zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Berylia opanowana!!

Mofi
19-01-2006, 10:11
NO I STALO SIE!
Knighthood z najlepszym graczem na berylii opanowal berylie. Knightsolo, Korobskura, Delvines, to tylko niektorzy z Kh (knighthood). Na razie nie jest zle, ja sie spotkalem jeden raz z Pa ale nie wiadomo jak daleko sie posuna...
Na dodatek gildia Geeks in the Pink Outfit (GITPO), czesto robia rozroby ostatnio widzialem jak polegl Marcelinihio Ca'pone (poszly bohy, crown arm, knight legsy, F axe).
Jakby tego bylo zle Aga ma dwa deady, Satamo raz sam, drugi z Drekan Storm. Jescze uslyszalem od nieoficjalnego zrodla ze Aga zmienia server.
Jescze Poncek Ca'pone mozesz cos wskurac lecz watpie, tez ma hunta od Kh (bardzo zgrani w Pk'niu).

Hellraider
19-01-2006, 15:37
Cry me a river during fight with del'toro :(
GL

Mysta
19-01-2006, 17:37
Cry me a river during fight with del'toro :(
GL
wiedzialem ze sluchasz takich pedalkow jak Justin timberlake :D del'toro czy oni kiedykolwiek skoncza grac w tibie?:> ehh... przykro mi ze berylie opanowali nie ci co powini na titani tak samo bylo polacy chcieli zeby kazadum wygralo wygrali unici... pozdro dla Yana Avariana nooba na maxa :D

ripper
19-01-2006, 19:26
Omg. I co z tego że DT rządzi? To nie ich pierwszy i pewnie nie ostatni server na którym są najlepsi. Jakby Polacy/Brazylijczycy server opanowali to też pewnie PA by było, możne nawet większe od tego, które DT odstawia.

Massior
19-01-2006, 22:23
Omg. I co z tego że DT rządzi? To nie ich pierwszy i pewnie nie ostatni server na którym są najlepsi. Jakby Polacy/Brazylijczycy server opanowali to też pewnie PA by było, możne nawet większe od tego, które DT odstawia.

Mówimy o beryli wiec szanse że opanowaliby ją brazylijczycy są raczej minimalne 8o niesądzisz? Pozatym DT's nie rządzą tu... a nawet jakby to ta ekipa potrafi się zgrać i rządzić servem tak jak trzeba :) Np. ser na którym ja gram: Iridia. Tam było 2 ludzi z DT i potrafili utrzymać porządek na całym servie. Niestety jednak wszystko odeszło wraz z hackiem Teebu i Jaero (Excail z Beryli).

Btw. KH niezłe PA odstawia... do granic możliwości :confused:

thewojtek
20-01-2006, 00:42
Poncek nic nie zrobi bo new owner -,- aga tez new owner -,- tzn nie ci ktorych ja znalem 3 miechy temu -,-

Mofi
20-01-2006, 11:54
Poncek nic nie zrobi bo new owner -,- aga tez new owner -,- tzn nie ci ktorych ja znalem 3 miechy temu -,-
dzieki o tym nie wiedzialem...
Jednak ostatnio kupilem bohy od jednego z Kh za 45k... moze oni nie sa tacy zli

@ripper
Nie w temacie jestes jak juz to powiedzano, napisalem Kh rzadzi
@edit2
juz ca'ponki moja nowa gildie : Vodka Drinkers czy cos takiego
@edit3 (down)
wiem ale chcialem zachowac to dla odswierzenia tematu :D

Igrexou
20-01-2006, 13:08
@up
Mają tą gildie już od około tygodnia -.^

Poll
20-01-2006, 14:33
niegram na beryli,ale wiedzcie jedno Ajo to legenda tibi;)...Prawda taka ze na Arcani jak gral powiedzial mi ze mial juz 100lv mastera,100lv knighta i nie widzial wtym zabawy,Ajo jest osoba ktora chce aby o niej mowic.;]....Sądze ze na beryli chce 200lv.W zasadzie ze wszystkich serverow zostal wyzucony na wlasne zyczenie bo robil wojny przeciw calemu serverowi:P.I na jakim swiecie by nie gral zawsze wspomina sie go jako kogos wielkiego(wielkiego Pa,ale wielkiego);)..Na arcani powiedzial mi ze mial 100lv ek,100lv sorca,ale niemial nigdy pelnej wladzy nad serverem,moze tego chce,albo 200lv.Nvm...Prawda o nim jest taka,ze predzje czy pozniej sam odejdzie,bo znajdzie sobie inny cel na nowym serverze,wierzcie lub nie;).Pozdro

Mofi
20-01-2006, 14:42
niegram na beryli,ale wiedzcie jedno Ajo to legenda tibi;)...Prawda taka ze na Arcani jak gral powiedzial mi ze mial juz 100lv mastera,100lv knighta i nie widzial wtym zabawy,Ajo jest osoba ktora chce aby o niej mowic.;]....Sądze ze na beryli chce 200lv.W zasadzie ze wszystkich serverow zostal wyzucony na wlasne zyczenie bo robil wojny przeciw calemu serverowi:P.I na jakim swiecie by nie gral zawsze wspomina sie go jako kogos wielkiego(wielkiego Pa,ale wielkiego);)..Na arcani powiedzial mi ze mial 100lv ek,100lv sorca,ale niemial nigdy pelnej wladzy nad serverem,moze tego chce,albo 200lv.Nvm...Prawda o nim jest taka,ze predzje czy pozniej sam odejdzie,bo znajdzie sobie inny cel na nowym serverze,wierzcie lub nie;).Pozdro

tylko kto to Ajo?
Sry jestem dosyc nowy...
@edit
Fajnie nie wiedzialem... ale takie lvl stracic...

Poll
20-01-2006, 14:44
@up
Knightsolo

Lord Dreathan
20-01-2006, 15:27
Co do Del'Toro: Większość z nich (podobnie jak BW) gra teraz w WoWa.

Berylia is Berylia i nic tego nie zmieni (stety czy niestety...)

Kozi Hetfield
20-01-2006, 15:43
A szkoda że wogule doszlo do powstania KH, powygranej z GG stan serva był najlepszy jak dla mnie ;](podkreślam jak dla mnie ;D).
Pozdro Drehu Alth~~ i petzik :] .
Drehu odpu

thewojtek
21-01-2006, 00:52
@up
Mają tą gildie już od około tygodnia -.^

to nie jest jakas nowa gildia to jest reainmacja gildi z pieknymi tradyciami;) moge sie poszczycic bylem jej memberem -,- but who care

Mofi
21-01-2006, 07:22

gadalem z ponckiem o tym to ten sam poncek co wczesniej tylko tera ni ma czasu na granie dzisiaj; 7 dni do 18-stki

Igrexou
21-01-2006, 10:12
to nie jest jakas nowa gildia to jest reainmacja gildi z pieknymi tradyciami;) moge sie poszczycic bylem jej memberem -,- but who care
to ja sie pochwale że miałem z nimi wojne, która de facto przegrałem :P ale tylko dlatego że Leytarion, Lilian,Zeri, Moron maron i inni norwedzy zmienili server ><

Btw: zabiłem grabsona ;d

Exodus
21-01-2006, 10:26
No mozna powiedziec ze dzieki wojnie z GG serv byl lepszy przez jakis czas. Przed wojna excail robil takie PA ze szkoda gadac . A po tej wojnie przestali tak abusowac : ] Ale Serv wtedy juz i tak bylo wiadomo ze serv stanie sie ruina .
Wygrali nie ci co mieli wygrac :P

Kozi Hetfield
21-01-2006, 11:08
Nie dlaczego, jakbyście wy wygrali to by sie dopiero szerzyło gówno na servie xP
Sampzor na Lunare sobie wrócił :) , polska częśc GG zapewne na Kyrze xD.
Kyra też pewnie bedzie styrana jak Berylia x] , jak dla mnie to 2 wojna sie szykuje, tak po cichutku ]:->

Exodus
21-01-2006, 12:24
W/g mnie KH juz nikt nie pokona na tym servie chyba ze wszyscy sie polacza . Po prostu ich boty sa najlepsze wogule to jest parodia jak 120 knight se expi na bocie w cyclo ...

AdiTheMaster
22-01-2006, 12:56
Eh szkoda tej Berylii no szkoda sam tam gram... Cóż KH już chyba nie do pokonania bo w to że wszyscy gracze się zjednoczą przeciwko KH to nie wierze. Chociaż wole już KH od GIPO, mam cichą nadzieję że kiedyś KH ubije doszcętnie takich kozaków jak Sampzor czy Satamo. Ale i tak będe grał na Berylii bo mam gildie i ostatnio nie ma żadnych najazdów na moje miasto (Carlin) więc narazie nie narzekam. Jak mi się znudzi Berylia to ide na Harmonie :]

thewojtek
22-01-2006, 18:46
Eh szkoda tej Berylii no szkoda sam tam gram... Cóż KH już chyba nie do pokonania bo w to że wszyscy gracze się zjednoczą przeciwko KH to nie wierze. Chociaż wole już KH od GIPO, mam cichą nadzieję że kiedyś KH ubije doszcętnie takich kozaków jak Sampzor czy Satamo. Ale i tak będe grał na Berylii bo mam gildie i ostatnio nie ma żadnych najazdów na moje miasto (Carlin) więc narazie nie narzekam. Jak mi się znudzi Berylia to ide na Harmonie :]

nie porownuj tych 2 roznych osob o podobnych nickach -,-

sampzor to najpozadniejszy swe ktorego mialem okazje poznac w tibi -,-

thewojtek
22-01-2006, 18:47

nie porownuj tych 2 roznych osob o podobnych nickach -,-

sampzor to najpozadniejszy swe ktorego mialem okazje poznac w tibi -,-

Mofi
23-01-2006, 10:46
mam jescze przeprowadzic wywiad z ponckiem ale nie moge sie do niego dostac, listu nie napisze bo on pod domqiem siedzi (czasami ze mna) wiec postaram sie jak najszybciej

Poncjusz
25-01-2006, 15:21

HAHA Tu Poncek~, na jakiej podstawie mowisz ze na poncku gra nowy owner?
ja jestem jedynym ownerem od 1 do 115lvl ktory zdobylem kilka dni temu, zreszta na adze gra ten sam owner. TheWojteq jaki miales nick w tibi? napisz i odezwij sie do mnei na tibi to pogadamy

mam jescze przeprowadzic wywiad z ponckiem ale nie moge sie do niego dostac, listu nie napisze bo on pod domqiem siedzi (czasami ze mna) wiec postaram sie jak najszybciej

Mofi jaki masz nick w tibi?, chetnie udziele wywiadu napisz na prv do mnie:)

Magic Mage Master
25-01-2006, 16:04
Nie mam sie czego bac mnie nikt nie deda bo mam cicha protekcje :]

Mofi
25-01-2006, 19:13
Jak wczesniej napisalem bedzie wywiad z najlepszym polakiem na Berylii:

15:38 Etan Marth: Hello
15:38 Poncek Ca'Pone: Czesc
15:39 Etan Marth: Na forum tibii.pl napisalem temat o tym ze Kh przejac Berylie, co wiesz o szybkim expieniu Korobskurej i Knighsolo?
15:41 Poncek Ca'Pone: Graja w tibie juz kilka lat, wiedza jak szybko expic, jak wiadomo to sa bracia. Moim zdaniem obydwoje expia naKorobskurze a ks na bocie zostawiaja
15:42 Etan Marth: Sadzisz ze panuja tam sharing?
15:42 Poncek Ca'Pone: Chyba tak, ale nie jestem pewien
15:44 Etan Marth: Czyli sprawe Kh mamy zalatwiona, a co z Geeksami, widzialem jak ostatnio zabili Marcelinho Ca'pone. To dlatego ze mial red skulla, czy moze hunt?
15:45 Poncek Ca'Pone: Nie wiem dokladnie o co tam poszlo, podobno marcelinhio atakowal kumpla Geeksow
15:46 Etan Marth: A co bylo powodem wolniejszego Twojego expienia? Podobno 18-stka.
15:49 Poncek Ca'Pone: Hehe moja 18-stka nie ma nic do tego, mam duzo wazniejsze sprawy do roboty w rl; szkola od 11:00~ pozniej trening i nawet nie mam kiedy zajac sobie dobrego expowsika
15:50 Etan Marth: Aha czyli nie przejawiasz PA wobec innych, a Kh to robi? Osobiscie nie przebuwam za duzo w miescie, wiesz cos o tym?
15:52 Poncek Ca'Pone: Nie, nie Power abusuje ludzi. Poczytaj posty na tibia.com to sie dowiesz czy KH to PA
15:55 Etan Marth: Jestes najwyzszym lvl'em, polakiem na Berylii. Myslisz ze ktos jest w stanie podjac teraz z toba walke, n.p Aga wiemy, ostanio miala gorsze dni dwa deady od Satamo.
15:56 Poncek Ca'Pone: Watpie zeby ktos z polakow chcial walczyc ze mna, wiekszosc z nich znam dobrze.
15:57 Etan Marth: A podczas posiadania przez ciebie red skulla, ktos dazyl do zbicia ciebie?
15:59 Poncek Ca'Pone: Nie, raz prawie sie udalo KH jak mielismy wojne z nimi zdrajca z mojej gildi wyinvitowal mnie z domku a przed nim czekalo na mnei z 9~ osob z kh, zrobili mi trapa ale udalo mi sie uciec:)
16:00 Etan Marth: Mozna wiedziec kto to byl?
16:00 Poncek Ca'Pone: Bon'zaii
16:01 Etan Marth: Hmm dzieki za wywiad mam nadzieje ze sie spodoba na tibii.pl, zycze Ci powrotu na "Tron". :)
16:02 Poncek Ca'Pone: Dzieki:)

:)

thewojtek
26-01-2006, 02:56
HAHA Tu Poncek~, na jakiej podstawie mowisz ze na poncku gra nowy owner?
ja jestem jedynym ownerem od 1 do 115lvl ktory zdobylem kilka dni temu, zreszta na adze gra ten sam owner. TheWojteq jaki miales nick w tibi? napisz i odezwij sie do mnei na tibi to pogadamy

Mofi jaki masz nick w tibi?, chetnie udziele wywiadu napisz na prv do mnie:)

Po 1 tak mi powiedzial rl friend ktory jako jedyny jeszcze gra na beryli, o adze powiedzial mi 1 owner kamilsa~

moj nick to devil caff moze pamietasz:>

jezeli to nadal ty to

po 1. sorka za to :*
po 2. dokob KH
po 3. pozdrow all Ca'pone :)
po 4. Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

EDIT: nie oszukujmy sie co do agi -,- jesli cos to Grają ci sami

Poncjusz
26-01-2006, 11:50
jasne ze cie pamietam, na twojej postaci gra teraz kuzyn jak sie nie myle:)

thewojtek
26-01-2006, 12:05
Gra? zle slowo zwastowal chara i juz nim nie gra jak go oddawalem mial 38 lv teraz ma ~20 :)gl w rl :> logne sie kiedys pogadac pozdrow all ca'pones

HAIL VD

AdiTheMaster
27-01-2006, 10:07
GIPO zachciało się bić Age bo ona z Nathocikiem przeszli bronić RL gdzy oni mieli hunta i dlatego Aga padła dwa razy a poza tym KH i tak nie jest takie straszne, GIPO gorsze. Poncek, a Lesiu już RETIRED? Nathocik podobno też...

Satyr
27-01-2006, 18:28
z Knighthood nie da sie walczyć,sa juz za silni.Ale GIPO dostanie jeszcze w dupę;)wczoraj gildie Heartbreakers i Hell Fighters połąCZYłY sie w jedną gildię Hell Fighters decyzją lidera HF Ywis akak i lidera Heartbreakers Sir Butori,powstała nowa,silna gildia,w skład której wchodza byli polscy członkowie BW i prawie cały dawny skłąd gildii Red Legions,która przegrała wojnę z GIPO.Co z tego wyniknie??Czas pokaże:D

Rafcio PL
27-01-2006, 22:07
Gratz All Bo Nigdzie Nie Ma Zadnych Ss -.- !!!x(

Igrexou
27-01-2006, 23:14
Hehe :) Knighthood ssie. O czym mógl przekonać się mój RL kumpel.
(ja jestem Rad'fah)

23:17 Fah'rad: Rad'fah is only rl friend
23:17 Knightsolo: ah ´´´rl friend´´ now
23:17 Knightsolo: Again and for last time
23:17 Knightsolo: Out of Berylia
23:17 Knightsolo: With or without reason
23:17 Knightsolo: doesnt mind

No cush. Popełniłem pare błędów, ale nie chcialem by odpowiadali za nie moi qmple. Przykre co się dzieje z tym serverem.

Lord Dreathan
27-01-2006, 23:58
Rodacy możecie się cieszyć ! Ten pier...khem Knightsolo wyrąbał mnie z servera, ponieważ niby sharowałem z Althunusem. Ciekawe...gdybym rzeczywiście z nim sharował to miałbym juz z 60 lv+ .... see you on summer server nigas !

Satyr
28-01-2006, 13:41
GIPO zachciało się bić Age bo ona z Nathocikiem przeszli bronić RL gdzy oni mieli hunta i dlatego Aga padła dwa razy a poza tym KH i tak nie jest takie straszne, GIPO gorsze. Poncek, a Lesiu już RETIRED? Nathocik podobno też...

oj z tym RL to wcale nie tak jak piszesz...RL miało hunta za to że doszła Aga i Nathocik i GIPO zaczęło wojnę.tylkoz e to jzu nie było RL bo starzy członkowie zostali wypisani przez lidera a lider invitnął tych co chcieli walczyć z GIPO

Ango Von Valour
28-01-2006, 22:36

Chłopie poptarz co ty piszesz za głupoty...
poncek nowy owner.. :o haha

btw. Aga juz niegra w tibie a ile ownerow miala to tego niewiem

Ale Poncek jest dalej ten sam

Ango Von Valour
28-01-2006, 22:42
z Knighthood nie da sie walczyć,sa juz za silni.Ale GIPO dostanie jeszcze w dupę;)wczoraj gildie Heartbreakers i Hell Fighters połąCZYłY sie w jedną gildię Hell Fighters decyzją lidera HF Ywis akak i lidera Heartbreakers Sir Butori,powstała nowa,silna gildia,w skład której wchodza byli polscy członkowie BW i prawie cały dawny skłąd gildii Red Legions,która przegrała wojnę z GIPO.Co z tego wyniknie??Czas pokaże:D

PRZEGRAŁA :baby: I JESZCZENIE NIE ZAPLACIŁA X( I BEDZIE Z TEGO LIPA ZA NIEDŁUGO JAK U WAS BEDĄ CI CO NIEPLACILI ;)

bTW, SERVER JEST WPORZO B)

Mofi
28-01-2006, 22:48
Widze coraz lepsi gracze sie tu wpisuja, Ango ostatnio kupiles ode mnie 5 snowballi ^^. A powiedzial bys cos wiecej o przebiegu wojny?
@2x up
Juz o tych ownerach jest wiecej postow wczesniej

Ango Von Valour
28-01-2006, 23:01
Widze coraz lepsi gracze sie tu wpisuja, Ango ostatnio kupiles ode mnie 5 snowballi ^^. A powiedzial bys cos wiecej o przebiegu wojny?
@2x up
Juz o tych ownerach jest wiecej postow wczesniej

Wiem nie poczytałem dokładnie ;(

A co do wojny to przegrali ją prędzej niż sie zaczęła.. :cup:

Jedno mnie cieszy ze mój jeden z lepszych kumpli poznanych w tibi i znanych mi od kilku serverow Vatariel wykupił sie i powrócił do gry no oraz inni co mieli przje**** u knighthood :D

btw, ty to pewnie Etan Marth ?

Satyr
28-01-2006, 23:11
Wiem nie poczytałem dokładnie ;(

A co do wojny to przegrali ją prędzej niż sie zaczęła.. :cup:

Jedno mnie cieszy ze mój jeden z lepszych kumpli poznanych w tibi i znanych mi od kilku serverow Vatariel wykupił sie i powrócił do gry no oraz inni co mieli przje**** u knighthood :D

btw, ty to pewnie Etan Marth ?

okej no comment-.-
lider(Lasuszek)się wypłacił!!a reszta skończyła grać.a poza tym nikt ze starego składu nie uczestniczył w wojnie z Wami,tylko ci co chcieli z wami walczyc i Lasuszek takich przyjmował a reszte usunął,a dlaczego to juz inna sprawa:confused:

edit: no racja że serv jest wporzo jak dla mnie to luz,a tak poza tym to w Hell Fighters jest lipnie troche i chyba ze starym składem trzeba cos nowego zrobić:D

Ango Von Valour
28-01-2006, 23:16
okej no comment-.-
lider(Lasuszek)się wypłacił!!a reszta skończyła grać.a poza tym nikt ze starego składu nie uczestniczył w wojnie z Wami,tylko ci co chcieli z wami walczyc i Lasuszek takich przyjmował a reszte usunął,a dlaczego to juz inna sprawa:confused:

Inna bądz nie inna ale za takie cos jak bym był na waszym miejscu bym juz sie z nim nie bratał... rozj***ł całkiem dobrą gildie .. i co przede wszystkim podjął decyzje sam nie konsultując niz z resztą gildi < mam na mysli Red Legions >
tak ze rzecz krotka biorac z 50 osobowej gildia w ciagu 2 godzin zrobiła sie 18 osobowa.... :o

Mofi
29-01-2006, 00:17
tak to ja (9 znakow) :D

AdiTheMaster
29-01-2006, 10:38
Ango, a o co poszło że Mis Flush padła od Korobskur'ej???
Link do tematu: http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1108001
Aff podobno za deda Mis Flush i 15k miałbyć spokój...
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1109352
Gdzieś czytałem na forum (zapomniałem linka...) że Wasza gildia ma płacić KH 300k... Prawda?

Ango Von Valour
29-01-2006, 11:34
Ango, a o co poszło że Mis Flush padła od Korobskur'ej???
Link do tematu: http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1108001
Aff podobno za deda Mis Flush i 15k miałbyć spokój...
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1109352
Gdzieś czytałem na forum (zapomniałem linka...) że Wasza gildia ma płacić KH 300k... Prawda?

No Padl bo zabil kogos z rl od KH
Gildia niema placic 300k, masz zle info ;)

Satyr
29-01-2006, 12:11
Inna bądz nie inna ale za takie cos jak bym był na waszym miejscu bym juz sie z nim nie bratał... rozj***ł całkiem dobrą gildie .. i co przede wszystkim podjął decyzje sam nie konsultując niz z resztą gildi < mam na mysli Red Legions >
tak ze rzecz krotka biorac z 50 osobowej gildia w ciagu 2 godzin zrobiła sie 18 osobowa.... :o

Sam podjął decyzje,ale nie wciągał do wojny tych co nie chcieli,tylko tych co mieli cos do GIPo i chcieli walczyć,a poza tym w Heartbreakers odtworzyliśmy dawny skład i będziemy starali sie go odtworzyć w Royal Castle(a tak wogóle to dawne RL to za***iste ziomy same były:):)

Petito161
29-01-2006, 12:27
poncek niem hunta bo przeciez jak niedawno bylo widac byl na DHQ i byly tam samie wieksze lvl z Kh ! ;/

thewojtek
30-01-2006, 18:15
@ango
wiem co do poncka sie mylilem :(

ale z ciebie teraz sie kozak zrobil widze pamietam jak mialem ~15 lv master mystyc ~30 a ty ~35 i mnie zaczoles "huntowac" za to ze niby lootbaga ci pod***alem, po 2h do dp wpadl sampzor i all wyjasnil :)

z reszta van~ mnie i mastera biles a teraz hoho pger i "hajdz lvel"

:_)

Ango Von Valour
30-01-2006, 18:46
@ango
wiem co do poncka sie mylilem :(

ale z ciebie teraz sie kozak zrobil widze pamietam jak mialem ~15 lv master mystyc ~30 a ty ~35 i mnie zaczoles "huntowac" za to ze niby lootbaga ci pod***alem, po 2h do dp wpadl sampzor i all wyjasnil :)

z reszta van~ mnie i mastera biles a teraz hoho pger i "hajdz lvel"

:_)

A co Nie podoba ci sie cos ja grałem na beryli odkąd ona powstała i zdązyłem zrobic 2 postacie.. a ty co pokazałes ? Czemu tobie ludzie nie mówią pger?
-,-'
Sampzora znam nawet lepiej niz ci sie wydaje... codziennie na msn itp..

Ja na beryli 43 mastera nick: Beriath, mialem hacka i sprzedałem go
skupiłem sie na Ango teraz..

Pozdrawiam! ;) Udannej gry

Wobunio
31-01-2006, 15:04
o hehe xd wiedzialem ze tak bedzie ; p

pozdro ;p hehe xd ;)

;D;)

thewojtek
31-01-2006, 15:39
A co Nie podoba ci sie cos ja grałem na beryli odkąd ona powstała i zdązyłem zrobic 2 postacie.. a ty co pokazałes ? Czemu tobie ludzie nie mówią pger?
-,-'
Sampzora znam nawet lepiej niz ci sie wydaje... codziennie na msn itp..

Ja na beryli 43 mastera nick: Beriath, mialem hacka i sprzedałem go
skupiłem sie na Ango teraz..

Pozdrawiam! ;) Udannej gry

mi sie cos nie podoba? :> ja juz na beryli od ~5 miechow nie gram -,- skupilem sie na galanie -,- napewno nie mowia pgier?:>

Ango Von Valour
02-02-2006, 21:05
mi sie cos nie podoba? :> ja juz na beryli od ~5 miechow nie gram -,- skupilem sie na galanie -,- napewno nie mowia pgier?:>

no wiesz lvl jaki masz ... mowi sam za siebie
chyba ze masz mega wypasny mlvl

Ango Von Valour
02-02-2006, 21:06
o hehe xd wiedzialem ze tak bedzie ; p

pozdro ;p hehe xd ;)

;D;)

Wobler pozdrawiam :)

patrykpolak11
13-06-2008, 16:15
dzieki o tym nie wiedzialem...
Jednak ostatnio kupilem bohy od jednego z Kh za 45k... moze oni nie sa tacy zli