Pokaż pełną wersje : Pytanie dotyczace knighta
Arek10000
20-01-2006, 14:08
Witam!!
Mam knighta lvl8 skille 37/35. Moj eq to long sword,dark armor, dwarven shield, solidier helmet i zwykle legi i buty.
Wczoraj zaatakowalem druida na 8lvl.
I on mnie walil tak po 8-9 ale za kazzdym trafieniem odbieralo mi zycie. Walil tak az mi zostalo 100hela. Ja w tym czasie nie zabralem mu nic hela.
Wiecie moze dlaczego tab bylo? Moze dlatego ze mialem max atak?
A druid ma przewage na knightem ze gdy atakuje to za kazdym razem zabiera hp a knight nie?
Prosze o odpowiedz
Pozdrawiam
Ten druid walił z różczki, Snakebite Rod jeśli się nie mylę, a różdżka zawsze odbiera hp. Niemogłeś mu nic walnąc bo zazwyczaj druidzi/sorcowie chodzą z full def bo różczka zawsze tak samo bije wiec tak sie mogą bronić.
1. po co go atakowales
2. to czy go walniesz czy nie zalezy od twoich skili oraz broni i defa obroncy
3. przed magią nic nie chroni
Arek10000
20-01-2006, 14:23
Czyli druid jest lepszy od knighta?
Niewiem, to już zależy od twoich upodobań :P ja np lubie grać sorcererem i dla mnie jest on najlepszy :]
Oczywiście że druid jest lepszy ! Sprawdzałem z kumplami ~! miał tą różdżke Snakebite Rod i 8 LvL a przeciwko niemu knight 10 LVL knight miał czeroną kreskę życia a druid żółtą. Jednak druid moim zdaniem jest bardzo kosztowną postacią !
Dlaczego UwaŻasz Że Druid Jest Bardzo KosztownĄ PostaciĄ??
Spujżmy np na jego magie to kosztuje sam głupi light ktury nam rozświetla droge kosztuje 100 gp i doluz ksiege za 150 <lol>
befavaza
20-01-2006, 15:11
Spujżmy np na jego magie to kosztuje sam głupi light ktury nam rozświetla droge kosztuje 100 gp i doluz ksiege za 150 <lol>
o qrwa 250gp idziemy sie zastrzelić... -.-
@ari
Możesz sie ochornić przed magią jak nie masz pojęcia o tibii to nie motaj newbiom
befavaza
20-01-2006, 15:12
o qrwa 250gp idziemy sie zastrzelić... -.-, a propo, na %#&j Ci spellbook?
@ari
Możesz sie ochornić przed magią jak nie masz pojęcia o tibii to nie motaj newbiom
Lord KareX
20-01-2006, 16:36
Oczywiście że druid jest lepszy ! Sprawdzałem z kumplami ~! miał tą różdżke Snakebite Rod i 8 LvL a przeciwko niemu knight 10 LVL knight miał czeroną kreskę życia a druid żółtą!
na poczatku moze i druid lepszy ale jak knight potem wbije skila i lvl bedzie wyzszy to druid bedzie mial spore klopoty bo knight ma duzo zycia i jak podejdzie duzo zada...
Poznanski Rycerz
20-01-2006, 22:03
Miales za slaba bron i skille. Z Long sword i taki skill to naprawde malo z dzialas najlepiej jak dasz noge. Przed rozdzka nie ma szans obrony zawsze walnie najlepiej ucieknij kawaek bo moga walic z okreslonej odleglosci
Patryczeqq
21-01-2006, 09:48
po 1.przed magia da sie obronic. nie chce mi sie sprawdzac ale z tego co pamietam to Might Ring i Stone Skin Amulet. sa jeszcze amulety ktore bronia np. 10% przed ogniem itp.
po 2. z long swordem i skilem okolo 30 - 40 to ty nic nie zdzialasz bo on mial napewno full defa.
po 3. rozdzki i wogole magia zawsze zadaje jakies obrazenia. oprocz explozi bo ona zadaje od 0 - ..... i chyba jeszcze burst arrowsy nie zawsze zadawaja obrazen.
po 4. ja moim knightem na 27 i ze skilami 61/59 i z fire swordem bilem sie ostatnio z jakim sorcem na 18 podajze to jak se zalozylem sword ringa to najlepszy hit wszedl za 56... a srednie hity wynosili 25 - 30 takze moim zdaniem nie bylo zle.
po 5. kazda profesja jest wyrownana i to zalezy wszystko od twoich wlasnych umiejetnosci tzn. Mlvl i sorcow i drutow a skile i eq u Knightow i Palow...
po 6. CWICZ CWICZ I JESZCZE RAZ CWICZ... ale to jest moje zdanie OFC! :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.