zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Quest

Wakarohe
08-06-2004, 14:01
Slyszalem ze w tibi za wykonanie Questa mozna zdobyc np. miecz i nie wiem dokladnie o co w tym chodzi. Niesmiejcie sie jestem narazie nowy wiec nie rozumiem wszystkich rzeczy. Plz help me

Adaras
08-06-2004, 14:57
Normalnie. Quest to element tej gry. Szukasz questa u NPC'ów, oni Ci go zlecają (mało questów jest), lub po prostu sam szukasz. Wykonujesz i dostajesz nagrodę.

A teraz szczerze: NIE WAZ SIE PYTAC O ZADNE QUESTY !! Jest to zabronione. Sam poszukaj.

delik
08-06-2004, 16:19
qest to najczesciej skrzynka do ktorej trzeba sie dostac przez zabicie kilku potworkow

i tak jak wyzej nie wolno rozmawiac o qetach (tzw. qest spoling)

---------

Delikipii__Hiberna__Palladin:lucznik:__19lvl__54/44__10 m lvl

Artur-Knight
08-06-2004, 16:53
Questy są tez w martwych cialach ale rzadko,

djkuter
08-06-2004, 19:52
Czemu nie można pytać się o qesty, przecież CIPowie chyba po to je stworzyli, aby z nich korzystać!!!

Kigipoxi
08-06-2004, 20:31
Wakarohe się przecież pyta CO to jest quest a nie JAK go znaleźć więc co na niego krzyczycie, sam nie wiem co to i też się chętnie dowiem. ;)

Mefisto Er
09-06-2004, 00:12
Quest - nagroda za wykonanie jakiegos zadania..., przeważnie w Questach jest ogranizcenie lvlowe...
sa questy w których musisz zabijać potworki.. a również sa takie że biegasz po całej mapie tibi i odpowiadasz na pytania... lub musisz znalezc droge do skrzynki - bo w niej jest nagroda... wcale nie musi być potworkow a może być trudny :)

Dr. Omader
09-06-2004, 01:55
Oryginalnie dodany przez djkuter
Czemu nie można pytać się o qesty, przecież CIPowie chyba po to je stworzyli, aby z nich korzystać!!!

No wlasnie po to je stworzyli zeby SAMEMU je rozwiazywac. Tibia kiedys miala wiecej RPG. Jestem ciekaw czy wogole kiedys stanales przy NPC'u i zaczales z nim gadac dluzej niz "sell mace yes", watpie...

Sam szukaj questow, czasem one same cie znajda, wejdziesz do jakiejs jaskini wybijesz wiele potworkow i patrzysz a to quest byl :P to sa raczej pseudo-questy poza paroma wyjatkami....