Pokaż pełną wersje : ~~Polak potrafi
Pixoholik
20-01-2006, 01:31
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/4477
hhahahahahah filmik smieszny
Tylko szkoda ze to musial byc akurat polak :(
Player Killer
20-01-2006, 02:47
HUAHSuhauhsuaHSHuhAhu omg, filmik wypasisty :)))
ten koles wymiata, chyba 1 raz w tibie gra chlopak xD
polecam
Czy to mozna byc az takim idiota?naszczescie malo jest takich jak ten koles:D
Warmendes
20-01-2006, 08:20
Widze że koleś jest na zaawansowanym angielskim bhuauhauaa. Dał sie zrobić w .....
~Arthas~
20-01-2006, 09:14
hehe
fajny filmik polecam :D
lol ale nub.Glownie mowil help,plx,co, i :(,
roflowalem sie przez polgodziny :D
Ale sie ****a usmialiscie, znajac zycie koles ledwo co zalacz w to grac i nie ma pojecia o takich komendach, a to ze nie zna angielskiego to co? Wielu z was pewnie jedyne co zna to "itenx plx" i "leave or die".Koles jest poczatkujacy, nic strasznego kazdy z nas kiedys zaczynal. Nie ma sie z czego smiac <look at yourself in the mirror>
Suzorewu
20-01-2006, 11:11
rotfl XDDDDDDDDDD
english ? Xd
12:02 Sorcer on nebula: i dont have enething
ten tez nieszpanil hahahaha enything
Palek Demon
20-01-2006, 11:44
Omg !! Co w tym smiesznego koles jes poczontkujoncy
12:34 Maxxe: owned
dokladnie nic dodac nic ujac :evul:
inglisch roks
Maximus89
20-01-2006, 13:32
Newbie dopiero zaczyna grac,a wy sie z niego nasmiewacie.... Najsmieszniejszy to jest wlasciciel tego domku/sklepu.... zenujace X(
Lord'Nesteloo
20-01-2006, 13:52
lol....koles musi byc glupi wymuszac od newbie itemki...
To cos podobnego do hakerstwa...
Ale filmik smieszny i go polecam :P
Tiaaaa, więcej takich filmików, a na tibi.de Polak będzie się wyłącznie kojarzył z "naaaab", "niiiiiiiib".
O Boże jaki debil z tego Valado, nawet ja który Anglika dobrze nieznam bym se lepiej poradził ( z rozmową oczywiście :D )
Tasiorstrasz
20-01-2006, 15:09
Banda ch**a , ale z was ... umiecie sie smiac wylacznie z kogos , zacznijcie sie smiac z Siebie....
Dalej nie bede pisal , zal.pl
Gość jest głupszy niż Kilo gwoździ bez głowek!
Newbie dopiero zaczyna grac,a wy sie z niego nasmiewacie.... Najsmieszniejszy to jest wlasciciel tego domku/sklepu.... zenujace X(
masz racje .. wlasciciel domku to dla mnie big noob! ja np. tez nigdy w zyciu nie umialem nic po angielsku tzn. cos typu "Hi" "Bye" "Move" dopiero w Tibi troszQ sie nauczylem .. a po drugie ten koles Newbie pewnie dopiero co zaczal w Tibie grac .. takze wezcie ludzie na looz bo co czytalem up to mi sie az niedobrze robi ;/
Zala Milis
20-01-2006, 15:55
12:34 Maxxe: owned
dopiero po tym sie zaczolem smiac
ale zeby nie znac "alana sio"....
wg. mnie: rox
Rabanbar
20-01-2006, 16:29
Zedytuj temat na "Polak (nie) potrafi..." :evul:
Felux Zarius
20-01-2006, 17:35
pl?
hahahahahahahaha polecam filmik ;>
ta smiejecie sie a polowa z was nieznala alana sio ja tez na poczatku nieznalem ale po 2 latach grania wiem juz swoje zaloze sie ze za pare miechow gosc bedzie bardzej rozumny niz wy
POLOWA Z WAS NIWIEDZIALA CO TO ALANA SIO I DO CZEGO SLUZY
Arbalest
20-01-2006, 20:08
ta smiejecie sie a polowa z was nieznala alana sio ja tez na poczatku nieznalem ale po 2 latach grania wiem juz swoje zaloze sie ze za pare miechow gosc bedzie bardzej rozumny niz wy
POLOWA Z WAS NIWIEDZIALA CO TO ALANA SIO I DO CZEGO SLUZY
Jakaś babk podszedła do tego domq i mówiła, żeby użył alana sio ".... . Ale Polak potrafi i zapytał się: co?
Wiesz, to aż było śmieszne....
hahah dobry film :p
moje palte legsy 600 gp:(
troche ziomus mial lipe ale tak bywa :D
Gatho Gokhinin
20-01-2006, 21:39
Aż się płakać chce.... Przed zaczęciem gry powinno sie jakis test przchodzić. Ale i ci panowie (a może panowie i panie) sie nie popisali swoim zachowaniem....Tożto wyłudzanie! GM Xadam sie z nimi policzy :evul: ;)
Cezary____22
20-01-2006, 22:05
nice :)
slaby maja translator polskiego
22:45 Maxxe: Polozony pozycja na miejscu do sklepu wyjscia.
:D:D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~NEBULA ROX ~~~~~~~~~~~~~~~~
Zala Milis
20-01-2006, 22:20
nice :)
slaby maja translator polskiego
22:45 Maxxe: Polozony pozycja na miejscu do sklepu wyjscia.
:D:D
on sie pytal chyba kolegi polaka o to jak powiedziec to temu newbie(nie mylic z n00bem)
hahahahaha dobry ziomek :P
Ludzie nie bulwersujcie sie tak, z was tez sie smiali kiedys napewno :)
Obejrzałem film ,aczkolwiek nie podobał mi się a napewno nie rozśmieszył.
To że nie zna jezyka Angielskiego nie jest jego winą...Chłopak ma pewnie 9 lat i możliwe,że sie jeszcze nie uczy.
Odnośnie komentów <hrhrh> Napewno nie jednego z was ktoś nakrecił kiedyś na TibiaCam i nie jednego jeszcze nakreci.Tyle odemnie nara.
Buehehehe to było piękne.
Szkoda tylko, że to Polak. Ale to mosiałbyć albo noob albo newbie. No ubaw miałem niezły.
Master Mind
20-01-2006, 23:52
Ja pitole. Czegos takiego to ja jeszcze nie widzialem xD english, tak? no english, open :( hahha
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.