Pokaż pełną wersje : dragon
Za jakimi skilami i levelem pallek masz sznase zabic dragona solo.
25lvl + 65/50 i nie ma dragga. nie wiem jak on sie zachowuje po ostatnim update ale mysle ze nie jest grozniejszy...
Zeby sprawdzic jak sie teraz zachowuje dragon, wez qmpla knighta i bp uh, dobrze radze, bo gs tez teraz fixsuje, bk teraz terz cos ma z bania! Mysmy przezyli tylko dzieki uh. Bk wali w blokera, mag go z sd, a moj qmpel z boltow. Po chwili bez powodu bk zaczyna walic w sorca. Czaicie kilmat?!
U$3r
Ten uptade to chyba najlepszy w historii Tibii.Mam nadzieje ze to zostanie. Koniec z blokowaniem monstrow.Nareszcie Tibia bedzie trudniejsza.^^.
Ja bije smoki solo od kilku dni... mam 29 lvl royal pally.. 69/48... bije z dystansu i pod skos ... zawsze jak bijesz draga to pod skos bo jak cie dogoni fwave to 150 hp starcisz.. idzie srednio 1 uh. :)
Fingerout
30-09-2003, 11:33
Oryginalnie dodany przez U$3r
Zeby sprawdzic jak sie teraz zachowuje dragon, wez qmpla knighta i bp uh, dobrze radze, bo gs tez teraz fixsuje, bk teraz terz cos ma z bania! Mysmy przezyli tylko dzieki uh. Bk wali w blokera, mag go z sd, a moj qmpel z boltow. Po chwili bez powodu bk zaczyna walic w sorca. Czaicie kilmat?!
U$3r
po update serva powazna zmina bylo przedewszystkim mozliwosc zminay celu (szczegolnie na summony), ja slyszalem motyw ze bk wyskoczyl kumplom po 2 minutach :)
FiNgErOuT (41 master sorc, Danubia)
Ja mam 26 level skille 71/53 i nie biłem draga jeszcze na solo :P . Musze sie kiedyś wybrać. Gdzie jest dobre miejsce dla palla żeby ubić draga ?? Kanion, zamek ...
Dla palla oczywiscie kanion i ewentualnie poh. W kanionie jak go lurujesz starannie to dostajesz tylko 1 gfb (toz przy rozpoczeciu lurowania).Czyli 1 uh i po sprawie..latwo mowic :)
Winnie The Pooh
30-09-2003, 23:18
A knight z jakimi skillami ?? na dragona ?? jezeli we 2 idziemy ??
knighty na wysokim. Ja ostatnio z nudów poszedłem z kumplami na smoki (ja mam 15 lv :D ). No to nasz palek ucieka, a ja z kumplem gonimy smoka i go młócimy, nagle smok zmienia cel przerzuca się na mnie. Miałem szczęście i full many dzięki temu przezyłem
Oryginalnie dodany przez Winnie The Pooh
A knight z jakimi skillami ?? na dragona ?? jezeli we 2 idziemy ?? Rycerz moze smoka na solo zalatwic okolo 30 poziomu ze skillami 50+ (duzo UH pojdzie) 60+ (troche mniej UH pojdzie :) ), smok ma slaby atak z lapy, ale wali mocno ogniem dlatego bloker musi miec minimum 400hp (lepiej 500 wtedy jest rezerwa i nie trzeba po kazdym ataku UH urzywac).
W dwuch rycerzy to sie nie bardzo oplaca smoka lac bo jak pusci FB to obaj bedziecie zbierac.
Ja chyba ide za tydzien z kolegą i jeszcze palkiem. My 2 knighty i palek. Spoko bedzie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.