Pokaż pełną wersje : Hoomik killed Dr. Omader!
Hoomik Movie Studio prezentuje film pt. Killin' Dr. Omader!
Film pokazuje w jaki sposob tyrania Dr. Omadera zostala obalona, jakich uzyto do tego metod oraz kto byl w tym celu 'wynajety'. Nie bede sie zbytnio rozpisywac, to trzeba zobaczyc! ;]
--
Troche danych technicznych:
Waga - ~14 mb
Format - WMV
Uzyte narzedzia - Fraps; Video Edit Magic 4; Power Video Converter; VirtualDub
Wykorzystano fragmenty z - South Park, Pocałunek Smoka; Manhunt
Uzyte audio - Star Wars Theme, Frontside - Pozew O Przebaczenie
Czas trwania - 3:48 min.
--
Film wazy stosunkowo malo jak na czas jego trwania, niestety odbilo sie to nieco na jego jakosci. IMO jest niezle, gdyby bylo na 100% ostrosci to film by wazyl ~45 mb i nikt by go nie sciagal ;p No, i najwazniejsze:
Killin' Dr. Omader (http://rapidshare.de/files/11323768/killzor*****.html) (rapidshare)
Comments plxplx ;]
Fillipex
19-01-2006, 01:02
No dla mnie to jest beznadzieja... To wyglada tak jakby zrobil to jakis dzieciak bo ma pretensje ze to ze dostal bana na forum o.0 Muzyka do kitu, zadnej akcji... nudne to wogole... dla mnie 1/10... nie polecam! Nie warto.... ;/
No dla mnie to jest beznadzieja... To wyglada tak jakby zrobil to jakis dzieciak bo ma pretensje ze to ze dostal bana na forum o.0 Muzyka do kitu, zadnej akcji... nudne to wogole... dla mnie 1/10... nie polecam! Nie warto.... ;/
No albo nie oglądałeś albo nie zaczaiłeś oco chodzi !!!
@topic
Nie no rewelka, HOMIK wielke GRATZ i ukłon w twoją stronę. Tylko te napisy troche niewyraźne, ale jak dla mnie to:
FABUŁA 15/10 lol
POMYSŁ 15/10 lol
WYKONANIE 10/10 (tylo tyle bo te napisy niewyraźne ;p )
Dr. Omader
19-01-2006, 02:08
LMFAO!!!!
Leze i kwicze ze smiechu!!! Hahahahaha...
Jestem fanem South Parku, ta koncowka mnie zabila poprostu :D
Hoom powiedz mi jedno... Dlaczego to ja oberwalem, skoro to pomysl Shinjixa byl? Film nie jest zgodny z tlem historycznym!
BTW Czy moge sie teraz spodziewac powstania zespolu Camels of Bodom?
(pozwole sobie zamiescic odwolanie do tego tematu w OWIONie ;))
Hoom powiedz mi jedno... Dlaczego to ja oberwalem, skoro to pomysl Shinjixa byl? Film nie jest zgodny z tlem historycznym!
Chyba dlatego że to ty Drom, byłeś tym złym :p,
w całej tej mistyfikacji !!!
@topic
Już 3 razy oglądałem ten fiml, gdyż dawno mnie nic tak nie rozbawiło !
Wohoho : P
Starsza mnie wysłała wczoraj na pustynię do lokalnego źródełka zebym wody przyniósł bo się w studni skończyła..
I wtedy po prostu doznałem szoku..
Dosłownie i w przenosni.
Ujrzałem martwego wielbłąda.
Szybko pod biegłem i klyknąłem LBM + shift na wielbłądzie.. teraz wiedziałem wszystko !
You see death Dr. Omader
Czym prędzej próbowałem uratować wielbłąda, ale było juz za późno..
Gdyby ktoś nie wierzył:
http://i18.photobucket.com/albums/b102/Xyrius1/omaderkilledbyhoom.jpg
@film: zajefajny..
Wiem ze tekst ze znalazłem ciało Droma na pustyni lekkawo nie pasuje.. no ale w koncu wielbłądy tam żyją : P
Twórz dalej Hoomciu, niezle Ci to wychodzi
... jakiś dziwny ... brzydko ta druga akcja wycięta z gry wyglądała ... ale pomysł dobry ... wstępniak był fajny , na początku miałem nadzieje , że będą 'realia' Star Wars'ów i ta muzyka :P ...
O.o
n.c zajefajne :))) Gratz
Dark Sven
19-01-2006, 08:24
Bravisimo!!!
Daje ci 15/1 za pomysł
a wykonania nie ocenie bo w sumie co ale efekty fajne.I śmieszna końcówka :cup: :cup: GRAZT
czarownik iwanow
19-01-2006, 08:34
... jakiś dziwny ... brzydko ta druga akcja wycięta z gry wyglądała ... ale pomysł dobry ... wstępniak był fajny , na początku miałem nadzieje , że będą 'realia' Star Wars'ów i ta muzyka :P ...
Chodzi ci pewno o kawalek z manhunta :] Wyglada to tak poniewaz sa to urywki zapisow z kamer w grze wiec nie mozna tego poprawic ale za to mamy bardzo ladne sceny mordow ^^ A co do samego tematu to calkiem calkiem :D
Xan Arcanist
19-01-2006, 08:35
Jednym słowem: <LOL>
Naprawde fajne :) i śmieszne. 11/10 :)
To wyglada tak jakby zrobil to jakis dzieciak bo ma pretensje ze to ze dostal bana na forum
no teraz to ja leze i kwicze ;ddd Po prostu brak mi slow zeby okreslic jak wielka glupote teraz palnales ;]]] NIGDY nie dostalem chocby 1 pkt warna, a film robilem tylko i wylacznie dla dobrej zabawy, przeciez nikogo nie chcialem obrazic. A ze dorabiasz sobie historie tam gdzie nie powinienes to wylacznie twoj problem.
Tylko te napisy troche niewyraźne
no wiem ;/ Bez kompresji ta czcionka fajnie wygladala, pozniej okazala sie troche niewyrazna, mam nauczke na nastepny raz.
ta koncowka mnie zabila poprostu
no shit, really? ;p
Dlaczego to ja oberwalem, skoro to pomysl Shinjixa byl? Film nie jest zgodny z tlem historycznym!
byles blizej ;p Poza tym to za caloksztalt ;]]]
BTW Czy moge sie teraz spodziewac powstania zespolu Camels of Bodom?
NIE ;PP A tak serio mowiac to nawet nie wiem jak sie za to zabrac, nie mam pomyslu atm
Twórz dalej Hoomciu, niezle Ci to wychodzi
tworze, tworze ;) Tylko dobrych pomyslow mi brak ;p
brzydko ta druga akcja wycięta z gry wyglądała
w samej grze to niewyraznie wyglada, a po dosc sporej kompresji mialo byc super-ostre? Nah...
Wyglada to tak poniewaz sa to urywki zapisow z kamer w grze wiec nie mozna tego poprawic
no, wlasnie ;p
rotflamo;] jak juz cos chyba;)
btw tez uwazam ze fajny filmik!
Vanhelsen
19-01-2006, 10:12
Zmusiłem się do obejrzenia z paru powodów
a) jak coś Hoomik walnie to napewno nie będzie to dno totalne
b) wystarczy, że w opisie był napis "south park" 8o
Jak już Dr.Om pisał, końcówka ROX! Tylko faktycznie, można było pojechać może jakimś kodekiem?
Fabuła i pomysł: 9/10 - jeden punkt mniej za to niedociągnięcie, nie Dr.Om był winowajcą :P
Wykonanie: 10/10 - miało byc 9/10 ale jestem już przyzwyczajony do kiepskich rozdzielczości filmików :P
Razem: 10/10 - Ciekawy filmik, w dodatku łączy moje dwa ulubione dzieła: South Park i Ojca Chrzestnego ;)
You see death Dr. Omader
Czym prędzej próbowałem uratować wielbłąda, ale było juz za późno..
Gdyby ktoś nie wierzył:
nie cytujemy zdjęć
Popraw błąd, nie dr. omadwer tylko omader B)
@topic:
A co do samego filmiku jest za***isty ^^
Zresztą jak wszystkie filmy hoomika.
Powodzenia w dalszym tworzeniu :)
Dr. Omader
19-01-2006, 10:23
no shit, really? ;p
Ya, rly ;)
byles blizej ;p Poza tym to za caloksztalt ;]]]
Bedziesz jeszcze chcial zebym wywalil jakis glupi temat z forum Football Experts :>
Fillipex
19-01-2006, 11:16
@Hoomik
Ja nie powiedzialem ze tak jest tylko ze tak to wyglada... mi sie filmik nie podobal.. nie wiem... kazdy ma swoje zdanie... ale tworz dalej.. moze nastepny mi sie spodoba ;]]
Hegemmon
19-01-2006, 12:54
Owned! :P
Drom, bolało? Ile czasu zajęło zanim umarłeś? :P
najlepsza końcówka z South Park-u, reszta taka.. nie za ciekawa ;)
Shardzik
19-01-2006, 13:21
Nice ale te napisy są w skali 666/1337 ...
Btw... to był Jet Li? Wyglądał jak Tony Jaa... zreszta wszyscy chinole tacy sami xD
ROTFL!:D
Z zycia wziete:P, smieszne bardzo fajna robota, co tu duzo gadac super ;d
Magik van Kamikadze
19-01-2006, 14:51
cool cool this is zajefajne tylko frapsa nie moge znalesc bez virusa:/ ja tez chce nagrac filma:P
heuehuhIHEIHiheuheUHEIHIEHIHuehuehuehIEHIhiheuH
BIG GRATZ, filmik mistrzowski. SouthPark rulez
hueheuhue dobra robota
a swoja droga doktorek to naprawde menda :D
To ja się nieco wyłamię i powiem, że mi filmik nie za bardzo się spodobał. Owszem, ciekawy pomysł, jednak jeśli chodzi o wykonanie i dobór materiału, pozostawia conieco do życzenia. Trzy źródła materiału są z zupełnie innych klimatów i przez to jedne z drugimi się kłucą.
Po za tym filmik z gry, z kamery przemysłowej, nie bardzo się sprawdził. W grze to już jest mało czytelne, ale po skompresowaniu tego na film, stało się zupełnie nieczytelne.
Po za tym musiałem część z South Parku oglądać 2 razy, bo wzięły górę nawyki do nieczytania napisów i nie załapałem części :P
Jednak przy odrobinie praktyki i chęci mogą z ciebie być ludzie, hoomik.
To ja się nieco wyłamię i powiem, że mi filmik nie za bardzo się spodobał
bedziesz nastepny ;)
Gromnjir
19-01-2006, 18:38
Szczerze mowiac, srednio mi sie podoba (chociaz lepszego bym nie zrobil). Za to motywy z South Park dopasowane kapitalnie.
Ehehehe, ekstra :D Homik, zrób drugą część.. :D
Drom, powinieneś dostać oskara za role w tym filmie dokumentalnym... :P a Homik za całokrztałt twórczości a ogólnie filmik 10/10 :D
Naprawdę niezłe, wielkie gz :evul:
Bo jam jest nietykalny!
A fragment z South Parka Ownuje :D
Dr. Omader
19-01-2006, 21:30
Wszyscy mowia ze fragment z southparka ownuje, to moze jakis nastepny filmik o forum zrobiony calkowicie z fragmentow south parka? ;)
sie robi juz ;p Ogolnie rzecz biorac bedzie to film o najezdzie noobow na forum oraz desperackiej akcji ratowniczej. Pierwsze fragmenty juz mam przygotowane na hdd ;)
*Ryspeht*
20-01-2006, 00:30
Mhuahahahahahahahaha!!!!11111razrazrazraz!!!
Hoomik Rox!! :D
Fregment z South Parku mnie komletnie rozwalił ^^
jedyne co mogę powiedzieć, że mam ochotę obejrzeć 'south park' tym razem na własnym ekranie a nie jako błąkające się obrazki ekranu obok ;P (sesja się zbliża a ja se serie nowe ściągam.. yare yare :P)
najmniej mi się podobało to coś w środku z gierki.. szlachtany, jakby sam obraz i ta część była zaszlachtana nieefektywnie
bawcie się dobrze tymi filmikami :)
d.Taube
Pomysł dobry, w końcu czemu nie dopiec adminowi , nie ? ale wykonanie totalnie chybione ;p, South Park jest cooltowy, o reszcie pozwolisz ze nie wspomnę ;]. Pozatem co ten filmik ma wspólnego z Tibia , a jeśli nic to dlaczego nie jest w OWIONie ? Admin ,there's a work to do ! ;-)
Mastersasek
20-01-2006, 10:03
Nawet fajne
Pozatym co ten filmik ma wspólnego z Tibia , a jeśli nic to dlaczego nie jest w OWIONie ? Admin ,there's a work to do ! ;-)ekhem... chcę zawuażyć, że jest to 'filmik'
jest to kategoria 'multimedia' a nie 'tibia'
jest to dział 'filmy' a nie 'fake'i tibijskie'
tak więc mimo, że tu ludzie rzeczy dotyczące Tibii wklejają, to jednak nigdzie chyba nie jest w samym rozkładzie napisane, że jest to część strice tibijska ;)
w czym więc problem? ;)
d.Taube
widze że kolega wyżej pragnie z strony bądz nie bądz tibijskiej zrobić kącik własnej twórczości OWION jakby nie patrzeć ;]
raz - nie kolega ino kolezanka ;)
dwa - film jest o adminie tejze strony, wiec niejako jest powiazany z zawartoscia serwisu *^_^*
trzy - odnosnik w OWIONie jest przeciez ;]
dzięki hoomik ;)
@up up
widzę, że kolega nie widzi jednak ;)
nie strona, a forum
nie tibijska, gdyż nie jest ściśle nigdzie napisane, że ta część forum (nie całe :)) jest poświęcona w 100% wyłącznie grze o nazwie Tibia :)
tibijskia jest tematyka główna, przewodnia i na niej opiera się większość kategorii forum, niektóre kategorie są luźniej z tym związane i jest kategoria 'OWION' - zgodnie z tematyką 'o wszystkim i o niczym', nie zaś 'o wszystkim co nie jest tibijskie' ;)
i nie :D nie zamierzam robić kącika własnej twórczości, gdyż rzadko swą twórczość zamieszczam na forach ;)
tylko niech ta wymiana zdań nie rozrośnie się do granic możliwości 8o bo jak zleci się tu banda 'filozofów', to kolejna przepychanka postów nie na temat będzie :P
d.Taube
Czarna_Mamba
20-01-2006, 13:36
O jeny... ^^ Filmik super, GZ.
@up up
widzę, że kolega nie widzi jednak ;)
Sorry szanowna Koleżanko ale ciezko mi jest DOSTRZEC po stylu pisma/nicku
Twoją płeć! :confused:
nie strona, a forum
nie tibijska, gdyż nie jest ściśle nigdzie napisane, że ta część forum (nie całe :)) jest
poświęcona w 100% wyłącznie grze o nazwie Tibia :)
A forum to nie strona ? Nie jest nigdzie napisane ,bo to jest oczywiste.
tibijskia jest tematyka główna, przewodnia i na niej opiera się większość
kategorii forum, niektóre kategorie są luźniej z tym związane i jest kategoria
'OWION' - zgodnie z tematyką 'o wszystkim i o niczym', nie zaś 'o wszystkim co
nie jest tibijskie' ;)
tylko niech ta wymiana zdań nie rozrośnie się do granic możliwości 8o bo jak zleci
się tu banda 'filozofów', to kolejna przepychanka postów nie na temat będzie
:PJak narazie jedynym filozofem tutaj jesteś Ty. Jak widzisz ja ostaje
przy swoim, admin to też użytkownik, a z tego co pamietam opisy do poszczególnych działów są następujące Zdjęcia:Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. a ciut niżej pisze Filmy:Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. Wierze,że widzisz połączenie między tymi dwoma tytułami.
Pozdro ;]
A teraz powiedz, tylko szczerze - ktos ci kazal sciagac ten film? Nie? Tak myslalem... wiec w czym problem? IMO po opisie filmu latwo mozna wywnioskowac ze z Tibia nie ma on nic wspolnego, wiec wiedziales co pobierasz.
Mam pytanie, może ktoś wrzucić to gdzieś żebym mógł ściągać po kawałku, bo z moim netem to sie bedzie 2 godz. ściągać a po 10 min się zawiesi. ;( X( ;(
Hoomik Movie Studio prezentuje film pt. Killin' Dr. Omader!
Comments plxplx ;]
Chciałeś ?? Nie ? Ale masz ;]
patrikozzz
21-01-2006, 18:05
Filmik rox ;)
@Grenni
Po co szukasz dziury w całym? Czy tak naprawdę bardzo Ci to przeszkadza, że ktoś na forum poświęconym w większości Tibii zamieścił film nie związany z samą grą?
@topic
Co do filmiku to nie będę oryginalny pisząc, że najlepsza część była z "SP". :D
pozwolicie ze sobie bumpne temat? ;] Lada moment mi plik z rapidshare'u moga wywalic, jakies nowe downloady by sie przydaly B)
Ra the Risin' Sun
08-02-2006, 08:24
Hehe, dawno się tak nie uśmialem :D Dobre :] Daję 10/10!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.