zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Druid i dragi - gdzie i ile run...

Gallar
19-01-2006, 09:18
Taak.. to ja zaczne, pewnie standardowo.
Uzywałem magicznego search button. Mam wrazenie że jestem juz na tyle 'dobrym' userem forum zeby móc stwierdzić "szukałem, szukałem i nic nie zanazłem".
I tak własnie było.. więc..

Jestem w posiadaniu cudownego druidka na 31lvl, 38mlvl, eq to p set. Wanda brak <ai te hacki>.
Powiedzcie - gdzie na terenie FACC jest dobry spawn dragów, pojedyńczo, w miare szybki... ?
Powiecie ze w d lair ? Tak, ale, niestety - nie wiem gdzie dokładnie.
Gdybym mógł dostać mapkę i opis lokalizacji to byłbym wdzięczny.
I numerek 2 - ile by mi run na taki hunt zeszło ?
Licząc ze będe tam 2-3H i będe mieć jednego DSa...

Z góry dziękuje za pomoc ; )

Prezes-Portas
19-01-2006, 17:59
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=61260&highlight=dragon+lair

:P

Powodzenia

Snajperov
05-02-2006, 15:38
Odkyrlem ostanio dorby spawn, 5 minut drag pojedynczo.
Kolo thais pod ziemia jak idziesz na roty mijasz Fire devile nie wiem jak ci to powiedziec, moze jakies kumpel twoj bedze wiedzial to ci pokaze; )

Cadonis
05-02-2006, 16:01
Odkyrlem ostanio dorby spawn, 5 minut drag pojedynczo.

To nie jest dobry spawn. Wyciągniesz max 8k/h expa (wliczając czas bicia draga nawet mniej). Ja więcej na minosach robię ;o

@topic: Niestety naprawdę dobrych spawnów dla FACC nie ma. Z tego co jest chyba najlepszy właśnie dragon land koło Venore. Można też próbować w głównej jaskini, ale to już jak się ma dużą wprawę. Radziłbym 2 dsy (dużo szybciej zabijesz); z HMM raczej się nie zwróci, lepiej byś wyszedł jednak na wandzie.

Bakuo
05-02-2006, 16:05
W greenshore tam gdzie orki
Schodzisz 2 pieterka w dol i skrecasz w lewo nastepnie idziesz po drabince w gore i jest cienki korytarzyk i on zaczyna sie rozszezac.
Wkoncu dochodzisz do takiego duzego pokoju z 1 dragiem

P.S zreszta sam zobaczysz jak wejdziesz. Najlepiej zsummonuj 2 ds'y

Gallar
05-02-2006, 17:27
Topic do zamknięcia.. już dawno [?] przestałem grać druidkiem =P
Thx all

notop
05-02-2006, 17:44
Taak.. to ja zaczne, pewnie standardowo.
Uzywałem magicznego search button. Mam wrazenie że jestem juz na tyle 'dobrym' userem forum zeby móc stwierdzić "szukałem, szukałem i nic nie zanazłem".
I tak własnie było.. więc..

Jestem w posiadaniu cudownego druidka na 31lvl, 38mlvl, eq to p set. Wanda brak <ai te hacki>.
Powiedzcie - gdzie na terenie FACC jest dobry spawn dragów, pojedyńczo, w miare szybki... ?
Powiecie ze w d lair ? Tak, ale, niestety - nie wiem gdzie dokładnie.
Gdybym mógł dostać mapkę i opis lokalizacji to byłbym wdzięczny.
I numerek 2 - ile by mi run na taki hunt zeszło ?
Licząc ze będe tam 2-3H i będe mieć jednego DSa...

Z góry dziękuje za pomoc ; )
mols-fajne pojedyncze respy zawsze wolne szczegolnie polecam ten z 2 wyjsciami i po srodeczku z widokiem;]