Pokaż pełną wersje : 25 lvl szybszy od 27 lvl, bug czy co ?
Alanus Lutinum
20-01-2006, 15:47
Otóż mam Chara (27 lvl druid) i moj kolega (25 lvl knight) porusza się znacznie szybciej, a nie ma Boots of Haste, ani utani hur. A więc co jest ? To jakiś bug czy co ?
Macie prawie identyczna predosc, nie moze byc od ciebie szybszy. Tylko ci sie wydaje albo masz lagi lekkie :P
Arthevariel
20-01-2006, 15:52
to moze byc tez od tego ze nosisz ciezsze rzeczy od niego :)
samiast chodzic na strzałki zaznacz miejsce na mapie, wyślesz komende raz a serwer nei będzie oczekiwał na kolejną komendę tlyko będzie ją wykonywał. jeśli chodzisz na strzałki serwer otrzymuje wiele komend co zwalnia jego odpowiedź. zaelży to też od twojego łącza -> szybkość wysyłania zależy od szybkości odbierania. zaznaczaj miejsce na mapie a będziesz szybszy
Otóż mam Chara (27 lvl druid) i moj kolega (25 lvl knight) porusza się znacznie szybciej, a nie ma Boots of Haste, ani utani hur. A więc co jest ? To jakiś bug czy co ?
robiliscie to obaj na takim samym podlozu? proponuje zrobic "wyscig" tak jak moj przedmowca mowi klikajac na mapke, na dodatek w kazo albo na jakiejs "rampie", gdzie bedziecie pewni takiego samego podloza.
malyjanek
20-01-2006, 19:36
pfffffffff ja mam 60 lvl i mnie doganiaja 25 lvle
ide stoje ide stoje takie mam lagi czasami ;)
Thunder Slayer
20-01-2006, 19:56
Powiem Wan krótko: /tadaam!/ "XD"
W tibii wszystko zależy od szczęscia - lagi, nie lagi... gość posal, ze sie zastanawia nad tym czy lepszy jest F-AXE czy Double Axe, bo twoerdzil, ze z double mocniej walil, ale jest dwuręczna XD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.