Pokaż pełną wersje : Pytanie...?
~>Salmon<~
18-01-2006, 19:34
Jestem nowy i dopiero zaczynam grać w tibię i w związku ztym mam pytanie.Jakie programy są niedozwolone w świetle prawa tibijskiego??
P.s:Nie chce oszukiwac więc sie pytam :)
Wszystkie ingereujące bezpośrednio w gre czyli takie jak TBI, tibia gg i inne tego typu.
Program nie może odwalać za ciebie roboty(czyli: robienie run, łowienie ryb, podnoszenie spearów, ćwiczenie mlvl'a oraz expienie[podobno są takie boty]).
Najlepiej korzystać z jednego, ale za to w 100% legalnego i bezpiecznego - tibia*****.
~>Salmon<~
18-01-2006, 20:17
Dzieki za szybka odpowiedz , już wiem czego nie mogę używać :)
Temat do zamknięcia
Zala Milis
18-01-2006, 20:46
Najlepiej korzystać z jednego, ale za to w 100% legalnego i bezpiecznego - tibia*****.
ale pamietaj zeby nie sciagac filmikow z rozszerzeniem pliku "*****" lub innym niz ".rec" lub "*****" bo to keyloggery
... dziwi mnie sposób w jaki zadałeś pytanie ... jakbyś zapytał jakie programy możesz używać , to nie byłbyś usatysfakcjonowany ?? ... to tak jakbyś sie pytał "powiedzcie mi czego nie powinienem wiedzieć , np. jak tworzyć otsy , jak sie tam podłączyć , jak obsługiwać TBI , podrzucać keyloggery , hackować itp. , bo chce wiedzieć , co jest złe" ... sądze , że bez tej wiedzy nie narażałbyś sie na 'złe' wpływy i chęci wykorzystania jej ... ale to tylko moja taka mała sugestia ... nie chce sugerować , że koniecznie masz złe intencje ... a nawet jeśli , to dopóki tego nie pokazujesz , to będzie dobrze "czego oczy nie widzą , tego sercu nie żal" ...
~>Salmon<~
18-01-2006, 21:00
... dziwi mnie sposób w jaki zadałeś pytanie ... jakbyś zapytał jakie programy możesz używać , to nie byłbyś usatysfakcjonowany ?? ... to tak jakbyś sie pytał "powiedzcie mi czego nie powinienem wiedzieć , np. jak tworzyć otsy , jak sie tam podłączyć , jak obsługiwać TBI , podrzucać keyloggery , hackować itp. , bo chce wiedzieć , co jest złe" ... sądze , że bez tej wiedzy nie narażałbyś sie na 'złe' wpływy i chęci wykorzystania jej ... ale to tylko moja taka mała sugestia ... nie chce sugerować , że koniecznie masz złe intencje ... a nawet jeśli , to dopóki tego nie pokazujesz , to będzie dobrze "czego oczy nie widzą , tego sercu nie żal" ...
Nie mam zadnych złych intencji.Po prostu widzialem na innej stronie ze takie programy istnieja,wiec sie pytam.Uważam ze uzywanie niedozwolonych programów to oszustwo,a ja nie mam zamiaru oszukiwac :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.