PDA

Pokaż pełną wersje : Depo

mskras
18-01-2006, 11:52
Czy jeśli przejde z Carlinu do Venore (lub innego miasta) i wejdę do portalu to strace rzeczy z Depo w Carlin, czy przeniosą się??

Sashion
18-01-2006, 11:53
Zostaną tam gdzie były

DOWN:

Tak

mskras
18-01-2006, 11:56
czyli jak wejdę do portalu, a potem spowrotem do portalu w carlin to tam bedą?

DRoN
18-01-2006, 12:14
... może tak ... każde DP , to oddzielna i niezależna skrytka ... tylko TY masz dostęp do tego co tam wkładasz i co włożysz do DP w mieście xxx , to te rzeczy tam będą , obojętnie co będziesz robił i przez jakie tp przechodził ... niezależnie co masz w innych DP ... nawet jak sie zrookujesz ...
PS. wyjątek jak masz pacca i skończy Ci sie limit ... wtedy chyba wszystko leci do DP w thais ... (jeśli miałeś coś w DP na Daramie/Edron/Tiquandzie) ...
@ down : mi sie zdaje , że tak , bo było coś o tym , że jak kończy sie pacc , to przemeldowuje Cie do thais i jeszcze coś sie z chałupą działo ... nie miałem pacca i nie interesuje sie ich problemami , ale coś mi sie o uszy obiła ... bardzo możliwe , że masz racje ...

Sashion
18-01-2006, 12:19
PS. wyjątek jak masz pacca i skończy Ci sie limit ... wtedy chyba wszystko leci do DP w thais ... (jeśli miałeś coś w DP na Daramie/Edron/Tiquandzie) ...

Z tym sie nie moge zgodzic bo jesli miałes pacca i miałes jakies itemy np w Ankh i ci sie pacc skończy to one tam zostaja :P

Sir Klimek
18-01-2006, 13:07
taki chwyt;p
jak zostawisz tam kilka milionów to bedzie sie oplacalo kupic pacc a ta kase opchnac za rl<ale to grozi banem>