZ:P:P
Szkoda ze ta swiatynia to nie PZ :P
Ech, jak ja widze takie typki co to atakuja osoby o ~100 lvl nizsze od siebie, to chcialbym zeby sie spotkal z np. EO, ciekawe co by wtedy cwaniaczek zrobil...
No coz, ale to jest Isara (a ja myslalem ze to na Danubi jest beznadziejnie)
Znajac Swifta, zawolal by bapupe i damgratha i by u***ali Eo, ot co.
Dagenoth
19-01-2006, 20:00
hehe... wiekszosc zjechala matka (czy jak mu tam ;p) za jego (lub jego kumpla) "skilla" to sie obrazil, poplakal i prosi o usuniecie posta ;p so noobish...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.