Pokaż pełną wersje : lvl 48 & 52 almost pking gm! must see it!!
Tibia h4x0r
19-01-2006, 00:15
Prawie zabili chara gma <lol>.
Keylogger.br (http://rapidshare.de/files/11306865/killingvauban.rec.html)
Fillipex
19-01-2006, 00:51
Hmm... troche posrany film.... ja nie sadze ze to byl gm... tylko koles poprostu zrobil sobie postac o takim nicku bo wiedzial ze jest takim gm.. ale moze i to byl gm... ale on powiedzial ze to nie jest nielegalne wiec ja bym go dobil.. chocby nie wiem kto to byl... ;]]] pozniej jakies pekowanie ;] Filmik taki smieszny troche :DD
100 % kit gma sie nie da zaatakowac "you may not attack this person" a jak runkami strzelasz to bez obrazen :)
Name: GM Vauban
Sex: male
Profession: None
Level: 2
World: Mythera
Residence: Rookgaard
Last login: Jan 18 2006, 18:43:13 CET
Position: Gamemaster
Account Status: Premium Account
~Arthas~
19-01-2006, 07:44
to jest GM wejdz sobie na tibia.com i zobacz X(
Afff gm-a da sie zabic heuehue dobre xD na jakim swiecie ^^ 8o Heheh ciekawe z kd wzial ta bajke xD
Mayers Hunter
19-01-2006, 10:42
za za noob GM'a nie da sie atakowac X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
Nie ogladalem filmiku bo limit jest na rapidshare, ale podejrzewam, że chodziło o jakis char gamemastera, więc, postacie które nie są zaznaczone jako Gamemaster a są na koncie GMa imho da sie atakowac, chociaz, nigdy nie probowalem...
Fillipex
19-01-2006, 11:07
Omajgad!! Wszyscy ktorzy sie wyzej wpisali.. oprocz UP sa w bledzie i chyba nie ogladali filmu.. albo nieuwaznie ogladali... nie chodzi tu o zabicie samego GM'a tylko o char o icku Vauban... on nie byl gmem... na gorze byl sam Gm Vauban... a an doel na redzie stal VAuban... i chodzilo o ten char... a nie o samego Gm'a... ludzi ogladajcie uwaznie o.0
Omajgad!! Wszyscy ktorzy sie wyzej wpisali.. oprocz UP sa w bledzie i chyba nie ogladali filmu.. albo nieuwaznie ogladali... nie chodzi tu o zabicie samego GM'a tylko o char o icku Vauban... on nie byl gmem... na gorze byl sam Gm Vauban... a an doel na redzie stal VAuban... i chodzilo o ten char... a nie o samego Gm'a... ludzi ogladajcie uwaznie o.0
to ze vauban to nie gm to logiczne>.< ale w pierszym momencie nie zajarzylem ze chodzi wam o vaubana, nie o gm vauban, dlatego wpisalem dane tego gma;/
hmm ;/ w sumie kazdy byl w bledzie ;-/ heh Pozdro... Tibia.forum.pl :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.