Pokaż pełną wersje : Aldora Wmv, niepublikowane filmy z wojny Lost Realms vs Sacrifice
Nie mozemy udostepnic .rec'y tych filmow ale najlepsze akcje zmixowalem i wrzucam pod tego linka:
http://rapidshare.de/files/11363754/AldoraByVu*****.html
Wojna miala miejsce na przelomie listopada i grudnia, ale nikt oprocz paru osob z Lost Realms (obecnie Del'Impro) nie widzial tych filmow.
English:
We cannot spread .rec files from this films, but I mixed some of the best actions and posted here:
http://rapidshare.de/files/11363754/AldoraByVu*****.html
War took place in november/december, but no1 except some ppl from LR (Del'Impro) saw this films.
Suzorewu
19-01-2006, 17:11
"rehost plz" ;)
@edit juz nie trzeba :p
@edit2
"the roof is on fire" haha XD
fajny movie, ale bardziej by jakies techno na poczatku pasowalo ;)
@up
ten pierwszy kawalek to taka ironia - wojna z sacrifice, a elton john spiewa "there is no sacrifice" :)
maszdeda
19-01-2006, 17:35
JES JES SEXSEXSEXSEXSEXSEXSEXSEXSEXSEXSEXSEXSEX
I LOF U
chce ci wylizac stopki
Nie mozecie w recach z powodu uzywania botow...Easy :) ale zostawmy to bez komenatarza kazdy wie swoje (:
Nie mozecie w recach z powodu uzywania botow...Easy :) ale zostawmy to bez komenatarza kazdy wie swoje (:
LMAO
moge cie zapewnic ze nikt z tamtych osob nie uzywa bota. recy nie bedzie z powodu rozmow. jesli chcesz to moge ci pozgrywac cale filmy jako avi/wmv tak zeby tylko ekran gry bylo widac.
Cytuj :
Oryginalnie napisane przez Msl
Nie mozecie w recach z powodu uzywania botow...Easy ale zostawmy to bez komenatarza kazdy wie swoje (:
Powiedz co z tego że oni by mieli "Boty" ??
Ich przeciwnicy też napewno je posiadają.
Mało osób w tych czasach nie uzywa jakiegokolwiek bota.
Pozatym niepowinieneś być taki wcipski czemu nie dał rec.
Powiedział że nie może to znaczy że ma powód i nie jest ważne jaki... X(
Btw.Nice movie :) :cup:
Filmik fajny. Oloaik Cichy to jest spox człowiek!!(nasze pekowanie OLO xD). 8o
B) Masa ty niewyżyta suko ******* sie na ryj !! <hahaha> I rodzinka del'impro tez sie walcie ****asy !! SHU ROX :cup:
__________________________________________________ ______________
Pozdro dla Lubaczowa !!
BATORY & LUBACZÓW xD
Johny Rambo
19-01-2006, 21:46
Calkiem calkiem :]
Heh se przypomnialem stare czasy na aldorze B) Co do rodzinki del'impro nic nie mam ;) a masa ro******eś mnie z tymi sumami za hunta :p 400k plax ?? HaHaHaHa :D :baby: :D szkoda ze to nie ty stales wtedy zamiast leisona B)
Vu wielkie gratz filmu. Film za****ty no i ja tam jestem tez xDD.
spoko filmik (bardzo lubie wojny ;) )
Royal Kaszalot
20-01-2006, 06:46
Tylko ciekawe dlaczego nie wychodziliscie z dp jak bylo sacri np. na Edron albo jak adra padl to odrazu koneic wojny byl. I We Fragach Bylo 3-3 bo te fragi noob charow sie nie liczyly bo jak wy za*******aliscie noob charami to dla was byl frag a jak Sacri za*******alo wasze noob chary to Sacri Fraga nie mialo
Keisuk Cichy
20-01-2006, 07:37
Tylko ciekawe dlaczego nie wychodziliscie z dp jak bylo sacri np. na Edron albo jak adra padl to odrazu koneic wojny byl. I We Fragach Bylo 3-3 bo te fragi noob charow sie nie liczyly bo jak wy za*******aliscie noob charami to dla was byl frag a jak Sacri za*******alo wasze noob chary to Sacri Fraga nie mialo
Wiesz ciezko sie z toba nie zgodzić gosciu:)
To własciwie nie była wojna, kilka dedów.Ale faktem jest ze okupowaliscie PZ perfekcyjnie.
Royal Kaszalot
20-01-2006, 09:13
Wiesz ciezko sie z toba nie zgodzić gosciu:)
To własciwie nie była wojna, kilka dedów.Ale faktem jest ze okupowaliscie PZ perfekcyjnie.
Wiem bo ja tez tam bylem :))
Hail Sacri
20-01-2006, 09:30
Yo :D Film Nice btw.szkoda ze nie rec fimiki ale wmv może być pozdro dla all!! :DD Kobieta Rox!!!
Czlowieku skad ty wzieles muzyke do tego filmu totalne dno..
No oprocz Bloodhound gang. Naprawde kompletnie nieklimatyczna nuta.
maszdeda
20-01-2006, 10:45
> Tylko ciekawe dlaczego nie wychodziliscie z dp jak bylo sacri np. na Edron albo jak adra padl to odrazu koneic wojny byl.
To Sacrifice zaproponowalo koniec wojny.
> I We Fragach Bylo 3-3 bo te fragi noob charow sie nie liczyly bo jak wy za*******aliscie noob charami to dla was byl frag a jak Sacri za*******alo wasze noob chary to Sacri Fraga nie mialo
Wy mogliscie sobie nie liczyc, to nasza sprawa czy doliczylismy sobie to do fragow czy nie. :)
Royal Kaszalot
20-01-2006, 11:25
> Tylko ciekawe dlaczego nie wychodziliscie z dp jak bylo sacri np. na Edron albo jak adra padl to odrazu koneic wojny byl.
To Sacrifice zaproponowalo koniec wojny.
> I We Fragach Bylo 3-3 bo te fragi noob charow sie nie liczyly bo jak wy za*******aliscie noob charami to dla was byl frag a jak Sacri za*******alo wasze noob chary to Sacri Fraga nie mialo
Wy mogliscie sobie nie liczyc, to nasza sprawa czy doliczylismy sobie to do fragow czy nie. :)
Sacri Zaproponowalo koniec wojny LOL to ciekawe takiej wersji jeszcze nie slyszalem a bylem w tej gildi na wojnie i po wojnie
dlatego to "war" w cudzyslowie sie znalazlo.
w pz bylismy wiekszosc czasu bo w otwartej bitwie szans nie mielibysmy, ale pare wypadow zrobilismy nie filmowanych i padli wtedy Grundik i Diego.
@royal kasz~
moze po prostu byles zbyt malo wazna osoba w sacri zeby wiedziec co sie dzialo na szczycie - Ron zaproponowal koniec wojny na forum jesli Adra przeprosi, Adra napisal sorry i to byl koniec
muze dalem dla tekstow, nie dla melodii
maszdeda
20-01-2006, 12:28
@Royal Kaszalot
HAHAHAHAHA to ty HAHAHAHA, nie dziwie sie, ze nic o tym nie wiedziales, w koncu nie musiales. Byles tam chyba tylko po to zeby przychodzic pod nasz GH i wyzywac Lost Realms, robiles to naprawde perfekcyjnie "h*j, k**wy j***ne". Szkoda ze szanse byly malo wyrownane, zmierzylibysmy sie na open battle ;)
Royal Kaszalot
20-01-2006, 12:50
dlatego to "war" w cudzyslowie sie znalazlo.
w pz bylismy wiekszosc czasu bo w otwartej bitwie szans nie mielibysmy, ale pare wypadow zrobilismy nie filmowanych i padli wtedy Grundik i Diego.
@royal kasz~
moze po prostu byles zbyt malo wazna osoba w sacri zeby wiedziec co sie dzialo na szczycie - Ron zaproponowal koniec wojny na forum jesli Adra przeprosi, Adra napisal sorry i to byl koniec
muze dalem dla tekstow, nie dla melodii
no to Ron zaproponowal ale nie mow ze sacri chialo rozejmu bo sam powiedziales zebyscie w ****e dostali jak by byla otwarta bitwa
no to Ron zaproponowal ale nie mow ze sacri chialo rozejmu bo sam powiedziales zebyscie w ****e dostali jak by byla otwarta bitwa
no ja mysle ze skoro lider gildii chce pokoju to taka jest wola ogolu gildii. przeciez nie musieliscie sie z nim zgadzac i walczyc z nami na wlasna reke... jakos nikt sie nie wylamal...
prawda, ciezko wygrac w otwartej walce 10 na 40 wiec nie prowadzilismy takich. ale to 15 osob z sacri gonilo shininga z 15 minutowym pz i nie zabilo.
maszdeda
20-01-2006, 13:53
> no to Ron zaproponowal ale nie mow ze sacri chialo rozejmu bo sam powiedziales zebyscie w ****e dostali jak by byla otwarta bitwa
Oczywiscie jak ich (sry, ze ciebie nie licze ale co ty bys zrobil, chyba tylko wilki po drodze zabijal) bylo o 40 os. wiecej to co moglismy zrobic. Tak jak Vu wspomnial Shining mial 15 min pz i udalo mu sie wylogowac. A dzieki komu? Waszemu liderowi, bo chyba z nerwow wschód mu sie z zachodem pomylil :] .
szkdoa ze nie nagralem swoich fragów bylo by lepsze :)
your adr
maszdeda
20-01-2006, 14:27
No i jeszcze cos na temat Adry którego po zabiciu Grundika gonilo okolo 15 osob z Sacrif ale oczywiscie znow im sie nie udalo. Hehe, apropo deadów naszych kolegów Adry i Binovka, akurat wtedy pilismy zdrowie Sacrifice no i stalo sie xD
Arthevariel
20-01-2006, 15:58
A ja tak pieknie padlem Rzez'nikiem Ironbeardem, tylko niewiem czy jest to na filmiku bo mam przekroczony limit ;( Xddd
Noon-Chacko
20-01-2006, 16:22
@Wszyscy co gadają o aimbotach
---> albo jesteście NIEDOKOŃCZENI jeżeli chodzi o MÓZG, albo poprostu nigdy nie mieliście w łapie czegoś czymś da sie strzelać... AIMBOTotem to ludzie my sie podcieramy, żygamy na to, sramy żygamy sramy itd... OGARNIJCIE, że świat sie nie kończy na strzelaniu hmmami na battle w trolle... czy to takie trudne trafić w stojącego w miejscu typa? Może wy byście potrzebowali do tego aimbota my nie;).
//Danayen, ErGieIks
Diamonic
20-01-2006, 17:25
Vu'Xiu, mogłbyś/mogłabyś wrzucić tą piosenkę DMX'a na rapidshare.de albo megaupload.com ? Plzzz :D
rec nie mogliscie umiescic bo by boty widac bylo :P (dzolk) ;*
Taaa filmik bardzo mi sie podobał.
Ponawiam prośbe o wrzucenie DMX'a na rapida xD
maszdeda
20-01-2006, 18:22
rec nie mogliscie umiescic bo by boty widac bylo :P (dzolk) ;*
He he he... ależ ty masz poczucie humoru, tylko zazdroscic, rozmieszyles mnie do lez. A to sie rzadko zdarza.
zgodnie z prosba - DMX "Fuck Y'All"
http://rapidshare.de/files/11438607/10-dmx-fuck_yall-rns.mp3.html
Diamonic
20-01-2006, 22:00
Dzięki :*!
Mazio_own3d
26-01-2006, 23:09
Film super xD szczerze mowiac bardzo mi sie podobal, ale szkoda mi tylko keisuka :( :*:*:* a co do masy to on byl, jest i bedzie ******m PA ... h*j z nim ... a filmik jescze raz gratz ;]
Royal Kaszalot
27-01-2006, 08:10
Film super xD szczerze mowiac bardzo mi sie podobal, ale szkoda mi tylko keisuka :( :*:*:* a co do masy to on byl, jest i bedzie ******m PA ... h*j z nim ... a filmik jescze raz gratz ;]
e tam gadasz glupoty twoj film byl lepszy :)) a keis to spox ziom :))
__________________________________________________ _________
***ac Mizzryma :D
Mizzrym Cichy: napisalem do Ciebie bo chcialem Cie zabic od dawna
Buahahahaha max gryps
Dajcie rehosta tego filmu błagam was :( chce go obejrzeć a już go na rapidzie nie ma.Kto go ma prosze rehost
@Wszyscy co gadają o aimbotach
---> albo jesteście NIEDOKOŃCZENI jeżeli chodzi o MÓZG, albo poprostu nigdy nie mieliście w łapie czegoś czymś da sie strzelać... AIMBOTotem to ludzie my sie podcieramy, żygamy na to, sramy żygamy sramy itd... OGARNIJCIE, że świat sie nie kończy na strzelaniu hmmami na battle w trolle... czy to takie trudne trafić w stojącego w miejscu typa? Może wy byście potrzebowali do tego aimbota my nie;).
//Danayen, ErGieIks
Na open battle sie chyba nie stoji?
btw teraz w tibi "aimbota" masz wbudowanego wiec kazdy tego uzywa zeby sobie ulatwic zycie
Stefan Wichura
27-01-2007, 19:04
czemu ktos odswierza temat z przed roku czasu ja to niewiem
ja nawet nie wiedzialem o tym ze ten temat ma rok ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.