Pokaż pełną wersje : Czas skillowania
Rookslayer of Dolera
20-01-2006, 11:33
Ostatnio zauważyłem że moi koledzy mają o wiele wyższe mlvl na tym samym levelu.Też grają sorkami więc postanowiłem poskillowac mlvl. I oto pytanie. Ile czasu zajmie mi wyskillowanie z 21 na 35 może 36 mlvl. Odrazu mówie że narazie jeszcze skillował nie będe ale za niedługo mnie to czeka. Przy okazji czy jest sens poskillowac shielding sorcem bo chcialem sie przejsc na tiquande ale słonie to skubane bestie i walął mi hity czasami takie jak zerk normalnie. Jeśli ma to sens to ile czasu zajełoby mi przy skillowanie z 21 shieldingu na 30 lub jeśli uważacie wyższy. Wiem że pisało w poradniku że skillowanie sorcem to bezsens ale w innym poradniku pisali o tym sensownie. I prosze nie mówi że gdzieś to pisze bo w poradniku są tylko czasy skillowania swordem/axem/clubem. A przycisk szukaj nic nie daje. Wale wandemjakby cos ale do skillowania moge sie poswiecic i zmienic na skillowaniu na club lub knife lub cos w tym rodzaju. :D :D :D
Edit: dzięks teraz już wiem że potrzeba mi 6 dni 12 godzin 44 minuty i 28 sekund żeby wbic 36 mlvl. Zmarnuje 3 weekendy na skillowanie ale poswięce się żeby rombac z SD po 200hp lub więcej.
Wybraniec Ludzi
20-01-2006, 11:43
opowiedz jest taka
www.erig.net
na tej stronie znajdziesz wszystko czego dusza zapragnie.Skillowanie shieldinga sie nie oplaca lepiej uciekac ale jesli chcesz to prosze bardzo
Hmm.. Jak masz zamiar skillować mlvl? >.<
Centaurek
20-01-2006, 12:28
Edit: dzięks teraz już wiem że potrzeba mi 6 dni 12 godzin 44 minuty i 28 sekund żeby wbic 36 mlvl. Zmarnuje 3 weekendy na skillowanie ale poswięce się żeby rombac z SD po 200hp lub więcej.
Wydaję mi się, że jednak te 3 weekendy nie wystarczą. Musiałbyś grać bez przerwy te 6dni itp. z tego co pamiętam. A co do shieldingu. Większość mówi że to się nie opłaca ponieważ jest to strata czasu :). Za dużo byś go stracił nabijając do 30, po za tym rzadko się spotyka taki shielding u sorców/drutów (z tego co mi wiadomo)!
Rookslayer of Dolera
20-01-2006, 13:28
To powiedz przynajmniej od jakiego lvl i skillu z shieldingu przejde cały przez tiquande nie marnując wogóle run(no chyba że się trafi coś extra jak armia jaszczurów lub małp lub hydra)
Barowuni de'Down
21-01-2006, 15:52
Chyba Cos Po tym update skille rosna wolniej :/
Bjoern Shu
21-01-2006, 17:52
Ostatnio zauważyłem że moi koledzy mają o wiele wyższe mlvl na tym samym levelu.Też grają sorkami więc postanowiłem poskillowac mlvl. I oto pytanie. Ile czasu zajmie mi wyskillowanie z 21 na 35 może 36 mlvl. Odrazu mówie że narazie jeszcze skillował nie będe ale za niedługo mnie to czeka. Przy okazji czy jest sens poskillowac shielding sorcem bo chcialem sie przejsc na tiquande ale słonie to skubane bestie i walął mi hity czasami takie jak zerk normalnie. Jeśli ma to sens to ile czasu zajełoby mi przy skillowanie z 21 shieldingu na 30 lub jeśli uważacie wyższy. Wiem że pisało w poradniku że skillowanie sorcem to bezsens ale w innym poradniku pisali o tym sensownie. I prosze nie mówi że gdzieś to pisze bo w poradniku są tylko czasy skillowania swordem/axem/clubem. A przycisk szukaj nic nie daje. Wale wandemjakby cos ale do skillowania moge sie poswiecic i zmienic na skillowaniu na club lub knife lub cos w tym rodzaju. :D :D :D
jak masz pacca idziesz sobie na roty/larvy expisz war hammerem robiac hmmy.
robisz ml + exp proste?
ile czasu zajełoby mi przy skillowanie z 21 shieldingu na 30 lub jeśli uważacie wyższy. .
Ojojojoj i jeszcz troche ;)... to jest bezsensu, przy expieniu sam shielding wpadnie (polecam Rotki na Daramie)
A co do m.lvla to hmm pomyślmy...
Stawiasz kumplowi Ghula (Chociaż zarobisz jak postawisz nie znajomemu) i siedzisz caly dzień i robisz runki (przydatne)....własnie, nie wiem jak teraz z czarami ;) no i tak w kólko i samo wskoczy ;) powodzenia
Mam nadzieje ze myslisz o potworkach.. mam o 1 wyzszy...
W potworki wale w porywach 260
A w ludzi best to 113 (w 50 EK).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.