Pokaż pełną wersje : [wmv]Annihilator - Astera - Astronis - Elmari - Gebba - Selenia
Kagonesti
18-01-2006, 19:31
no jak nazwa wskazuje film z anihilatora robionego na asterze:
http://rapidshare.de/files/11298690/annihilator_-_astro*****.html
kilka literowek pod koniec .... coz ... :P mowi sie trudno - no one is perfect ... a nie chcialo mi sie tego konwertowac po raz 2gi :P
jest to jedyna wersja tego filmu z ani i nie bedzie innej => dostalem zgode od autora (Astronisa) na pokazanie go w takiej formie pozostali czlonkiwe ekipy nie zglaszali sprzeciwow :P
------------------------------------------------------------------------
ang.
so as name of the thread says this movie is about annihilator in astera
there is some misspells at the end but ohh no one is perfect .. and i didnt have the energy to convert it again :P
this is the only version of this movie and there will be no other => Astronis said that this is ok to put it here in that version, other members of the team didnt said that they dont want it so here it is!
jakbys jakiegos rehosta walną to byłbym wdzieczny bo narazie sie ściongnonć nieda a zapowiada sie fajnie:)
Sir Radzio Angelus
18-01-2006, 19:43
Szkoda ze ten plik nie jest w .rec bo dla mnie 33mg to za duzo :(
..::QRAS::..
18-01-2006, 19:48
szkoda ze selenia padla ... ttrzymalem za niego kciuki jako jest z mojego miasta xD
Fillipex
18-01-2006, 20:06
O qrcze...... baaaaaaardzo fajny filmik.... naprawde p[olecam sciagnac... muzyka fajnie dobrana... jest akcja... pare fajnych momentow.. naprawde warto sciagac i ogladac!!!!! POLECAM!!!!! :)
Filmik jest naprawde niesamowity ogladalem duzo roznych filmikow z ani... i zaden niemial takiej akcji NAPRAWDE WARTO CZEKAC I SCIAGAC No i Big Gratz dla Kagona zato ze bardzo ladnie zrobil ten filmik , sa opisane dramatyczne momenty wogule wypas to trzeba zobaczyc :)
Najlepszy annihilator jaki widziałem. Szkoda tylko że reszta ekipy padła. Jestem pełen podziwu dla Astronisa.
Bardzo dobry :) Naprawde jest na co popatrzeć :)
Aniazonka
19-01-2006, 06:33
omfg wy***any w kosmos brawa dla Astronisa 8o szkoda że reszta dead :(
Świetny film, najlepszy annihilator jaki widziałem. Świetna akcja, Kagonesti mógłby zostać reżyserem :) . NIeźle wyeksponował dramatyczne momenty, dobrał świetną muzykę, polecam! Szkoda tylko tych dedów, ale cóż, nastepnym razem będzie lepiej. Gratz dla Astronisa, szkoda że tak mało się udziela.
Btw. oni to naprawdęrobili bez żadnych uhbotów ani innego syfu.
~Arthas~
19-01-2006, 09:19
omg jeden z najlepszych filmikow jakie widzalem :cup:
bardzo polecam ;)
ludzi sciagac!!!!
Lol jak on to wytrzymał, jeszcze miał czas żeby zmieniać ice rapiery...Chyba najlepszy film jaki widziałem. GratZ dla tego pana.
film zrobiony doskonale, muza dobrana za***iście no i oczywiście gz wykonanego anni dla Astronisa
OMG! Film jest zawalisty - ta muzyka, akcja - podziwiam autora! Genialnie zakreślone ważne momenty, po prostu genialny film. Oskar się za to należy. Najlepszy moment, gdy Asrto ma kilka HP i... "to nie koniec" :)! Super!
Fillipex
19-01-2006, 11:23
@Kagonesti
Czlowieku jak to Ty robiles ten filmik... to rob nastepne!!!! Ja mam w chuuuuuuuuu* filmow ***** ale ten jest w scislej 5 najlepszych!!! Nawet nie wiem czy nie pokusze sie o stwierdze nize jest to film z najlepiej pokazanymi waznymi momentami... muzyka wtedy bardzo dobrze dobrana... !!!! Wogole ten anni byl hardcorowy... najpierw te 2 deady.. pozniej.. wiecie.. i na koncu.. ten moment... ehhhh....nie chce nic zdradzac zeby sobie ogladali inni.. ale czlowieku masz robi wiecej filmow bo jak nie to Cie znajde ;DDD WIELKIE GZ!!!!
Lord Pelar
19-01-2006, 12:17
Niema co bardzo dobry film polecam
Powiem krótko - najlepszy anihi, jaki widziałem !!
Kagonesti
19-01-2006, 13:22
:] no thx :-) ....
moze film jest dobry bo ani byl dobry? ...
ale itak dzieki za pozytywne komentarze :]
~Arthas~
19-01-2006, 13:35
:] no thx :-) ....
moze film jest dobry bo ani byl dobry? ...
ale itak dzieki za pozytywne komentarze :]
albo moze bo go fajnie zrobiles
jeszcze raz wiliekie GRATZ
blagam cie wez to rehostnij
Kaczomir1
19-01-2006, 14:43
Brawa Dla Astronisa!!!!
Aureański newbie
19-01-2006, 16:06
"Aby wyrazić swoje emocje musiałbym poprzeklinać przez kilka dobrych minut więc w skrócie : CONGRATULATIONS!!!!" :)
No cóż... brawa dla Astro, ale szkoda, że reszta poległa ... Jeszcze nigdy nie widziałam takiego filmu o.O świetnie dobrałeś tą muzyke ... film ciekawy, choć na koniec jak pisze ile i czego im poszło na Anihilatora to sie robi słabo =P
Roan Eternal
19-01-2006, 19:05
Heh powiem tyle ... Astronis mastah0r gz dla niego :)
@Kag
Good job folk ^.^ teraz czekam na twoj anni x)
zarabisty film
świetna muza i te spowolnienia i efekty specjalne
jeden z najlepszych anni jaki widzialem
rehosta plax bo juz exploduje musze to zobaczyc
Vizharan
19-01-2006, 20:17
no to poweim tak
Gratz dla astra :)
Ale powiem tyle ze film monotonny ale gratz dla pana co to stworzyl to cudenko :) bardzo mi sie podoba podlozona muzyka :) i komentarze poprotu gratz :)
Kagonesti
19-01-2006, 20:51
Heh powiem tyle ... Astronis mastah0r gz dla niego :)
@Kag
Good job folk ^.^ teraz czekam na twoj anni x)
hehe thx :P ale moj ani to na 140 lvl.... wiec droga jeszcze daleka :P jezeli wogole kiedys do tego momentu dojde :P
Texterus
19-01-2006, 22:01
rehost plx plx plx plx plx
EDIT:
Juz nie trza
EDIT2:
Piękny filmik, naprawde piękny, mało się niepoplakałem. Brawa dla Astronisa, prze prawie 5 minut walczył z 5 demonami.
Pacjenteczka
20-01-2006, 07:38
Japierdziele a ten koleś miał fuksa 44 hp i sie wyuhał i wogóle rozdupczył 1 demona ;) Gz dla niego :o
Lady Eter'nal
20-01-2006, 08:18
Kag, aż się chce powergamerować :D Matko, przekaż Astronisowi kolejne GZ :) Wymiatacz :D Najlepszy anihilator dziełem Polaka, szkoda, że Selen też nie dotrwał do końca :p
FILMIK JEST PO PROSTU Z********!!
Polecam go wszytkim.Selenia mial ,,lekkiego" pecha ze mu cale zycie demki zabrały.
Chyba pod koniec darowal sobie ice rapiery i zaczal z explo walic tak ? :P
Pięknie oprawiony anihilator.Szkoda ze tylko jedna osoba przeżyła :(.
Pytanie : Co gosciu wzial z anihilatora?
Kagonesti
20-01-2006, 10:25
no to kilka ifo skor mamy server save :P
tak po uzyciu ice rapeirow (32) astro uzyl luku + burstow.... zreszta na koncu o tym jest
no a nagroda to sov ... rycek uzywajacy miecza ... :P smiesznie by bylo gdyby wzial misia :P ale niestety tego nie zrobil :[
ps. dla tych co niewiedza astro to 4-ta postac w lvlach na asterze (lvl 120) i 1 w skillach - sword 100, shielding 98...
Pacjenteczka
20-01-2006, 12:16
Chyba pod koniec darowal sobie ice rapiery i zaczal z explo walic tak ? :P
Nie. On potem walił z burstów ;)
Kali tajfun of Astera
20-01-2006, 13:33
@kagonesti
nie moge sciongnonc :(
a myslalem ze se obejrze
EDIT:w koncu sie sciongnelo :)
Wspanialy film, najlepszy jaki widzialem. Kago powinienes zostac rezyserem :D Po prostu niczego nie brakowalo: wspaniala muzyka, piekna akcja, duuze hity i momenty zwatpienia czy mu sie uda. Wielkie gratulacje dla Astronisa, a takze dla reszty ekipy i wyrazy wspolczucia dla Elmary, Gebby no i przede wszystkim Selenii (stracic 1235 hp w jednej turze - wielki pech :/) Czekamy na kolejnego anihi, tym razem udanego dla wszystkich. :]
edit:
Oni naprawde nie uzywali zadnych botow? Bo jesli nie uzywali to jestem tym bardziej pelen podziwu
edit:
Oni naprawde nie uzywali zadnych botow? Bo jesli nie uzywali to jestem tym bardziej pelen podziwu
HAh nigdy bym nieuwiezyl ze nieuzywali botow na sete zreszta to widac jak czysto rowno uha. Ciezko jest uhac sie tak samemu za pomoca myszki i reki xD
Co do filmiku:
Jest po prostu za***isty ta muzyka fajnie dobrana i te spowolnienia :)
NONO Astronis mi zaimponowal xP
Kagonesti kolejny swietny film
PozDrO
Masta Killah
21-01-2006, 09:21
Wy***any W Kosmos Anni!!!!!!!!!!
Najlepszy Film Jaki ****a Widzialem.....
Respect 4ever !!!!!!!
Dajcie mi tytuly tych piosenek bo te podane jakos nie wchodza....
Aval'yah
21-01-2006, 11:10
Ładny, bardzo ładny filmik. Ten gość co przeżył- tr0 rispect dla niego ;p
Swoją drogą ja też w swoim wmv użyłem "Kids aren't allright" The Offspring. Fajna piosenka ^^
Po 1 nie pier****** że nie używali botów bo mnie śmiech ogarnia:) Po 2 przyznam Astronis wyszedł na kozaka ale bez bota ani rusz chłopak po prostu miał dobre macro bo nie dałby rady przekładać might ringów, ice rapierów i jeszcze później założyć łuk na siebie ale i tak wyszło na to że polak potrafi... RESPECT dla Astro
Po 2 przyznam Astronis wyszedł na kozaka ale bez bota ani rusz chłopak po prostu miał dobre macro bo nie dałby rady przekładać might ringów, ice rapierów i jeszcze później założyć łuk na siebie ale i tak wyszło na to że polak potrafi... RESPECT dla Astro
To że Ty tego nie potrafisz bez macro nie znaczy, że inni tez tego nie umieją.
za***.... anni, jescze takiego nie widzialem
plx reshot na czyms z czego mozna sciongać flashgetem!!!!:(
bo mi po 30 min sciongania przeywa łoncze :(;(
Tak ogólnie filmik jest świetny, ale aby być obiektywnym poweim tak: to że ci dwaj Anglicy dedli dowodzi tego że nie grają AŻ RAK DOBRZE! Niestety Gdyby Selenia Shadowbolt nie dostał combosa to byśmy mieli polaków na podium, ale wróce jednak do filmiku, ta muzyka świetnie wpasowana do okoliczności daje dobre wrażenie, a przyspieszenia filmu omijają mało ważne elementy... Kilkoma słowy FILMIK JEST VERY GOOD, ale gra na poziomie (Anglików) niskim, (Polaków) dobrym, ale jeszcze możnabyło trochę popracować... Glory For Selenia Shadowbolt z dzielna walkę do combosa... :cup: dal Kagonestiego za filmik... i dla Astronisa 2 :cup: za przejście i jego rekord z IR`a w Demona... Chwała tym co polegli, a sława tym co doszli do celu...
Kagonesti
22-01-2006, 15:58
hehe
taa tylko ze ci dwaj pozostali to
Gebba - Turek - super gosc
Elamri - Amerykanin
poprostu mieli pecha ...
Oglądałem Naprawde Dużo Anni~ Ale Żaden Się Do Niego Nie Równa....
Ziomek Jest Poprostu P R Z E K O Z A K I E M !!!!!!!!!!!!!!!!!
Bez Kitu Ja Bym Chyba Spanikował Jak By Wszyscy Padli ... A Pozatym W Pewnym Momencie Juz Myslalem Ze Sie Poddal I Padnie
Ale Mu Sie Udalo !
Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !
Arthevariel
22-01-2006, 22:57
This file has been downloaded 3322 times already
Przydalby sie rehost :)
To że Ty tego nie potrafisz bez macro nie znaczy, że inni tez tego nie umieją.
fizyczie niemozliwe jest uhac sie tak rowno, zakladac ringi, ice rapiery a potem jeszcze luk majac "na klacie" 5 demonow i FE.
:cup: co jak co ale ten filmik wymiata :cup: GZ GZ
Lodiczek
23-01-2006, 10:36
Najlepszy filmik z ani jaki widzialem! W zasadzie to najlepszy filmik o tematyce Tibijskiej jaki widzialem. Tu konkurowac moze tylko "Furora going down" ale to calkiem inna tematyka...
Filmik jest za***isty naprawde :) GZ GZ GZ GZ ale zal mi tego kolesia co mial full hp i padl :( po prostu pech...
Kagonesti
23-01-2006, 16:42
:] dla tych co poszukuja muzyczki z gloriana
jest ona offcijalnie udostepniana na stronie gey Knights of Honor (http://www.knights-of-honor.net/) wchodzimy do dzialu download -> music
i jest caly album :]
co do filmu thx za mile komentarze ... szczerze mowaic nie spodziewalem sie takiego odzewu :P ...
@Khazar ... jakbys nie wiedzial to oni naprawde nie uzywali macro ... rowno sie nie uchali ... a piercienie astro zmienial jak mial full hp ... jak sie dokladniej przyjrzysz zobaczysz ze ringi byly zakladane co jakis czas ... a z rownym uhaniem jako soec musze strzelac z run i jakos wychodzi mi rytmiczne walenie z sd ... albo z hmm w potworki wiec co za roznica z uhem?
Zapodałeś już to na tibie.de? Jak nie to naprawdę warto. DO IT!!!
Kagonesti
23-01-2006, 21:06
Zapodałeś już to na tibie.de? Jak nie to naprawdę warto. DO IT!!!
tak ale odpwiedzi byly typu " keylogger" :> ... "macro users" etc ... :P innymi slowy nic ciekawego a z ludzmi nawet nie chcialo mi sie dyskutowac :P ...
Apocalipsus
23-01-2006, 21:32
Było by miło jak byś walną rehosta ;)
Roan Eternal
23-01-2006, 21:49
fizyczie niemozliwe jest uhac sie tak rowno, zakladac ringi, ice rapiery a potem jeszcze luk majac "na klacie" 5 demonow i FE.
Widać że jakiś noob z Ciebie gdyby używał by UH bota to by "pewnie" nie doszło do sytuacji 44 hp -.- a poza tym jeżeli by używal UH bota to by cały czas siekał z ice rapierów nie martwiąc sie zabardzo o hp -.-''' ...Ludzie Kojotes ma racje jeżeli wy nie umiecie to nie znaczy ze inni nie umią :/
Kryptonics
24-01-2006, 03:27
eee tam takie głupie gadanie uzywał bota czy nie,ja tam wole anni jak robią sorce bo wiadomo że jadą bez bota :D
A co to za różnica czy uzywał bota czy nie?:P Zróbcie se taki level i skoro bez bota umiecie to robcie,chcecie bota to go uzywajcie.... Gratz wykonania questa,miał poprostu wiecej szczęścia od pozostałych.
@wmv. Żeby nie było ze wszystkim sie wszystko podoba. Akcja,muzyka wszystko fajne.Ale te napisy na początku i na końcu filmu mi sie tak jakoś nie do końca podobały:/. Ale gratz zrobienia filmu;] I jeszcze raz gz wykonania questa dla Astro~
Film taki sobie Ogulnie. wykonanie 5/10 Cieńka jakość i moim zdaniem Troche zadługi
ale Gz :)
Swietny film... az mi sie chce jeszcze badziej grac w tibie! Gz dla tworcy filmu no i dla tych ktorzy nie przezyli jak i dla astro.
ps. I BARDZO MI SIE TO PODOBA - NIE URZYWALI UH BOTOW ANI INNEGO SYFU... tak sie gra :baby:
Graja dla przyjemnosci i nie urzywaja zadnego syfU!:baby:
[...]@Khazar ... jakbys nie wiedzial to oni naprawde nie uzywali macro ... rowno sie nie uchali ... a piercienie astro zmienial jak mial full hp ... jak sie dokladniej przyjrzysz zobaczysz ze ringi byly zakladane co jakis czas ... a z rownym uhaniem jako soec musze strzelac z run i jakos wychodzi mi rytmiczne walenie z sd ... albo z hmm w potworki wiec co za roznica z uhem?
mow sobie co chcesz ale ja zostaje przy swoim. dla mnie taka sytuacja, w ktorej koles ma na klacie 5 demonow przez 5 minut, zmienia ringi i jeszcze wali z ice rapierow no i na dodatek uha sie "recznie" bez ani jednego exhausted i zawsze trafia uhem przechdozi po prostu ludzkie mozliwosci. rozumiem ze potrafisz strzelac z sdkow rowno, ale nei majac 5 demonow na klacie na jednym z najwazniejszych i najtrudniejszych questow w tibii - watpie czy jest ktos na tyle "zimnokrwisty" zeby bez mrugniecia to wszystko robil. no ale mzoesz miec swoje zdanie. btw oczywiste jest, ze jezeli sie zapytasz tego goscia czy macro uzywal, on Ci powie, ze nie, bo nikt si eod tego otwarcie nei przyznaje.
@EDIT:
Widać że jakiś noob z Ciebie gdyby używał by UH bota to by "pewnie" nie doszło do sytuacji 44 hp -.- a poza tym jeżeli by używal UH bota to by cały czas siekał z ice rapierów nie martwiąc sie zabardzo o hp -.-''' ...Ludzie Kojotes ma racje jeżeli wy nie umiecie to nie znaczy ze inni nie umią :/
nie mow ze jestem noobem nie znajac mnie.
nie wpadles inteligencie na to ze 5 demonow naraz uderzajacych mzoe odebrac takiemu knoghtowi hp do 44? dam Ci prosty przyklad, bo z tego co piszesz wynika ze trudniejszego mozesz nie zalapac:
idziesz na hunta na demony. dajmy na to, ze masz 800hp w tym momencie i uhasz sie 400 hp jednym uhem. demjon uderza Cie "z comba" za 450, wiec jestes w plecy 50hp. sytuacja powtarza sie kilkakrotnie, wiec za kazdym razem tracisz 50 hp. i w teorii moze dojsc do sytuacji kiedy ten demon poprostu Cie zabije (w teorii bo nie zdarzylo sie chyba jeszcze zeby demon tyle razy pod rzad zadal takei obrazenia).
a teraz popatrz na ta sytuacje ktora tutaj zaistniala. koles uha sie np za 600. ma 1500 hp. jeden demon walnie go za 300, drugi za 200, trzeci za 100, czwatry za 250 a piaty za 350. nasz knight stracil 1200 hp. uhnal sie za 600 i ma 900 hp. w tym momencie dostaje hita za 200, 250, 200, 100 i 100. i co? zostaje mu 50 hp. nawet bot by go nei wyuhal.
na drugi raz pomysl zanim zaczniesz kogos od noobow wyzywac.
Aureański newbie
28-01-2006, 15:29
Ja tam nie wiem demona nigdy nie bloczyłem i nie mam zamiaru, więc nie wiem za ile on sieka (filmy oglądam zawsze na full speed zwalniam przy otwieraniu cial :P) :) Co do twoich kalkulacji panie z wyższego posta to na prawdę musi ci się nudzić, skoro tak bardzo się upierasz przy swoim ;) Moim zdaniem nie używali żadnego tbi ani innych botów a najprościej: Kagonesti pokarz wersję na tibicam to wszystko się okarze :p Jak nie miał bota to oznacza, że ice rapiery i might ringi na prawdę były zakładane przy full hp ;)
Drodzy panowie specy i znawcy, napewno wiecie, że w Tibii istnieje coś takiego jak exhausted, trwające 2 sekundy. Dotyczy ono każdej runy. Nawet chcąc i potrafiąc szybciej strzelać runami nie możemy. A ~120 elite knight, który przez większość swojej gry w Tibię uhał się, nie miałby problemów z leczeniem się co jedną sekundę. Wystarczy dobra mysz, pewna ręka i nieco doświadczenia. Nie widzę więc kłopotu w tym, żeby uhnąć się do full hp i zamiast czekać na exhausted, założyc w tym czasie might ringa. Oczywiście i tak jest to bardzo ryzykowne, bo wystarczy minimalny lag, nietrafienie ringiem czy cokolwiek.
Astronisa osobiście nie znam, jednak słyszałem o nim same dobre rzeczy i JESTEM PEWIEN, że on nie użyłby bota, podobnie jak reszta ekipa.
Golden'Fanatyk
28-01-2006, 20:09
; o
jestem pod wieeelkim wrazeniem
najlepszy film, jaki widzialem!
Kaczy'vook
29-01-2006, 00:49
Rohostnij bo to rapidshare jest p******e
Oglądałem bardzo wiele filmików z Annihilatora, ale ten dostaje ode mnie 1sze miejsce. Big gratz dla Astronisa!
YoungLady
29-01-2006, 10:38
Nie ma to tamto dla mnie to jest najlepszy Anihilator zrobiony w formacie *****
Gratz dla całej ekipy a szczególnie dla Astronisa :P Super super super super
Zell Spellmaster
29-01-2006, 10:59
Astronis - dobra robota
Kago - genialnie to zrobiles, idealnie wszystko dopracowane
jakiego programu uzywales? bo raczej nie Moviemakera ;>
Selen - nie miałeś szans, za duzy spam dostałeś =[ zabrakło odrobiny szczęścia =/
ale walczyłeś do końca i poległeś bohatersko
Respeckt dla Ciebie
:cup: HAIL ASTERA! :cup:
marcinus
29-01-2006, 11:53
Film godny obejrzenia, naprawde warto . SupeRfilm szkoda ze druzyna padla ale dopiero tutaj widac umiejetnosci gracza tak jak pokazał autor filmu wielkie GZ .:]
Kagonesti
29-01-2006, 19:45
thx za pochwaly :P...
co do dyskusji czy byl bot czy nie to ja sie nie mieszam... z tego co mi wiadomo nie uzywano botow a jak bylo naprawde nie wiem i mnie to guzik obchodzi ... astro cierpi na paranoje keyloggerowa :P wiec nie wydaje mi sie zeby odwazyl sie cokolwiek zainstalowac - co mu sie chwali. Jednak jezeli uwazacie ze uzywal bota to macie do tego swiete prawo :] ... dyskutowac mi sie nie chce :]
pozdrawiam
Maciek ciezki Fighter
31-01-2006, 22:51
zaje***ty filmik.....ja daje 10/10. wszystko mi sie podoba;]
wielkie GZ dla wykonawcy questu i dla tworcy filmiku;]
nie no :< Skoro Selen- paladyn dostał takie hity to ja-druid nie mam szans nie ma nawet sensu podchodzic do tego pokoju :( (Selen, gdybyś się nie ruszał o 1 sqm do przodu wtedy... ;P) Co do bota, czy to ważne? :)
Astro gratzgratzgratz :)
Fajna muza Kago ;P
Mag Artur
01-02-2006, 13:27
Dopiero co sie zalogowalem na forum tibia.pl i mam malo prosbe. Jak ogladac filmy w tym dziale! Chetne bym zobaczyl ten film a nie wiem co nacisnac. Pomozcie mi ! pliss:(
Widzialem duzo ani ale ten jest najlepszy jaki widzialem.
Gdy Astronis pozostał sam myslałęm ze sie poddał kiedy demy zlaly go do kilku hp ale sie wyuhał.
A co do wykonania filmu to bardzo dobrze dobrana muzyka i fajne spowolnienia, lepszego wykonania nie widzialem !!
Rob wiecej filmikow bo ten byl niesamowity !!
Gz Gz Gz Gz
-=DanieL=-
02-02-2006, 02:30
Za***iście to zrobiłeś muzyka idealna do takich akcji jedyny malutki błąd że jednocześnie wypuszczałeś napis i moment w którym coś się działo np: jak pierwszy raz uzyl ice rapiera napisy odwórciły moją uwage od hitu ice rapiera i musiałem cofać ale to malutki błąd. Respect dla tego gościa który sam przetrzymał tego anni :P
Niezle właśnie sie sciaga ;p
Dobry jestes :) najlepsze anni~ jakie w zyciu widzialem.. solo dokonczyc.. kooozak ;D
filmik wypas najlepszy wymietan nie bede sie rozpisywal 8/10
(9/10 i 10/10) jeszcze nie dalem to trzeba mie oszolomci :P moze ci sie uda :)
jakiego programu uzywales? bo raczej nie Moviemakera ;>
:cup: HAIL ASTERA! :cup:
drogi :P Zell Spellmaster
on to zrobil moviemakerem 2 za free mozna sciagnac ze stony majkrosoftu dwojka mozna fajne zeczy robic :P :)
Markizek666
05-02-2006, 00:21
PO prostu piekny fim bardzo mi sie podobal, dawno lepszego niewidzialem.:D
Naprawde gz dla Astro!!:cup: :cup:
icozrobic
09-02-2006, 14:43
uprzedzam, ten film to najprawdopodobniej key logger albo jakis inny wirus, moj char zostal shakowany !!
http://www.tibia.com/community/?subtopic=character <-- wejdzcie i sprawdzcie chara o name : Relaxis ... zaswiadczam ze nie sciagalem zednego innego anni wmv !!!!
@up ...lol
Napewno nie ;]
Kagonesti
09-02-2006, 18:50
uprzedzam, ten film to najprawdopodobniej key logger albo jakis inny wirus, moj char zostal shakowany !!
http://www.tibia.com/community/?subtopic=character <-- wejdzcie i sprawdzcie chara o name : Relaxis ... zaswiadczam ze nie sciagalem zednego innego anni wmv !!!!
kurde stary nie obrazaj mnie ! to ze dales sie schackowac nie znaczy ze to ten film!!! ,, zauwaz ze ponad 6000 razy zostal zgrany ten film i jakos nikt nie ma pretensji ... wiec jak nie potrafisz zabezpieczyc swojego konta to coz zal mi ciebie ... btw po jakiego grzyba mialbym hackowac kolesai z lvl 14? ... ehhh zenada
Blade Gleus
12-02-2006, 17:36
Najlepszy film wmvB) jaki oglądałem wielkie gz dla Astronisa za to co zrobił8o
Tibialike7
12-02-2006, 17:54
daj linka na rec wlasnie gram w tibie niechcem wyłanczać :baby:
Film Za****isty co tu duzo mowic szkoda tylko ze jeden xDa nie all:D
No nie filmik na kolanażuca niec dodać nic ująćwielkie gratz dla twrcy i dla ekipy(no może tylko dl Astronisa:p ) filmik naprawde supeeer te zwolnienia czasu i przyśpieszenie wsęp też niczego sobe
Niezostaje nic powiedzieć jak Dawaj więcej takich filmiów!!
Tasiorstrasz
16-02-2006, 19:52
Filmik warto obekrzec... ale nie o tym chcialme napisac. Mowicie ze szkoda ze reszta padla... przeciez gdyby nie padli , ten filmik nie zrobilby tak wielkiego wrazenia , jakie ... zrobil :)
Pozdrawiam.
Normalnie szczęka mi opadła, gdy zobaczyłem ten film. Wykonanie jest super i sama akcja też. Gratz dla Kagonesti za super film i gratz dla Astro za wytrwałość i odwagę. Te wszystkie efekty, zwolnienie czasu itp. ta akcja, te napięcie sprawiają, że jest to jeden z najlepszych filmów wmv. jakie widzialem.
Szkoda, że wszyscy padli ale bez tego nie było by tych emocji.
Hellrister
17-02-2006, 19:14
Wszystko fajnie, ale nie dalo by sie czegos zrobic zeby latwiej go było sciagac ? Bo ja za nic nie moge.....
szymon287
18-02-2006, 00:18
wreszcie go zobaczylem (rapid 72min pobieranie 2h xD) ale bylo wart :) pierwszy raz widze tak zajefajny :] filmik 0.o ale najlepszy moment 44hp x_X az mi serce scislo xD GRATZ WYKONANIA ANNI I FILMU :D
Nom dlamnie tez sie podobal moglbys podac tytuly piasenek ktore leco w podkladzie albo je dac na rapidshare? ??
info_w_sieci
08-03-2006, 16:55
jak dla mnie filmik 1 klasa
Niggellis
25-07-2006, 00:27
Na www.youtube.com też jest ten filmik, tyle że tam niejaki baratakiller mowi, że to on zrobił (pełno tam kommentow typu...: OMG!!!GREAT!!!!YOU'RE A GENIUS!!!!! ) Jeśli to nie Kagonesti, ten baratakiller, to trzeba to wyjaśnićX(
Czekam na odpowiedź ..
Anvortis
25-07-2006, 02:46
no jak nazwa wskazuje film z anihilatora robionego na asterze:
http://rapidshare.de/files/11298690/annihilator_-_astro*****.html
kilka literowek pod koniec .... coz ... :P mowi sie trudno - no one is perfect ... a nie chcialo mi sie tego konwertowac po raz 2gi :P
jest to jedyna wersja tego filmu z ani i nie bedzie innej => dostalem zgode od autora (Astronisa) na pokazanie go w takiej formie pozostali czlonkiwe ekipy nie zglaszali sprzeciwow :P
------------------------------------------------------------------------
ang.
so as name of the thread says this movie is about annihilator in astera
there is some misspells at the end but ohh no one is perfect .. and i didnt have the energy to convert it again :P
this is the only version of this movie and there will be no other => Astronis said that this is ok to put it here in that version, other members of the team didnt said that they dont want it so here it is!
Ta filmik fajny tylko na tym forum jest chyba z 10+ linkow do tego filmu ........
T3H_VirUs
25-07-2006, 11:45
Na www.youtube.com też jest ten filmik, tyle że tam niejaki baratakiller mowi, że to on zrobił (pełno tam kommentow typu...: OMG!!!GREAT!!!!YOU'RE A GENIUS!!!!! ) Jeśli to nie Kagonesti, ten baratakiller, to trzeba to wyjaśnićX(
Czekam na odpowiedź ..
Film jest zrobiony przez Kagonestiego...dlatego ze ów pojawił się dzień po wykonaniu questa i było to dawno...a tamten koles co na youtube dał to zwykła lama i oszust, chyba ze tamten uzytkownik to Kag ;] tyle powiem. Film jest super Kag~ wymiot na całej lini ;-]
Cygan Slejter
25-07-2006, 13:08
nie no jak obejrzyalem pierwszy raz na youtube ten filmik to mysalalem ze nie wytrzymam normalnie super brawa dla Kagonesti i brawa dal Astronisa za zimna krew
pozdro ;):evul: :evul: :evul: :cup: :cup: :cup: :cup:
Niggellis
25-07-2006, 13:14
@2x up
No właśnie, lama i oszust z niego.
Ale youtube.com jest popularniejsze niż tibia.pl i chwała spływa na tego baratakillera
Kagonesti, wypowiedz sie (czy baratakiller to ty??)
X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
Piotrek Marycha
25-07-2006, 21:37
ja pierwszy arz widzialem ten film na video.google.com pt "The best Annihilator Ever" , naparwde zajefany film, astro niesamowity, zostal sam po 6 min bodajze i nie poddal sie i udalo mu sie :P
Film zajebisty, ogladalem go juz w Styczniu, ale teraz skomentuje :)
ja tylko zapytam w czym był film robiony bo w movie makerze nie moge znalezc opcji zeby zwalnialo w srodku klupi chybaz e ten jest pociety na mniejsze klipy.
Majcioch
26-07-2006, 19:40
Piękny, piękny..:)
I gz dla astro...
Acha, 1-sza piosenka, to było zespołu LostProphets, a druga?
Bo nie kojaże??:(
Wladek - Celesta
26-07-2006, 21:19
Piękny, piękny..:)
I gz dla astro...
Acha, 1-sza piosenka, to było zespołu LostProphets, a druga?
Bo nie kojaże??:(
na Gogle Video jest tak
Jak weszłi to 1 :
The OffSpring - Kids Are't Alright
A 2
Die happy - SuperSonic Speed
Niggellis
26-07-2006, 23:06
TheOffspring, stary zespół, ta piosenka jest z 1998 roku.
Posłuchajcie "Americana", "Smash", "Can't repeat", Original Prakster" itd...
Fajny zespół ;)
Adamek-graczpiechota
26-07-2006, 23:13
Ej to można oglądać przez każdy odtwarzacz filmów , tak?
Plz pomóżcie! :)
@Edit już sciągam 10 % xD
Tasartir
27-07-2006, 14:53
Ej to można oglądać przez każdy odtwarzacz filmów , tak?
Plz pomóżcie! :)
@Edit już sciągam 10 % xD
Tak,
Koleś poprostu wymiata, film też bd zmontowany, muzyka extra, najbardziej mi sie podobają kawałki Gragorian.
Gratz chociarz padla trójka to ty sie nie podaleś jeszcze raz gratz :cup:
Tasartir
27-07-2006, 18:58
Gratz chociarz padla trójka to ty sie nie podaleś jeszcze raz gratz :cup:
yyy, Astronis to nie autor tego posta ;p
Fylslenyox
23-01-2007, 13:15
Kiedy obejrzałem to odrazu Astronis stał się moim idolem. Wie ktoś może ile on ma lat, w jakim mieszka miescie i jaki miał lvl jak wykonywał tego Annihilatora??:] :)
@up
boze.. co za idiota..
Archeolog zaj%#$@ny -.-
zobacz pierw date ostatniego posta X( X( X( X( X(
Kiedy obejrzałem to odrazu Astronis stał się moim idolem. Wie ktoś może ile on ma lat, w jakim mieszka miescie i jaki miał lvl jak wykonywał tego Annihilatora??:] :)
Loooooooooooool, na chuj idswieżasz temat ze stycznie ubiegłego roku? -.-
Zaśmiecasz tylko forum ...
Kamil1000
23-01-2007, 19:55
no właśnie nie można ściągnąć (bo ten film jest na rapidshare.de, a tam chyba już nie ma żadnych plików)
A to nie można się już wypowiadać nt. czegokolwiek, bo ostatni post był dawno temu? Nie no, pewno lepiej założyć jakiś nowy topic.
vNs'Cru, Kamil1000 - filmik można nadal obejrzeć na youtube, jak również na googlach (http://video.google.pl/videoplay?docid=-570976165272421906)
Kamil1000
23-01-2007, 20:07
A to nie można się już wypowiadać nt. czegokolwiek, bo ostatni post był dawno temu? Nie no, pewno lepiej założyć jakiś nowy topic.
vNs'Cru, Kamil1000 - filmik można nadal obejrzeć na youtube, jak również na googlach (http://video.google.pl/videoplay?docid=-570976165272421906)
jakość jest kiepska
wiem ze mozna bo go widzialem 100 lat temu na video google ale chcialem wmv -.-
File not found. A szukałem tygodnie tego linku o chcialem go skonwertować na komóreale coż jakby ktos mial dzialajacy link z downloadem to dawajcie najlepiej w megaupload (bo ten rapid taki pokrecony troche jest alen ic nie szkodzi) :P
MagField
24-02-2007, 17:26
Zobacz se na date załączenia tematu to będziesz wiedział czemu not found trolu.
konri_95
14-04-2007, 19:30
Astro jest the best:)
Mandegorion_91
14-04-2007, 20:19
@Kagonesti
mugl bys kurwa zrobic tego rehosta -.- bo sie kurwa sciagnoc nie da -.- ja pierdole.... ZAL
A ja mysle że to temat sprzed 2 lat i to ciebie jest mi żal :(.
Odkopali temat i chcą rehosta xD Roxzzz. A żal to masz w domu bo nie patrzysz i piszesz bzdury.
Temat stary ale to i tak nie zmienia faktu ze film jest najlepszy ! :>
Pin'gwin
14-04-2007, 21:45
W piszcie video.google.pl Anni i se poszukajcie...
@Kagonesti
mugl bys kurwa zrobic tego rehosta -.- bo sie kurwa sciagnoc nie da -.- ja pierdole.... ZAL
Żyć się odechciewa... :confused:
ciacho2oo7
14-04-2007, 23:28
może temat odkopany.. ale ma ktoś ten kawałek "glorian - knights of honor" byłbym bardzo wdzięczny :p
@topic
Anni RoX.. 44hp :)
Podajcie mi tytuły tych piosenek co dali filmiku ;). dzięki
MichaelIzzor
30-04-2007, 10:57
Widziałem to... zaje*****sty filmik... a podkład muzyczny?? best!
@Tanuri
Music:
Glorian: Knights of honor
Glorian: Lost Battle
Die Happy: Supersocic speed
The offspring: The kids arent alright
-Paffciu-
30-04-2007, 16:42
:cup: :cup: :cup: zajebicho film
zagaszkaa
01-05-2007, 20:37
Genialne wykonanie B)
Rocketsss
02-05-2007, 00:58
obejrzyjcie sobie lepiej anni z nebuli m.in z Celandia i Asanilem ;d
Twoj_Miszcz
07-05-2007, 19:10
http://www.youtube.com/watch?v=1OXCfmBcPVA
rufus0991
07-05-2007, 22:28
moze dalby ktos rehosta wmv na jakis inny serv niz rs
kolekcjonuje takie filmiki i czekam na rehost
bardzo wdzieczny bede
pozdr
Dawno juz widziałem ten film...
Jest to dla mnie najlepszy filmik jaki widziałem, dla mnie przebija nawet Wanyna i Toxic fire...
Notinghster
23-05-2007, 22:37
Kagonesti jestem twoim fanem czymogłbyś mi coś napisać na gg mój numer to 8278161 nie jestem zadnym nooobkiem ;]:)
Archeolog się znalazł X(
edit
@down
Sprawdź sobie datę rozpoczęcia tematu :| A filmik masz na www.video.google.pl - wpisz 'anhiliator' albo 'tibia'...
Oscypious
24-05-2007, 14:21
Plx dajcie jakiegoś rehosta!!.Bo niemam jak na komore zgrać PLX PLX PLX;(
Oscypious
24-05-2007, 21:14
Da ktoś tego rehosta??
Wątpię czy ktoś to jeszcze ma. A wmv możesz sobie sam zrobić - ściągasz video google playera i filmik z google; ściągasz konwerter gvi (format plików z video.google.pl) i sobie przerabiasz na wmv. Ot wsio...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.