Pokaż pełną wersje : Gdzie?
Adrianosik
20-01-2006, 14:08
A więc mam pytanie...Gdzie moge skilować niedaleko thais, nie musi to być tak blisko ale wiecie...mam skille 20/19 (wiem, wiem takie małe że sie chce żygać) ale żeby nie lały mnie potwory, ale żeby miały dobry def :P...Pewnie znowu mnie zbluzgacie zato że pisze kolejny idiotyczny temat...Ale chyba wiecie jak to jest.
Dj Nekro
20-01-2006, 14:15
A więc mam pytanie...Gdzie moge skilować niedaleko thais, nie musi to być tak blisko ale wiecie...mam skille 20/19 (wiem, wiem takie małe że sie chce żygać) ale żeby nie lały mnie potwory, ale żeby miały dobry def :P...Pewnie znowu mnie zbluzgacie zato że pisze kolejny idiotyczny temat...Ale chyba wiecie jak to jest.
Nie jestem ci w stanie pomoc, poniewaz niewiem jaka masz profesje!
Adrianosik
20-01-2006, 14:17
No myślałem że napisałem.. Jestem Knightem :D
Idz na krasnale ale radze dobre skille (ja tam tylko kusza ! ) Niedaleko Carlin jest oboz Goblinow ( dojdziesz tam przez 20 min) szczeze mówiąc przenieś sie do Ab'd..... albo carlin :) ja zaczelam w Thais ale siedze w AB'd..
Teravista
20-01-2006, 15:34
Na takich skillach to ty chyba bys musial na trollach siedziec :/ a pozatym troche inteligencji nie zaszkodzi...podobno mamy nie bluzgac ale miliony tematow o tym bylo....
Adrianosik
20-01-2006, 16:08
UpUp@ Eee... Ta bylem na dwarfach ale tam jest miliony ludzi!!! ale w Ab'd jeszcze nie... Ciekawe :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.