Pokaż pełną wersje : Gackass - wygłupy idiotów :D
Szalony Nurkowiec
19-01-2006, 14:02
Tym razem poszliśmy o krok dalej i postanowiliśmy nagrywać oprócz zwykłych filmów nasze wygłupy :D.
Zapraszam do ściągania:
gackass 1
http://rapidshare.de/files/11479920/gackass*****.html
Chcieliście to macie Rapida. Wrzuciłem zaktualizowany filmik, ma jeden czy dwa (nie pamiętam :P) numery więcej.
-=DanieL=-
19-01-2006, 14:06
Najlepsza jest "Ballada o najszybszym człowieku" mati sobie niezdawał sprawy że tam go wepchniemy :D:D:DD:D: XDDDD
Szalony Nurkowiec
19-01-2006, 14:12
NAJLEPSZE to dopiero będzie w ten weekend. Śpiworki... mmm... pośpię se troche :D
Gackass? moze Jackass? film sredni ;p
Btw. kiepska jakosc, prawie nic nie widac:P
Szalony Nurkowiec
19-01-2006, 16:51
Gackass? moze Jackass? film sredni ;p
Btw. kiepska jakosc, prawie nic nie widac:P
Gackass, bo od Gacka, nie chcieliśmy mieć takiej samej nazwy jak Jackass. Jak już napisałem, pomysły były na szybkiego więc nie ma jakichś rewelacyjnych numerów. Za to w weekend będzie zabawa :D.
~Arthas~
19-01-2006, 18:52
a jak z tego sciagnac??
plx rehost na rapishide
przydalo by sie na rapshide (dobrze napisałem?) bo z tego shit'u nie da sie sciagnac wiec prosze wrzucie jeszcze link z rapshide(czy jakos tak^^)
Gumorapu
19-01-2006, 21:53
Heh, bawiłem sie z kolegami tak samo. Niestety, jak sprawa trafiła na policję (robiliśmy też różne inne rzeczy, szczegułow [błąd, plx] nie zdradze) to wszystkie filmy, zdjęcia, strony poszły się paść...
Sad but true...
Johny Rambo
19-01-2006, 22:00
Heh ;) dobre 8o
bys widzial co my robimy ;) to to jest nic ;) Heh
ale dobre :) dawajcie nastepna czesc 8o
Fajny pomysl z ta grupa ale BARDZO strasznie odgapione...
Filmik krutki :P ale fajny xD
-=DanieL=-
20-01-2006, 13:55
Co do jakości to filmy byly na komórce kręcone :) ale wszystko widać :P
Dzięks za komenty niedługo nowe części
a jak z tego sciagnac??
plx rehost na rapishide
Scroll down to see the download link.
Jesteś ślepy czy nieumiesz wogóle angielskiego?
Tu ściaga się łatwiej, rapidshare sux :D
Aval'yah
20-01-2006, 14:40
Geez, jaki transfer -,,- 5 razy wolniej niż na Rapidzie. Nie oczekujcie ze wiele ludzi to ściągnie.
spoko znalazłem link na rapshide (dobrze?) wszystko sie szybciej sciaga a z tej stronki 23mega 40 min z łaczem 327kb\s heh to smieszne
Masta Killah
20-01-2006, 20:31
My na osiedlu mamy lepsze akcje:D np. wciaganie kresek z dupy kumpli:d HAHAHAH
Szalony Nurkowiec
21-01-2006, 10:04
Heh, bawiłem sie z kolegami tak samo. Niestety, jak sprawa trafiła na policję (robiliśmy też różne inne rzeczy, szczegułow [błąd, plx] nie zdradze) to wszystkie filmy, zdjęcia, strony poszły się paść...
Sad but true...
No ja mam nadzieje że za spanie w śpiworze na chodniku nic mi policja nie zrobi :D
-=DanieL=-
21-01-2006, 11:23
:P A ja złapałem angine i niebęde w nowej części :(
@Aval'yah
Jest już link z rapidu : ]
Małpeczka
21-01-2006, 12:32
My na osiedlu mamy lepsze akcje:D np. wciaganie kresek z dupy kumpli:d HAHAHAH
Tak wogole to to nie jest smieszne tylko oblesne i zreszta my nie jestesmy cpunami
Mandawiers
21-01-2006, 15:38
w sumie moze byc ale czy ten filmik jest zwiazany z tibia ?? moze lepiej daj ten filmik na www.maxior.pl a nie tu -.-
raziel1992
22-01-2006, 10:31
mueheheeh świetne ,ale sie uśmiałem xD czekam na następną cześć ;]
Szalony Nurkowiec
23-01-2006, 19:37
Hehe, dziekujemy za komenty i cieszymy sie ze wam sie podobają nasze gackassy :) A w te ferie będzie ich więcej :D
-=DanieL=-
24-01-2006, 19:37
Z powodu złej pogody nowe gackassy niebyły nakręcone w tym tygodniu :(.
Ale do ferii prawdopodobnie ukaże się new część! Dobra pogoda ma być podobno niedługo : P
Mariusheek
24-01-2006, 21:04
Fajny Film :D Gratluje Gackass'u :']
Pozdro dla was
-=DanieL=-
26-01-2006, 17:23
w niedziele nowa część! tym razem wypali na 100% :D :kilof:
raziel1992
30-01-2006, 17:43
w niedziele nowa część! tym razem wypali na 100% :D :kilof:
na 100% dziś poniedziałek a drugiej części nie widać :>
na 100% dziś poniedziałek a drugiej części nie widać :>
I Bardzo dobrze...
Nie wiem czy widzialem wiekszych kretynow od Was...n/c
-=DanieL=-
30-01-2006, 19:38
A właśnie że jest już nowa część z jednodniowym opóźnieniem (nie jest źle :D)
Za jakąś godzine może dwie będzie na forum troche poszaleliśmy tym razem.
@y
Meteon!
Ciekawe jaką masz średnią cfaniaczku w szkole pewnie 2,4 i niedawno nauczyłeś się posty pisać ale jeszcze ściągać filmów z netu nie i komentujesz coś bezsensu
i bez rzadnych podstaw co prawda szalejemy na dworze i często UDAJEMY nie normalnych ale żeby nazwać nas KRETYNAMI musisz nas znać i mieć jakieś podstawy... typowe dziecko na forum.
*Ryspeht*
30-01-2006, 19:49
Amagad... To nie jest ani śmieszne, ani nawet dziwne... To jest żałosne... Rozumiem, że cieszy was robienie z siebie kompletnych idiotów i/lub kretynów... Ale cóż wasz interes...
pzdr dla normalnych ;)
-=DanieL=-
30-01-2006, 20:02
Amagad... To nie jest ani śmieszne, ani nawet dziwne... To jest żałosne... Rozumiem, że cieszy was robienie z siebie kompletnych idiotów i/lub kretynów... Ale cóż wasz interes...
pzdr dla normalnych ;)
Czemu jak komentujecie to nie podajecie ŻADNYCH przykładów, a może panie "normalny" użytkowniku jesteś tak normalny, że nie obejżałeś filmu i nabiłeś sobie posta perfidnie chodź już licznika niema? więc nabijanie perfidnie postów przez takich jak ty dopiero teraz jest "normalne" hahahahahhaa
pzdr dla "normalnych" ;)
hahehahhahahhaha
*Ryspeht*
30-01-2006, 20:10
N/C
Ale ok ''nabije sobie posta" (btw kolejny przykład na potwierdzenie Twojej ''inteligencji'') ale obiecuje, że ostatniego bo nie zamierzam się tłumaczyć z tego co o Was sądze.
A wogóle jakie tu przykłady podawać?! Czy naprawdę uważasz, że np. skakanie przeż żywopłot jest zabawne? Tak masz rację megasuperhiper lol&rotfl...
Może lepiej zastanów się nad sobą zamiast obrażać tych dla, których Twoje ''poczucie humoru'' nie jest zabawne.
-=DanieL=-
30-01-2006, 20:19
N/C
Ale ok ''nabije sobie posta" (btw kolejny przykład na potwierdzenie Twojej ''inteligencji'') ale obiecuje, że ostatniego bo nie zamierzam się tłumaczyć z tego co o Was sądze.
A wogóle jakie tu przykłady podawać?! Czy naprawdę uważasz, że np. skakanie przeż żywopłot jest zabawne? Tak masz rację megasuperhiper lol&rotfl...
Może lepiej zastanów się nad sobą zamiast obrażać tych dla, których Twoje ''poczucie humoru'' nie jest zabawne.
A może to ty masz BEZNADZIEJNE poczucie humoru, a my wręcz przeciwnie?
Jakbyś się znalazł tam gdzie my byliśmy to byś się brechał także bo tam chodziło o reakcje ludzi bo byliśmy na stawach gdzie jest pełno ślizgających / jeżdżących na łyżwach ludzi w Jackassach też nie wszystko jest śmieszne ale i tak są za***iści, a zresztą to był jeden numer z wielu innych panie "normalny"
Pzdr dla "normalnych" ;)
nie ma to jak z*** :P centralnie zrzniete ale nic:P niezle debile xD
YY nie myśleliście nad jakimś innym zajęciem?? Może koszenie grządek albo odśnieżanie zboża troche lepiej by wam wyszło. Jak dla mnie totalna żenada. Załamka :confused:
-=DanieL=-
03-02-2006, 03:55
YY nie myśleliście nad jakimś innym zajęciem?? Może koszenie grządek albo odśnieżanie zboża troche lepiej by wam wyszło. Jak dla mnie totalna żenada. Załamka :confused:
Nie niemieszkamy na wsi ale jak jesteś taki wprawiony w koszeniu zboża to możesz nas wyręczyć odrazu się cepem w łeb walnij : - )
Nie niemieszkamy na wsi ale jak jesteś taki wprawiony w koszeniu zboża to możesz nas wyręczyć odrazu się cepem w łeb walnij : - )
Nie powiedziałem że mieszkacie na wsi, ani o koszeniu zboża, tylko o odśnieżaniu, gdyż starałem się użyć jakiegoś trafnego bezsensownego powiedzenia :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.