Pokaż pełną wersje : Konkurs "Grand Tour Exp 2006"- Komentarze do konkursu.
Hegemmon
20-01-2006, 01:16
Tutaj można komentować formularze zgłoszeniowe z filmami, które znajdują się w tym (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=61853) temacie.
Jak dla mnie ten konqrs zalezy w duzej mierze od szczescia, tj ilosci graczy, noobqw, szybkosci respu, a przede wszystkim tak jak u mnie od internetu. Oczywiscie w polowie kick ale trudno zamieszczam to co sie udalo:p i tak nie licze na nagrode.
kani_mani
11-02-2006, 12:36
Jak dla mnie ten konqrs zalezy w duzej mierze od szczescia, tj ilosci graczy, noobqw, szybkosci respu, a przede wszystkim tak jak u mnie od internetu. Oczywiscie w polowie kick ale trudno zamieszczam to co sie udalo:p i tak nie licze na nagrode.
Zgadzam się... dużo zależy od szczęścia. Jak zaczynałem grało bardzo mało osób, dopiero potem było gorzej. Niestety w ~70 minucie kick (1248exp):(. Drugi raz mi się już nie chce robić. Życzę powodzenia (i wytrwałości) innym.
Cóż, współczuję. Ja zakończyłem bez kików itp. Pod koniec nie miałem gdzie expić bo pozajmowane wszystko :) Ale tak to uważam za udany...zresztą obejrzyjcie sami :P
Powodzenia wszystkim ;)
Qsy Hamilton Gratz tylko szkoda że cię kikło, chyba?? Ale i tak dobrze...Trzymam za ciebie kciuki jako że jesteś 1 :D
no juz mwladi prowadzi ale jakby qsy nie mial kicka to prawdopodobnie by wygrywal jeszcze bo niezle mu szlo
hehe, już jestem 2-gi :)
jakoś się nie przejąłem, to tylko zabawa :D
ehh narazie Zielony ma niecale 12k exp ale z pewnosci bedzie usuniety z kokursu za nieuważne czytanie regulaminu .....
pzed wyjsciem z Templa powinei wpisac <skopiowac> kod który był podany...
też by z miła checia wzioł udział w konkursie ale cos mi tibiacam nieche nagrywac ....
No i Stolar Hamilton, który zablokował człowieka(-.-), nie było to jego pierwsze logowanie.
Slawomir Knight
11-02-2006, 16:22
Przec chwilka skonczylem, moj wynik to rowno 6k expa,myslalem ze to przyzwoity wynik ale gdy wszedlem na stronke gdzie mozna umiszczac swoje linki do filmow to lekko sie zaskoczylem, duzo wynikow ponad 7k expa :> jak oni to zrobili ? Nie wiem. No coz , zegnaj paccku ...
ehh narazie Zielony ma niecale 12k exp ale z pewnosci bedzie usuniety z kokursu za nieuważne czytanie regulaminu .....
pzed wyjsciem z Templa powinei wpisac <skopiowac> kod który był podany...
też by z miła checia wzioł udział w konkursie ale cos mi tibiacam nieche nagrywac ....
Chcialbym cie poinformowac, ze wpisal on kod, jak mogles tego nie zauwazyc? 8o
Ale tak poza tym, to niektorzy korzystali z pomocy kolegow na rooku ciagle, inni tylko przelozyli sobie itemki.. Co to za granie samemu jak ktos przynosi ci fluidy i torchy jak sie tobie skoncza? -.- Ciekawi mnie, jak zareaguja na to organizatorzy konkursu, bo ja bym podwazyl 'samodzielnosc' takich graczy ;)
Hehe, ja kolo 5.8k expa, zgodnie z regulaminem i bez life fluidow :)
Hegemmon
11-02-2006, 16:39
/ me się zastanawia której części ze zdania "Należy expić samemu. W przeciwnym razie- dyskwalifikacja." ci ludzie nie zrozumieli. oraz dlaczego nie uwzględnili faktu istnienia wzmianki o lf.
jesli ktos zrobi w tym konkursie i 40k expa, lecz nie wypowie kodu aktywacyjnego lub zlamie inna czesc regulaminu, to w newsie o zwycięzcach zostanie napisany jego nick, ale nie jako zwyciezcy, tylko czlowieka ktory otarl sie o "darmowego" pacca.
Ja imponujacej ilosci expa nie mam, ale licze na to ze reszta zlamala jakos regulamin, ja wypowiedzialem kod wyszedlem z temple wzialem jakies eq i w droge sam bez nikogo xD
Romeo'Cruz
11-02-2006, 17:18
Jak dla mnie konkurs jest dobrym pomyslem,nagrody tez git ale czas na expowanie za duzy.
Ja i wiekszosc kumpli z klasy ktorzy graja w tibie przy rodzicach moga grac max. 2h...
Dotego konkurs jest zorganizowany w czasie ferji zimowych, w czasie wyjazdow na narty itp...
Dotego powinnien byc zakaz przerzucania eq z innych postaci.
Ja gdy robie postac zawsze znajduje cos na poczatku(nie powiem gdzie :))
Pomysl dobry ale wykonanie gorsze niestety :(
Dwimenor
11-02-2006, 17:42
Romeo wiesz mi: nad tym przerzucaniem debatowaliśmy dojść długo. W końcu doszliśmy do wniosku, że lepiej będzie tak. Byłoby bardzo ciężko udowodnić komuś, że znalezione ciało na rotkach nie znalazło się tam przypadkiem.
Czas też jest taki długi, aby nie dać ludziom czasu na xx prob. Czasu było dojść aby spróbować swoich sił 5 razy (są tacy zapaleńcy? nie sądzę). Zresztą, kogo by interesowało, jak każdy by po ~3k exp zdobywa? A tak mamy większą rozbieżność(5-10k exp z tego co zauważyłem)
Wszystkim nie da się dogodzić. Były konkursy plastyczne, to narzekali ci bez zdolności artystycznych. Teraz jest konkurs dla ludzi z dobrymi umiejętnościami grania (przede wszystkim. Bo i koledzy dużo nie pomogą, jak gracz beznadziejny).
Wszystkim nie da się dogodzić-zrozumcie to. Jeżeli nie czujesz się na siłach/nie możesz wziąć udział w konkursie ze względu na zasady-to nie marudź.
Przecież do konkursu Chopinowskiego też nie startują wszyscy umiejący uderzać w klawisze na fortepianie.
Sir Luki
11-02-2006, 17:50
no dobra mam ten filmik a teraz jak go zamiescic na tej stronie??
ColdFire
11-02-2006, 18:02
Z tego co wiem to Zielony zaczal expic jak istniala jedynie pierwsza czesc regulaminu czyli kiedy On expil nie bardzo mial czas aby zobaczyc co sie dzieje na stronie.To jest tylko moje zdanie ale uwazam, ze Zielony nie powinien byc zdyskwalifikowany z powodu, ze tak powiem niedopracowania regulaminu. ;)
Ej jak nakrecilem filmik to gdzie go umiesicic?
Ej jak nakrecilem filmik to gdzie go umiesicic?
Marciniek
11-02-2006, 19:03
Wynik mam całkiem niezły, 9290.
Może bym dobił 10k, ale obiad i telefon w miedzyczasie.
Mam nadzieje że nie będe zdyskwalifikowany, wyszedłem ze świątyni na 2 kratki zanim wypowiedziałem kod, i mam nadzieje że nie dałem sobie za dużo na start do pomocy :)
Sam pomysł na konkurs bardzo dobry, regulamin nie jest idealny, ale widać że modkowie sie starali.
@kris111
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=61853
a mozna uzywac bota w tym konkursie?
Zartujesz? regulamin poczytaj
Można się przyczepić do każdego, ja sie przyznam, że expiłem sam a nawet wcinał mi się czasem koleś co także brał udział w tym konkursie (nie pamiętam nicku) :P
Konkurs od razu mi się spodobał, byłem jednym z pierwszych, który wrzucił filmik dopiero później zobaczyłem, że słabo sie postarałem. Po prostu potraktowałem ten konkurs jako zabawę a nie jako Pacca za darmo...nie bardzo się także przygotowałem do tego konkursu ale cóż - to tylko zabawa! :)
ja dopiero bede nagrywal filmik :D o zobaczymy jak pojdzie mam nadzieje ze bedzie dobrze...
Witam!
Moje przygotowanie bylo takie, ze wzialem to co mialem na rooku... Eee... Tzn. kolega mi dal (wczesniej ja mu dalem na jego chara :P)... Jak gra sie na tym swiecie to przewaznie ma sie jakies eq na rooku :). Wynik nie byl najgorszy... No i nikt podczas tego mi NIE POMAGAL (tzn. paru dalo mi food - ale byly to osoby przypadkowo poznane).
Na PACC'a nawet nie licze. Sadze, ze prawdziwe wyniki pojawia sie nad ranem/w nocy... Coz. Pozyjemy - zobaczymy :)
Pozdro
Pingwin
ja w ciagu 15 minut ~ nabilem niecaly 4 lvl, poszlem na orci i trolle w strone bear room questa no i zabladzilem .. zabilem 2 orki wpadl mi 4 lvl i w czasie ok. 26 minuty filmu kropnely mnie 2 mino .. dostawalem hity po 10 :[ pozniej juz zrezygnowalem ;p
Tasiorstrasz
11-02-2006, 22:53
Nie wezme udzialu poniewaz:
- Nie nawidze rooka :P
- Nie znam sie na nim (dlaczego - czytaj pkt.1 )
- Nie mam tak obfitych sprzetow na nim jak inni (kolo mial full seta + chyba z bp lf'ow , antidote runy i duzo foodu polozonego pod drzewem...
- Dlatego nie podoba mi sie ten konkurs , mysle ze jedynie ci "bogatsi" maja sznase zeby walczyc o nagrody.
- Licze na ciekawsze i bardziej unmozliwiajace rowna zabawe - konkursy.
Pozdrawiam , i zycze jak najlepszych wynikow w tym konkursie ;)
Blind Guardian
12-02-2006, 00:40
Ja minute po wyjsciu z templa <jeszcze zero expa mialem> wpisalem kod ale licze na sendziow ze popatrza na to z przymruzeniem oka. Na poczatek 5 lf i nikt mi nic nie donosil. Wynik: 11765 expa.
Have fun!
See You in Tibia!
Heh ja nabiłem 67** Expa bo nie pamiętam dokładnie , lecz jak wszedłem na strone to zobaczyłem 2 kolesi co mają ledwo co powyzej 7k i jednego co ma 30 expa wiecej i juz sam nie wiem czy wrzucic czy nie ... Sprawa z Zielonym , uważam że jak sie daje odrazu to jest to gra nie fair.Modkowie mowili cos takiego nnp . "O znalazłem ciało za drzewem , haha mam super eq" jesli to bylo by np na 4 lvl max to dyskwalifikacja a jeżeli na wyższym to nie powinno być ponieważ już się czegós pewnie dorobił ... Ja nie zrobiłem jak modkowie ze pierwszy char eq zbieram tylko odrazu bez eq zaczleem i przyzwoity wynik wyszedl mysle.Taką grę od początku bez eq uważam za fair bo np. ktoś ma rookstayera ( lub kumpla na rooku czy cos podobnego ) i odrazu będzie " O siema!!Ej jest konkurs na tibia pl daj mi all eq all co masz kase na lf ja wygram 1 miejsce dam ci kubek i koszulke okej?!?!?" nie podobają mi się takie rzeczy.Uważam że moderatorzy tego jakże zacnego :p forum postąpili źle zezwalając na przekladanie eq i kasy/lf. To nie wszystko co chciałem powiedziec ale nie chce mi sie już zbytnio pisać bo jak już o tkaiej godzinie to robie to zaraz zasypiam przy tym :P.
Pomysl ciekawy ale regulamin BEZNADZIEJNY!!-nieuczciwy ( ten exp co nabijesz w ciongu tych 4godzin zalezy tylko od qmpli jakich masz na servie i od ilosci kasy jaką oni mają ). Powinno byc 0 pomocy od przyjacół ( 0 eq, 0 kasy itd. ). Mowie to poniewarz oglądałem filmik na kturym gosc expil z najlepszym eq a dwuch qmpli donosilo mu ciongle Life Fluidów i Fooda ( filmik Zielonego Pingwina ).
Pozdro - najlepiej by bylo wg mnie gdybyscie poprawili ten regulamin i powturzyli caly ten konqrs od nowa. :] :p
Chyba najwięcej expa wbił jak narazie... te wyzwiska to rozumiem chłopaka... też mnie takie coś denerwuje jak blokuja cie 2-3 lvle i jeszcze na dodatek leją twojego potwora... ogólnie spoko i Gratz.
Moim zdaniem filmik Pulass Hamilton najlepszy.Wbił jak narazie najwięcej expa.Nie miał aż takiej pomocy z zewnątrz.Co do rzucanych czasami słów typu "noob" to nie mam zastrzeżeń,też nie byłbym zadowolony jakby mi wybijano resp.Myśle że jak narazie najlepszy film.Gratz dla ciebie. :)
11162 expa
Szkoda szkoda - mogłem wbić więcej, ale niestety skaszaniłem część czasu i co najgorsze- za wcześnie zacząłem.
Gdybym zaczął półtora godziny później to bym miał luzem 13k bo wtedy (ostatnia obecna godzina) w 1h wbiłem coś koło 3,7-3,8k expa :/
Metatron
12-02-2006, 08:13
Qrde troche tak glupio przegonilem dotychczasowego mistrza o 2 spidery :P:P Mialem jeszcze minute to moglem spokowbic z 10 k expa XD
@Metatron
Kurde o 22 expa mnie przebiłeś xDDDD No cóż ;] jak dobrze pojdzie może bedzie jakiś pacc na moje konto ;p. Gratz dla Ciebie
Pozdro.
jeśli chodzi o to EQ, LF'y itp. to lekko przesadzone to jest...zgadzam się, żeby zmienić regulamin lub zrobić konkurs od nowa :P zastanówcie się nad tym
jesli chodzi o LF to ja sam ich używałem, ale nikt mi ich nie przynosił ani nie miałem od razu na początku całego BP :| To już lekka przesada, ale nic na to nie poradzę...
prościej by było zakaz podnoszenia eq od zmarłych ale nie bede sie czepiał;dtylko niektórzy to przesadyzm zrobili eq,kasa;)życze powodzenia:p
nom .. tak jak wyzej wspomnialo kilka osob .. o wiele, wiele wieksza przewage maja osoby, ktore albo sa Rookstayerami albo maja qmpli na Rooku :[ regulamin powinien byc zmieniony!..
Metatron
12-02-2006, 10:31
Jedynyna zasada jaka mogla by byc zmieniona to zakaz uzywania lf..Nawet nie ma co myslec o zaczeciu konkursu od nowa...Chcialem prosic sedziego o zdyskwalifikowanie "Hadesa" ktory naruszyl zasade regulaminu...W regulaminie psize wyraznie zgloszenia do godziny 9:30 a nie 9:33 jak uczynil Hades...Uprzedzajac odpowiedz hadesa Nie mojawina ze masz zepsuty zegarek rownie dobze moze ktos powiedzec ze ma zepsuty internet i dogrywac sobie filmik...Zasady to zasady
re up:
Jestem za... w regulaminie pisze wyraźnie: "Liczą się tylko posty napisane przed upływem godziny 9:30 dnia 12 lutego 2006, oraz z datą ostatniej edycji sprzed godziny 9:30" Więc przykro mi ;p ale chyba Cię zdyskfalifikują.
Pozdro.
Witam.Film Hades Hamilton został dodany po regulaminowym czasie.Nikogo nie obchodzi ze ktoś ma inny zegarek.Gracz mógł to przewidzieć i dac posta wcześniej.Prosze zdyskfalifikowac tego gracza ze względu na nie dostosowanie sie do regulaminowego czasu.Regulamin to regulamin trzeba sie do niego stosować i wziąść czasem pod uwagę ze nie można na styk dawac postów.Gracz mógł dodać film 10 min przed czasem i nie byłoby porblemu a tak niestety musi zostać usunięty z konkursu.
jeszcze jedno dużo ludzi zaczeło lubić tibia.pl bo zarejestrowali sie 12 lutego<wall>
co do filmów. kudellu kochany co mam pisać jak kolesie dowożą sobie lf,food,kase,eq;)z takim eq można zaszaleć.i nie pasujesz mi ty
Chyba nie zrozumiałeś tego tematu.Tu mają być komenty do filmów a nie jakieś twoje spostrzeżenia.Idź do spowiedzi jak ci cos nie pasuje.
Możesz wyjaśnić w jakim sensie ci nie pasuje? :>
Metatron
12-02-2006, 11:39
Kudel ma racje
Mam pytanie... W regulaminie pisze ze nei moge sie zalogowac na postac do czasu ogloszenia wynikow...Czy to sie odnosi do wsyztkich psotacina koncie czy tyko do tej ktora brala udzial w konkursie?
To dotyczy tylko postaci ktora brala udzial w konkursie :)
Xyrax Knight
12-02-2006, 11:58
Kurde a ja se zwaliłem cały filmik.......;( .
Przedchwilą przypadkowo nacisnolem na postac konkursową z przyzwyczajenia i sie zalogowalem.....Poniewarz ona jest pierwsza na liście a główna postac przed tym była też pierwsza poprostu przypadek.;( Postać stała nie więcej niż 3s ale juz po jakichkolwiek wyrużnieniu czy cos takiego :/.
Poniewasz zapewne skoczy to sie DYSKWALIFIKACJĄ ;(
ale z was lole narazie scianełem 5 filmów i w kazdym ten sam bład na poczotku kopiowaliscie tylko ten napis a trzeba było go odszyfrowac :D napis brzmiał >>>odlotowe<<< buhahahaha
ttyle sie nagrali i wszystko na marneB)
Fajny konkursik, ale regulamin nie został dopracowany
Powinno być regulaminowo ustalone że:
- spotkać sie z osobą przekazującą EQ mozna tylko raz, i jej pojawianie sie w kadrze filmu + dyskwalifikacja
- oraz liczba mozliwych do przekazania LF oraz Antidote rune i żarcia
(wtedy każdy by miał powiedzmy plecak LF i wszyscy mieliby równe szanse , a nie zostawiac decyzje Adminom czy plecak to za duza czy zamala pomoc , a jak ktos bedzie mial tylko pol plecaka to ok , a jak pol i jeden to juz dyskfalifikacja)
zrobiłem niecałe 10K exp , miałem tylko jeden LF, zrobiłbym spokojnie 11-12K ale pierwsza godzine miałem bardzo słabą (tylko 1,6K) i zapomniałem o torchach i musialem do miasta iść
Nie próbujcie wpływać na decyzje sędziów.Oni ustalali zasady i oni będą rostrzygać o zwycięzcach.Nikt nie może pisać że jak ktos mial 1,5bp lf to dyskwalifikacja.
Didier19
12-02-2006, 13:08
Rozumiem że regulamin jasno określał że zgłoszenia do konkusu były do godziny 9:30, ale jakbyś ty sie czuł, jakby cie zdyskwalifikowali, przez te 3 minuty, a byłbyś w pierwszej trójce.Starałem sie ze wszystkich sił żeby zdążyć na czas, lecz wyszło jak wyszło, post był jeszcze otwarty, więc napisałem, co prawda 3 minuty po.Przykro mi z tego powodu, wszystkich, którzy czują się skrzywdzeni przepraszam. (Film skończyłem koło godziny 9), stąd te opóźnienie.:(
Sorry ale regulamin to regulamin.Mogłes jak najszybciej dac posta.Niestety.Zreszta to rostrzygną sędziowie :)
A co powiecie na temat Kici Hamilton (13k expa) ? Najwiecej expa, bez kumpli bez 100 bp life fluidow etc ;). Cicho, skromnie i najszybciej.
Myśle ze nie bylo to az tak bez pomocy.Zostawił jej ktoś eq i lf pod drzewem.To samo co u innych tylko bez widoku osoby podającej przedmioty.
@Hades~
Trzeba bylo sie ruszyc, ja zrobiłem 12,759 i jestem 4, więc pownienem być 3 bo ty nie zdążyłeś na czas -.- Przykro mi, ale ja chyba bede 3, a jeżeli podarowane Ci zostaną te 3 minuty to będzie złamanie regulaminu. (tzn. teraz jest.. bo przekroczyłeś czas dodawania... więc twoje zgłoszenie powinno być odrzucone).
Pozdro.
tak eq bylo zostawione ale nie jest to zabronione w regulaminie prawda ? wiec... zreszta caly czas twierdzisz ze kazdemu kto nabil duzo expa ktos pomagal nawet jak nie ma go na filmi to i tak pomgadal nawet jak koles robil eq od 0 kase od 0 to nie ma bata ktos musial mu pomgac bo nabil duzo expa tak ? zabawne :)
Chodzi mi o osoby które dostały na wejście rzeczy a nie o wszystkich uczestników.Wiem że niektórzy zaczynali od 0 i myślę ze tak by bylo najsprawiedliwiej kazdy zaczyna od 0.
@Hades~
Według mnie jeśli masz troche honoru sam przyznasz o swoim złamaniu regulaminu.Jeśli chciałes expic ran to podczas savu mogles zhostowac fimik.Jeśli mu sie deruje te 3 minuty to nastepnej osobie ktora zamiescial o 9:34 tez trzeba bedzie draowac bo to tylko 1 min wiecej i tak dalej , aż dojdzie do 10 rano :P Tyle wdług mnie :D
Pozdro
tesz mi sie tak wydaje ale jezeli mozna byla zaczac z eq i l fluidami to dlaczego tego nie robic ? zreszta zebrac full eq z qestow to z 1h max ladujesz potem do charu ktory ma grac w filmi i po klopocie kupienie 10 life fluidow tez nie jest duzym klopotem 1-2h przygotowania i robisz 12k + bez problemu ^^
Hades~
Moim zdaniem hostowanie filmiku przez 30 minut jest technicznie niemozliwe.Mogles od razu po zakonczeniu filmu(mowiles ze o 9 skonczyles)zaczac hostowac film i nie byloby problemu.Moze zamiast hostowac od razu chwaliles sie kolegom na gg ile to ty expa wbiles i sie zorientowales o 9:20 ze czas hostowac.Zgadzam sie z Tzaro,ze jezeli tobie darowane beda 3 minuty to kazdemu nastepnemu graczowi spoznionemu o 5 lub 10 min itd.trzeba byloby darowac spoznienie.
słabo czytacie te regulaminy a potem wychodzą takie dziwne sytuacje :D
Jezeli w regulaminie napisane jest ze posty zglaszac do 9:30 to wiadomo ze trzeba sie tak ustawic zeby bylo najbezpieczniej i dac posta powiedzmy o 9:15.
@up
Sory zioooom... ale ja umiem czytać regulamin... przeczytałem all 2 razy od góry do dołu.. wiedziałem ze shostować filmik zaraz jak skończe expić więc shostowałem... A jeżeli Hades~ hostuje filmik 5mb "30 min" to nie wiem co on musiał robić... Widziałem pare osob które dały przed 9 lub po 9 i mają spokój...Bo zamieścili swoje dzieło w regulaminowym czasie...
Pozdro.
no i nic na to nie poradzicie, że dodał go 3 minuty później...musiscie czekać na werdykt modków ;)
Wiem... ale to jest złamanie regulaminu -.- więc jeśli się coś łamie to się traci... takie jest moje zdanie. Miał czas więc mógł dodać all wcześniej a nie dał 3 minuty po i są problemy..
Przykro mi Hades ale sam sobie jestes winien.Mam nadzieje ze przyznasz sie do popełnionego błędu.Powodzenia w następnych konkursach i pamiętaj o regulaminnie.Czytaj 5 razy jak bedzie trzeba i zmieść sie w czasie.Jak nie w tym to w następnym konkursie może wygrasz.
nie umiał się dostosowć do regulaminu no i nie wygra - proste :D
ja najlepszy nie byłem i nie nabiłem jakiejś ogromnej ilości expa, a też nie miał nikt pretensji o eq czy lf, które sobie sam kupowałem :P
Didier19
12-02-2006, 13:56
Różne sytuacje mogą się zdarzyć, w czasie ładowania filmu, miałem problemy, dlatego sie niewyrobiłem.Jeśli czas zgłoszeń był do 9:30, to dlaczego post niezostał zamknięty punktualnie o tej godzinie????.Ciekawe gdybyście byli na moim miejscu to czy byście tak surowo wszytko oceniali.Przyznaje sie do mojego błędu, lecz moim zdaniem zdrowa rywalizacja niepowinna sie opierać na tak surowych warunkach, zdążyłem sie wyrobić przed zamknięciem postu, więc niewiem o co wam chodzi.Niezgadzam sie z tym że jeśli ktoś mi pójdzie na ręke z tymi 3 minutami, to by musiał pójść na ręke także tej osobie co sie spóźniła 15 minut.Moim zdaniem wyznacznikiem czasu, powinno być zamkniecie postu.
No! Wkońcu ktoś przyznał nam tutaj wszystkim racje ! Przecierz to oczywiste co mówisz.. "nie dostosował sie nie wygra proste" no jeszcze tylko wszystkoz alezy od pracowników Tibia.pl.
Powiem szczerze, że mam to w d***e czy wygrasz czy nie :P
Regulamin jest regulaminem, należy go przestrzegać. Dla mnie to i tak już nie ma znaczenia :D więc GL 4 U:cup:
Hades~
Myślisz ze jestes dobry?Nikogo nie obchodzi czy miałes problemy.Chyba znowu nie przeczytales regulaminu.Niczyją winą jest ze po 4h siedzenia przed kompem musiales isc do toalety czy cos i akurat trafiles na dłuższe posiedzenie.Nie tłumacz sie problemami bo napewno nie tylko ty je miales.Poprostu nie dostosowales się do zasad obowiązujących w regulaminie i nie dodales filmiku w czasie regulaminowym..
Starczy Wam...może wreszcie zrozumie, ze mu nie wyszło i tyle B)
Mogę Ci tylko życzyć szczęścia, że werdykt "JURY" będzie korzystny dla Ciebie :] Pozdrawiam...Włodi
Nom zrobił błąd Hades~ no zobaczymy co Jury z tym zrobi... mam nadzieje, że zastosują się do regulaminu.
Pozdro.
Didier19
12-02-2006, 14:25
Skoro jesteście tacy punktualni, to czemu nic niepiszecie o graczu, który spóźnił się minutę???Wiadomo, zdobył mniej expa, i niema szans na wygraną, w przeciwieństwie do mnie, a może was zazdrość zrzera???Werdykt i tak pozostaje dla jury.
@Hades~
Po co mamy się kłucić o tego Zioma. Wbił mało expa więc i tak nie bedzie brany pod uwage... i jego też powinni zdyskfalifikować nawet jeśli ma te niecałe 5k expa.. też złamał regulamin więc też powinien zostać zdyskfalifikowany.
Pozdro.
Mam nadzieje, że zaliczą Hadesowi ten film, bo nie moge już patrzeć na te zawistne posty ludzi, którym sie nie udało być w trójce i teraz za wszelką cene próbują wpłynąć na werdykt tibia.pl. Skończył nagrywać film przed czasem i według mnie to powinno być wyznacznikiem.
Tamten gracz nie ma szans na wygranie więc chyba niepotrzebne jest pisanie o jego spoznieniu.A Hades~ mialby szanse na wygrana ale zabraklo mu 3 minut...
:D :D :D :D :D :D
dobre, postarałeś się ;)
Mam nadzieje, że zaliczą Hadesowi ten film, bo nie moge już patrzeć na te zawistne posty ludzi, którym sie nie udało być w trójce i teraz za wszelką cene próbują wpłynąć na werdykt tibia.pl. Skończył nagrywać film przed czasem i według mnie to powinno być wyznacznikiem.
No chyba ty byka spadłeś? Nie rozumiesz tego, że on skończył expić koło 9... więc miał jakieś 30-40 min na dodanie posta...
Rapidos~
W regulaminie jasno jest powiedziane ze liczy sie godzina dodania postu a nie skonczenia nagrywania filmu.To co twoim zdaniem jesli skoncze filmik o 3 w nocy a zamieszcze go 40 min po uplynieciu danego czasu to ma byc zaliczone.Chyba grasz na Ots --.--
jaruczek
12-02-2006, 14:39
kiedy nastąpi oficjalne zakończenie konkursu i poznamy zwycięzce oraz jego filmik? :P
Swoim postem chciałem wam dać do zrozumienia, że wasze dalsze wypowiadanie się tutaj i próba wpłynięcia na decyzje jury nie ma sensu więc czekajcie cierpliwie zamiast naciskać na nich. To oni sponsorują ten konkurs i to oni decydują. Ja powiedziałem tylko, że chciałbym, aby jego zgłoszenia zostało zaliczone i przy tym zostanę. A co do mojej osoby, to nie wydaję mi sie aby to czy gram na OTS czy na oficjalnych serwerach miało jakieś znaczenie, ale tylko dla twojej informacji powiem ci, że mam 2 chary na wyższym lvlu niż ten twój pod nickiem. Mówię ci to tylko aby zaspokoić twoją ciekawość.
Dobra koniec.Po prostu musimy czekac na werdykt.Ja zostaje przy swoim by unieważnić zgłoszenie Hadesa~.
Swoim postem chciałem wam dać do zrozumienia, że wasze dalsze wypowiadanie się tutaj i próba wpłynięcia na decyzje jury nie ma sensu więc czekajcie cierpliwie zamiast naciskać na nich. To oni sponsorują ten konkurs i to oni decydują. Ja powiedziałem tylko, że chciałbym, aby jego zgłoszenia zostało zaliczone i przy tym zostanę. A co do mojej osoby, to nie wydaję mi sie aby to czy gram na OTS czy na oficjalnych serwerach miało jakieś znaczenie, ale tylko dla twojej informacji powiem ci, że mam 2 chary na wyższym lvlu niż ten twój pod nickiem. Mówię ci to tylko aby zaspokoić twoją ciekawość.
To nie ten topic, bo kogo tu interesuje, że masz 2 chary na lvlu 50+ ? :|
Raczej nikomu nie uda się wpłynąć na decyzję moderatorów z Tibia.pl, więc pisanie takich postów nie ma sensu. To tak dla informacji ;)
@Kudell
Popieram tego pana wyżej... Moim zdaniem powinniście (tibia.pl) zdyskfalifikować Hades~ za nie stosowanie się do regulaminu.
dziwie się, czemu jeszcze żaden modek się tutaj nie odezwał :P :]
jaruczek
12-02-2006, 16:00
kiedy nastąpi oficjalne zakończenie konkursu i poznamy zwycięzce oraz jego filmik? :P
odpowie mi ktoś na to pytanie?:confused:
miszko77
12-02-2006, 17:52
Pomysł na konkurs na roku :D do bani.Nie wiem czemu dawac szanse dla ludzi grajacych na rooku. Wiadomo, ze nooby nie wygraja konkursu. I ograniczony czas (4h) np chcem kupic ropa bo wiadomo ze rope jest niezbedy i musze stac dajmy na to 20min i czekac az ktos sprzeda z laski swojej line. Moim zdaniem taki konkurs powinien polegac na tym ze sie startuje od 8lvl na rooku i mozesz sie przygotowac z calym eq i z innymi rzeczami i nie koniecznie trwac 4h. uwazam ze to troche przyduzo, mogloby byc np 2h. Chyba by to wystarczylo , na pewno wylonilo by to najlepszych tibiowcow Gdyby konkurs trwal 2h na pewno bylo by wiecej uczestnikow. Ja przynajmiej jak zobaczylem ze 4h to odrazu zrezygnowalem.PROPONUJE ANULOWAC KONKURS I ZROBIĆ JAKIS SENSOWNIEJSZY!!!
PS:ale juz popracujcie troche nad regulaminem bo jest zakrecony jak sloik od ogorkow :P
nie koniecznie trwac 4h. uwazam ze to troche przyduzo
Taa, jest sporo innych zajęć niż granie 4h non stop na rooku. :|
Nawet w godzinkę wyniki byłyby 7-8poziomowe, łatwo można by wyłonić zwycięzcę...
Windy mimichal / inferna
12-02-2006, 20:50
Zgadzam sie.
Oby mu zaliczyli.
Przeciez te 3min nic nie zmeinia. Jest on dobry wiec nalezy mu sie nagroda!
A serwer forum tibia.pl tez czasami nie dziala najlepiej.
@up...
No chyba ty nie umiesz czytać także regulaminu -.- do 9:30 a nie do 9:33.. więc powinno to być ewidentne dyskfalifikacja...
@Hades~
Według mnie jeśli masz troche honoru sam przyznasz o swoim złamaniu regulaminu.Jeśli chciałes expic ran to podczas savu mogles zhostowac fimik.Jeśli mu sie deruje te 3 minuty to nastepnej osobie ktora zamiescial o 9:34 tez trzeba bedzie draowac bo to tylko 1 min wiecej i tak dalej , aż dojdzie do 10 rano :P Tyle wdług mnie :D
Pozdro
I on dobrze powiedział... Regulamin to Regulamin !
Jeżeli uważasz ze nalezy mu sie nagroda bo nabil ponad 12k expa ale nie umie czytac regulaminu to jestes chyba w bledzie czlowieku.Jezeli on ma otrzymac nagrode to kolejny gracz ktory uzyskal 20 expa mniej tez powinien dostac nagrode jezeli ma byc sprawiedliwie.3 minuty nie robi roznicy chyba dla ciebie.Hadesowi nie nalezy sie nagroda moim zdaniem niech sie nauczy czytac a potem niech startuje do konkursu.
"Zgadzam sie.
Oby mu zaliczyli.
Przeciez te 3min nic nie zmeinia. Jest on dobry wiec nalezy mu sie nagroda!"
Jeżeli nalezy mu sie nagroda to niech zostanie ogloszone 3 miejsce zajete przez 2 graczy.Byloby to korzystne dla obu graczy poniewaz jeden dodal za pozno post a drugi zrobil to w regulaminowym czasie ale uzyskal wynik o 20 expa mniej.
lol?na bank daje że koleś miał pecha przerwe w dostawie netu albo po prostu zegaterek inaczej mu chodzi jesteście zawistni a on ma pecha.
W regulaminie jest napisane ze nikogo nie obchodzi ze nie miales neta albo cos.Przez 30 min mozna naprawde dac duzo postow -.-.
Didier19
12-02-2006, 22:06
Przeczytałem cały regulamin, i wiedziałem że do 9:30,można nadawać zgłoszenia, zrozumiałem regulamin lecz niestety niejestem szczególnie dobry w dziedzinie komputerowej,i po prostu więcej czasu mi to zajeło.
Chyba zarty sobie stroisz czlowieku.Jezeli uwazasz ze sie nie znasz na komputerach dobrze to po co wogole sie brales do nagrywania filmu i brania udzialu w konkursie.
BUHUAHA no nie teraz to zapadam... ale w Tibie umiesz grać i Tibia Cam właczyć? No więc nie wkręcaj, że nie wiedziałeś jak zrobić... poprostu dałeś posta za późno. Aż o 3 min !
Milaredo
12-02-2006, 22:27
UwaŻam Że Konkurs Opwinnien OdbyĆ Sie Po Raz 2 . To Nie Uczciwe Ze Gracze KtÓrzy Zaczynali Piwerwsi Grali Na Inych Zasadach Mniej Zaostrzonych . TakŻe Za TydzieŃ By Mozna ZrobiĆ Ponownie. I WiekszoŚc Ma Że Film KoŃczy KoŁo 250 Minuty . A W Regulaminie Jest Ze Ma Sie KoŃczyĆ W 240 NeizaleŻnei Od Niczego TakŻe WiĘkszosc Powinna ByĆ Zdyskfalifikowana ??
Didier19
12-02-2006, 22:38
Niewiem co o tym sądzić i uwarzam że 3 minuty spóźnienia to niejest jakieś poważne złamanie regulaminu,po prostu nieudało mi sie wyrobić w określonym czasie, moim zdaniem 2 miejsce egzekwo byłoby dobrym rozwiązaniem, lecz decyzja i tak niejest zależna od nas, tylko od pracowników tibi.pl, dalsza dyskusja na ten temat zdaje mi sie być bez sensu, i niebęde więcej pisał postów na ten temat.
$corcerer
12-02-2006, 23:29
Temat spóźnienia zostanie przedyskutowany. Argumenty zostały przedstawione, musicie poczekać
Reedycji konkursu nie będzie. Wybijcie sobie to z głowy (przynajmniej w najbliższym czasie)
ludzie ideą tego konkursu miała być dobra zabawa, a co poniektórzy tu zachowują sie jakby ktoś krzywdził ich matke...
btw to nie jest nabijalnia postów (jak niektórzy np wlepiają 2 pod rząd)
Skorpionex20
13-02-2006, 07:35
konkurs wypasiony ;) i z tego co wiem wbilem najwiecej expa :P troche pocierpialem ale nie zaluje. A ci co pisza o reedycji konkursu sa po prostu zabawni kazdy mial 1 próbe nie udalo ci sie masz pecha po co sie żalisz na forum ze nie masz eq na roku etc. Moze 4h na mainie teraz ? :P Demonia hunt mniam :D
Proponuje na stronie glównej Tibia.pl w newsie z konkursem zaznaczyc ze konkurs sie skonczyl zeby zaden nuP nie robil sobie nadziei
Windy mimichal / inferna
13-02-2006, 18:01
@up...
No chyba ty nie umiesz czytać także regulaminu -.- do 9:30 a nie do 9:33.. więc powinno to być ewidentne dyskfalifikacja...
I on dobrze powiedział... Regulamin to Regulamin !
Potrafie przeczytac regulamin. Zanim wyslesz posta zastanow sie dwa razy. Nie musisz odpowiadac na kazdego bo to i tak nic nie zmieni. Moim zdaniem niestety Hades zostanie wyeliminowany za regulamin jednak moge wyrazic swoja opinie i ja wyrazam.
A moja opinia jest taka ze powinno mu sie zaliczyc :)
Moje zdanie na temat tego spóżnienia.
Hades Hamilton powienien być zdyskwalifikowany i to tyle,trzeba czekać teraz na wyniki.
Dajcie linki do filmików z dobrymi wynikami bo jakoś niegdzie nie moge znaleść.Z góry tnx:)
Moje zdanie na temat tego spóżnienia.
Hades Hamilton powienien być zdyskwalifikowany i to tyle,trzeba czekać teraz na wyniki.
Wszyscy slyszeli juz twoja wersje prze te 5 stron...
Moim zdaniem, Hades powinien zajac 3 miejsce. Chocby dlatego ze server tibia.pl nie dzialaja w ekspersowym tempie. Wkoncu nabil expa tyle - i ma teoretycznie 3 miejsce...
A co do reszty, to zal jak widze ciagle ten sam tekst "Nie powinno byc zaliczone bo spoznil sie az o 3 min"...
przeciez modkowie lepiej od was znaja regulamin bo sami go pisali
~zal.pl !
@up
Tak tylko że te 3 min robi BARDZO DUŻĄ RÓŻNICE. ! Jeżeli uważasz że powinni mu zaliczyć ... to chyba regulaminu także nie umiesz czytać :P
Umiem czytać, zapewne lepiej od Ciebie.
A co do 3 minut to juz mówiłem swoje.
Moderatorzy zadecyduja, a ich decyzja bedzie sluszna! Nie twoja decyzja.
Moim skromnym zdaniem , to ty jestes po prostu zawistnym 12latkiem, ot co.
I skoncz juz spammowanie o jednym i tym samym.
Over and out~
Sir Patologia
13-02-2006, 21:50
Wszystko zależy czy modkowie ocenią to jak maszyny surowo i nie patrząc, że to 3 min i neta nie miałem czy coś w tym rodzaju. Czy rozpatrzą to pod każdym względem. Od nich zależy i jaki by nie był wynik nikt nie może mówić tu o sprawiedliwości, ale kto mówił, że świat jest sprawiedliwi.
Windy mimichal / inferna
14-02-2006, 08:09
UP
Obys nic nie wygral. Takie jest moje skromne zdanie.
Trzymam kciuki za Hadesa.
Prosze Cie nie odpowiadaj na mojego posta Pulas, ze nie umiem czytac regulaminu. Powiedziales to juz kilkanascie razy do roznych osob. Nie mowie, ze nic nie wygrasz tylko obys nic nie wygral.
Wiekszosc osob dobrze wie jaki jest regulamin i ja tez!
Zgodnie z regulaminem Hades powinien byc wykluczony.
Sa tacy ktorzy nie widza Hadesa na podium a a sa tacy co chcieliby aby zostal on do niego dopuszczony.
ps. Regulamin mozna zmienic jesli organizatorzy tak zadecyduja.
Blind Guardian
14-02-2006, 12:14
@Kudell i pulas
Prosze, napiszcie jeszcze wiecej postow. Wasze w tym temacie zajmuja 50% miejsca chyba. Naprawde, zastanowcie sie 8 razy zanim cos napiszecie bo to zwykly spam. Ludzie juz po pierwszym poscie zrozumieli o co wam chodzi. -.-
sry, że się wtrącam, ale czy rozstrzygnięto już ten konkurs???? ;)
jestem ciekaw...
Sir Patologia
16-02-2006, 18:28
@Up
A widziałeś gdzieś stosowną informacje? Tibia.pl chyba napisze newsa, a nie będzie to ukrywała. :)
.::SwetR::.
17-02-2006, 22:42
Konkurs całkiem ciekawy mam nadzieje że wygra ktos kto gral sprawiedliwie :) zycze wszystkim powodzenia a gratuluje wysokich lvli:) :cup:
PS. Jak ktos che się pozbyc postaci ktora brał udział w konkursie to pisać do mnie :) bede wdzieczny najlepiej jak by miala powyzej 8 lvl.8o
Pozdrawiam:p
Charlotte Makantana
20-02-2006, 05:15
emat spóźnienia zostanie przedyskutowany. Argumenty zostały przedstawione, musicie poczekać
wiec czemu wy jeszcze sie klocicie na ten temat? juz koniec... teraz macie czekac?
Chyba zarty sobie stroisz czlowieku.Jezeli uwazasz ze sie nie znasz na komputerach dobrze to po co wogole sie brales do nagrywania filmu i brania udzialu w konkursie.
moze chcial sie sprawdzic? czy mu sie jednak uda... a Ty musisz od razu chlopaka strofowac...
Mi sie wydaje czy wejscie na strone z linkami do filmow zostalo zablokowane ? Albo czemu ja nie moge wejsc i mam jakis blad? Czy to moze byc zwaizane z postami , a dokladnie ich iloscia ?
Zeby nie bylo Offtopu
Jak dla mnie bicie na rooku tyle expa w 4h to masakara, ale powinno byc zabronione dawanie lf , bo to jedyny czynnik (oprocz ilosci graczy) jaki wplywa na szybkosc expienia. Bo zakladamy ze eq maja wszyscy , ale lf'ow to wszyscy juz nie maja.
Dwimenor
21-02-2006, 13:34
@up
Temat jest zablokowany dla normalnych userów. Tylko Moderatorzy i Admini mają tam wstęp.
Co do lf: Było już tłumaczone, czemu na to zezwoliliśmy-oszczędziło to wielu problemów Wam i Nam
P.S
Mam nadzieje, że nie będzie linczu na mod team po ogłoszeniu wyników;)
Zapadam z chłopców.
Ej, ale nie zsikaj sie, gdy sie okaze ze nie zdobyles nic, ok? Tak samo Kudell.
Może i Hades zostanie zdywskwalifikowany, ale przestańcie się podniecać tym, bo ten temat schodzi na psy przez was!
Już niedługo wyniki :] Jestem ciekaw kto wygra.
P.S
Mam nadzieje, że nie będzie linczu na mod team po ogłoszeniu wyników;)
czy tylko mi się wydaje czy wyniki będą drastyczne ;d
tzn moze wygra ktos z 6 miejsca;)
czy tylko mi się wydaje czy wyniki będą drastyczne ;d
tzn moze wygra ktos z 6 miejsca;)
albo z 20, hehe moze sie zalapie wtedy na jakies 3 miejsce ;)
choc nie licze na nagrode to czekam z niecierpliwoscia na te wyniki :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.