PDA

Pokaż pełną wersje : z czym na duela ?

golebiow6
17-01-2006, 16:41
Witam! Jakie eq najlepiej założyć i jak bić knightem na duelu ? Mam do wybory bright sword + demon shield lub giant sword + empty hand :) Co proponujecie. I czy robił ktoś takie porównania jak : to samo eq, te same skille ale ejden wali na maxa gs'em a drugi na maxa (lub balance) bs'em.
PS: Ogólnie dajcie jakieś ciekawe wskazówki podczasz walki w duelu 1on1 dla knighta.
Pozdrawiam!

Alanus Lutinum
17-01-2006, 16:44
Jak idziesz z sorcem/drutem to weź Gs`a.A jak z kims innym (pallek, knajt) to tarczą i bsem. Weż na wszelki wypadek uhy :D

DRoN
17-01-2006, 16:49
... możesz zagrać nieczysto i założyć sword ringa albo niechcący przyszedłeś 2 charem i zacząłeś walić gościa z ff i takie różne brzydkie zagrywki ... twój kumpel niechcący Cie z 'exura sio'wał ...

edit : tak niechcący jakiś random PK przeleciał , walił z GFB/EXPLO i gościa kilka razy spiłował podczas duela ... albo jak przegrywasz , to frend daje SD combo i gościu będzie sie bał po swoje ciało przyjść , chyba że wcześniej przytomnie ucieknie ...
PS. oczywiście nic nie może wskazywać na to , żę będziesz grał nieczysto i nie możesz nikomu mówić "ale dzisiaj będzie fajny duel , kolega palnie go niechcący z explo w środku duela" ...

Hupe
17-01-2006, 17:51
Nawet jak bedziesz walczyl z knightem/pallem to lepiej gsa moim zdaniem, mozna nim zadac konkretne obrażenia.

golebiow6
17-01-2006, 18:03
a który knight wygra starcie jeśli dwa knighty maja identyczne lvl identyczne skille identyczne eq ale ejden wali GS'em a drugi BS'em + Demon Shield ??

DRoN
17-01-2006, 18:12
... to proste , ten który przyszykował lepsze zagrania (ten który grał bardziej nieczysto/oszukiwał w jakimś aspekcie) ... moja siora miała kiedyś duela z gościem z dużo lepszym eq , skillem i lvlem (oba knighty) , na dodatek tamten walił jeszcze z hmm , a moja siora nie miała nawet IH/UH ... to było przykre ... spodobała mi się za to taka akcja ... "Goku Master Sorcerer has join too party" (czy jakoś tak) ... reszty sie domyślasz ...
PS. straciła wtedy cały lvl (20->19) i troche skilli (zostało gdzieś 38/32) ...

~>Salmon<~
17-01-2006, 20:35
Zależy,jak masz duzo uhów na zbyciu to gsem,ale jesli mniej to bs + demon shield :)

golebiow6
17-01-2006, 21:14
a jesli wprowadzimy zasady 0 magii... ? to lepszy gs czy bs + ds

~>Salmon<~
17-01-2006, 21:27
Bez magii to gs+sword ring :D

Bubusiek
18-01-2006, 20:52
bierz gsa i sword ringa