Pokaż pełną wersje : Nowe ataki potworów!
MATI9630
20-01-2006, 15:52
Jak podaje serwis tibians.com, zaczęto zauważac nowe ataki potworów:
* pająki w Kazordoon
* beholdery w Thais
* papugi w Ankrahmun
PS. Tylko ciekaw jestem, co te papugi będą robić;D... (chyba, że im chodzilo o terror birdy;p).. No.. i Thais jest "rozpieszczane".. raty, orki wszelakie i teraz BH.. a ja tylko 21 lvl;<
Ciakawia mnie 3 sprawy
1: Czy przy ataku na thais beda tez elder beho czy tylko zwykle
2: czy wrescie zrobia jakis atak na carlin (np umarlaki)
3: co te papugi moga? Chyba zagadac na smierac ^^
A co do tego ze thais rozpieszczane to pewnie dlatego ze to w koncu pierwsze miasto tibii :D
@Ice'Aron
O co ci lazi? Bo chyba nie zabardzo zalapalem
Xan Arcanist
20-01-2006, 16:03
Ciekawe czy na Kazzo będzie atakować tez Old Widow :)
Ice'Aron
20-01-2006, 16:26
Mam je !!! trzeba wejść do tego ich zamku i pozabijac ja zabilem caly resp zamkowy 2 razy i sie udało !
El Papier
20-01-2006, 17:11
Ciekawe czy na Kazzo będzie atakować tez Old Widow :)
Na to nie licz :P
Bossowie potworow sa tylko w jednych lokacjach.
Jesli The Old Widow popylala na PoH'u to juz tam
bedzie.
Bardziej liczmy na spore ilosci tarantul i gsy.
GS'ow powinno byc tyle ile orcow warlordow
w najezdzie na Thais.
Nie mozna zapomniec o syfach typu spider i
poison spider xD
Aztec900
20-01-2006, 17:27
Na ab mogli by dać jakieś nowe ataki a nie tylko borsuki i war wolfy :( ale co miało by atakować to nie wiem może cyclopy albo nieumarli
Rookslayer of Dolera
20-01-2006, 17:33
Na Kazzo pewnie najpierw idzie fala śmiecia typu spider i poison spider. Potem do akcji wchodzoł tarantule i GS. A thais nie jest rospieszczane. Na Darashie napadają ancient scaraby i inne śmiecie takie jak necro. Słyszałeś że nawet 50 lvl się w czasie ataku w depo trzymały. Co do ab to mogło by atakowa hell gate i elvenbone(byłaby masakra).
iron aepir
20-01-2006, 19:02
na ab slabe ataki (noobowate) mogli by dac jakies orki albo cos dobrego by sie pzydalo
Moje pytanie nie dotyczy najazdu na jakieś miasto, ale chyba też jest związane z tematem. Skąd w Femor Hills (góra goblinów pomiędzy Carlin, Ab'Dendriel i Kazordoon), gdzie zawsze były same gobliny i rotwormy, wzięło się tyle orców? (w tym orci shamany, orci ridery).
Patryczeqq
21-01-2006, 17:29
OMG! sluchajcie ludzie na saphirze....18:12 Rat plague in Thais! przed chwila byl najazd ratow!!!! bozeee.... tylko te glupie raty...nic wiecej :///
Xan Arcanist
21-01-2006, 17:50
Moje pytanie nie dotyczy najazdu na jakieś miasto, ale chyba też jest związane z tematem. Skąd w Femor Hills (góra goblinów pomiędzy Carlin, Ab'Dendriel i Kazordoon), gdzie zawsze były same gobliny i rotwormy, wzięło się tyle orców? (w tym orci shamany, orci ridery).
Orki przyszły sobie na piknik świętować urodziny najstarszego Warlorda :p
3: co te papugi moga?
Wydlubac oczka :D
Ale tak na serio to nie tylko "Papużki" tylko M.in.* Terror Birdy
*M.in.-Między innymi
Kumagoro
21-01-2006, 18:08
Byl PotD bodajże z atakiem papug, gadały jak najęte ;p
Bodajże taka wiadomość "Birds annoying citizens in Ankhrahmun" czy coś takiego
Michal9000
22-01-2006, 11:58
@Imrazon
To podobno część questu na Amazon Shield ale więcej niewiem.
PS. Czy ktoś słyszał może o jakimś nowym ataku na Venore?
Akamus Leon
22-01-2006, 12:06
Wczoraj była plaga ratów na refugi:( ale nie zdąrzyłem zabić je.W Ab powinny być ataki minotaurów: mino archerów guardów i mage.
Alanus Lutinum
23-01-2006, 09:21
Mino w Ab ? a skad by one przyszły ? z elvenbane czy co ?
Jabadabadu
23-01-2006, 09:51
Ciekawie kiedy dodadzą jakiś atak na Carlin. Narazie to ja się zanudzam. To miasto mogłyby zaatakować nieumarlaki z GL.
ciemne dropsy
24-01-2006, 18:55
Taki maly offtop za przeproszeniem
Ktos powiedzial ze boss respi sie tylko w jednym okreslonym miejscu. Wydaje mi sie, ze to nieprawda bo na przyklad Demodras respi sie albo na poh drag lair albo na ankrahmun drag lair... ;) A moze sie myle?
Ricky - Norek
24-01-2006, 20:25
Dla mnie to tak:
Thais - powinno zostać tyle, ile jest
Carlin - napad np. ghouli i szkieletów i demon szkieletów z GL
Venore - Elfy mogą być ale np. jak by dodali atak swamp trolli xD
AB - Tu w sumie nie ma co atakować =) Ale może... gobliny i roty z fermor hills xD
Kazo - Dwarfy, Dwarfy i tylko Dwarfy
Edron - Orschi zostanie a np. Huntery mogły by dołączyć
Darashia - Nie umarlaki ofk. ale np. jakieś potworki z Cyclopis
Ankh - Scraby, Actienty (nie wiem jak sie to pisze) i Larvy
Port Hope - Dworce, Lizardy
Tereny na które mogły by napadać potwory
Rook - Raty są ale może Trolle?
Fibula - Roty z podziemi
Draconia - Masowe ataki dragów xD
Tyle.
Duch Guardi
24-01-2006, 20:45
z tego co za obserwowałem to :
Ab'Dendriel- War Wolf
Kazodroon-Spider
Thais-Rat,Orc,(Beho?), (GS- tak widziałem na www.tibianews.net)
Venore-Elfy
Darashia-Warsp
Ank- scarab
Edron- Orshabal
Port Hope- ??
Carlin-??
Dla mnie to tak:
AB - Tu w sumie nie ma co atakować =) Ale może... gobliny i roty z fermor hills xD
Fibula - Roty z podziemi
Tyle.
Neeee! To byłoby głupie, chore, idiotyczne, żeby na Kaz napadały Dwarfy.. Jak już to powinno być tak, że na Ab napadały by Dwarfy a na Kaz Elfy...
Cos mi sie nie chce wierzyc z tym atakiem papug na ankh i beho na thais
Don Toro
28-01-2006, 13:13
Z tymi pająkami to prawda! Wczoraj na Luminerze był najazd pająków w kazoo. Ale co się okazało nic groźniejszego od spiderów nie było! Nawet p. spiderów (nie mówiąc już ok tarantulach, czy GSach). Oblazłem kazoo gdzie się dało i tylko troche spiderów. Co ciekawe na defult channel nie pojawił sie komunikat w stylu "beware of spiders" etc. Ogólnie wszystko trwało może z 10 minut.
CoCodRyL
28-01-2006, 13:40
wiem że nie długo po apdejcie na Ankh najechały scaraby... po 5 minutach były tam też Ancienty:P fajnie ogólnie... ja na szczescie mieszkam w Thais i zawsze mam radoche ze sciulkami xD <szczurkami:P>
Slyszalem ze na Carlin atakuja amazony i valkirie kolega mi mowil :p
A na Ab powinny atakowac elfy scouty i arcany
A na Venore powinien wkroczyc Old Widow ;)
@up
Nie strasz mnie, wychowalem sie w venore :baby:
@topic
Popieram to co napisal Ricky - Norek :]
NooB from LW
31-01-2006, 10:15
Dla mnie to tak:
Fibula - Roty z podziemi
Tyle.
Przecierz kazzo to miasto dwarfow osla ląko
Na roku trole? Wiesz ile ludu by padło? ile noobow? na rooku są nie tylko rookstayerzy!! Pomysl tez o innych
A znowu na ab powinny atakowac mino z pobliskiego zamku :P
Zolty-Sorcek
06-02-2006, 14:44
Powinien być jakiś atak na carlin.Np.
1.Nieumarlaki
2.Amazonki<Valkirie i Witche,e>
Jeśli chodzi o atak na Kazo przez pająki chyab raczej nie będą do Poison Spidery albo zwykłe .. sądze że będą to Tarantule i GS,y.. Cholera a ja mieszkam w Kazoo :(
2.Amazonki<Valkirie i Witche,e>
Tak dla twojej informacji to Carlin to miasto kobiet-wojowniczek to raczej głupota by atakowały swoje miasto -.-''
Ja bym wolał by atakowali nieumarli albo orki :D
Ra the Risin' Sun
06-02-2006, 15:13
Jak to tu ktoś napisał, że na dare napadają głupie necro...
Głupie necro? Wiesz jaka zabawa? :D Zanim wyjda necro to przed nimi są jeszcze armie szkieletow, ghouli i crypt shamblerow, DS a potem sieka z necro :D
Terror birdy na ank? One z jungli, co by szukaly na pustyni?
AdiTheMaster
06-02-2006, 17:04
Afff chyba się tych ataków na Carlin nie doczekam... Ludzie weźcie zmieńcie miasto bo nawet pożądnego expowiska nie ma (GL jest bardzo zaludnione) Najlepiej zmienić na Venore albo Thais tam i dla n00bów są expowiska i dla high lvl. Sam napewno zmienie i to pewnie jeszcze dzisiaj pewnie na Thais bo dużo ataków :evul:
Pamiętajcie Carlin suxxx...
Tomcio Pall
06-02-2006, 17:11
Heh a co do ataku na carlin niumarlakow to troche skopane bo one sa za glupie:P nie trafily by do carlin:P. A tak wogole to na ab elfy:/ loool? po co to niby zeby zawladnac swoim miastem?? Kazzo tyz z dwafami przesada:/. Ale pajaczki gs i tarantule:). A tak wogole to fajna sieka z necro na ataku na darame:).
Fire Necromacer
06-02-2006, 18:32
Oto moja propozycja:
Ab: raczej amazony, walkirie (war wolfy tez mogą być)
Carlin: huntery, badity itp
Kazz: mino z pobliskiej wieży
Veno:elfy bez zmian
Thais: orci, mino (pod thais jest przecież te miasto) i te raty
Ankh:Myśle, że atak scarabów i ancientów wystracza żeby paru ludzi padło :D
Darashia: Oczywiście, że umarlaki, bo co innego?
Port Hope:małpy, Terror birdy, lizardy i co jeszcze w tej dżungli siedzi :p
Edron: Orshabaal nie wystarzca?
Fibula: niektuży mówią, że rotki.. a są przecież i dragi pod fibulą więc dla zabawy niech one atakują
Lodowe wyspy: Yeti, a dla rozluźnienia frost trolle i minoski (nie wiem co sądzicie o FE, ale to raczej przesada)
Coś jeszcze? Chętnie Durin na kopalniach :evul:
szymon13
08-02-2006, 13:12
do iron aepir na 1 stronie: orcowie zajeli sobie thais
z tym durinem to dobry pomysl HAIL DURIN!
Jeśli na Carlin nie amazonki, walkirie i witche... to może bugi, roty i slime'y z podziemi ? =P
Pawciorek
09-02-2006, 15:52
Carlin: Amazonki i cała kompania (valkirie...) oraz bandyci jacyś
AB: Orki Mino (zamek blisko Ab)
Kazo: zgadzam sie z cip soft pajęczaki ale niech wprowadzą ich więcej
Thais niech zostanie tak jak jest
Ankharum: scaraby
darashia: umarlaki
Tiqunda (czy jakos tak): Małpy a na wioske małp Lizardy :]
Voodoomaster
11-02-2006, 11:46
Mam pytanie kiedy był ostatni najazd orkow na thais
nic tylko pozostaje nam bic lvl i czekac na plagi
Mojim zdaniem tak:
Thais: Orci (Niech zostanie bo jest dobrze), Raty (Dla zabawy), moze jeszcze Cyclo z Mount Sternum... ?
Carlin: Kazdy chyba jest za Skeletonami, Ghoulami, Demon Skeletonami i Fire Devilami z Ghost Landu
Venore: Wild Warrior, Bandit, Smuggler, Assiasin (Jakos tak sie pisze), Dark Monk, z Dark Cathedral, Spidery, Poison Spidery, Tarantule i GSy z POHU.
Kazo: Elfy, Elfy Skołty, Elfy Arcanisty, z AB.
AB: Dwarfy, Dwarfy Soldiery, Dwarfy Guardy, i Dwarfy Geomancery, z Kazo (Wojna Miast, ale potforkow oczywiscie), no i jeszcze Amazonki, Valkirie i Witche z pobliskiego amazon Camp.
Edron: Orsh, i jeszcze hunterki tak jak ktos wczesniej mowil
No i reszta miast tez tak jak mowili wczesniej...
A co do fibuli, to po co tam atak jak tam 10 osob dziennie chodzi, nie ma depo temple, ani w pi*** nic oprocz jakiegos tam GH czy domkow...
Szulerski Majsiek
15-02-2006, 15:01
Mojim zdaniem tak:
Thais: Orci (Niech zostanie bo jest dobrze), Raty (Dla zabawy), moze jeszcze Cyclo z Mount Sternum... ?
Carlin: Kazdy chyba jest za Skeletonami, Ghoulami, Demon Skeletonami i Fire Devilami z Ghost Landu
Venore: Wild Warrior, Bandit, Smuggler, Assiasin (Jakos tak sie pisze), Dark Monk, z Dark Cathedral, Spidery, Poison Spidery, Tarantule i GSy z POHU.
Kazo: Elfy, Elfy Skołty, Elfy Arcanisty, z AB.
AB: Dwarfy, Dwarfy Soldiery, Dwarfy Guardy, i Dwarfy Geomancery, z Kazo (Wojna Miast, ale potforkow oczywiscie), no i jeszcze Amazonki, Valkirie i Witche z pobliskiego amazon Camp.
Edron: Orsh, i jeszcze hunterki tak jak ktos wczesniej mowil
No i reszta miast tez tak jak mowili wczesniej...
A co do fibuli, to po co tam atak jak tam 10 osob dziennie chodzi, nie ma depo temple, ani w pi*** nic oprocz jakiegos tam GH czy domkow...
Nie przesadziłeś z tym Venore? Wiesz w jakiej odległości od Venore jest Katedra? Najeżdżać to mogą potwory z pobliskich respów a nie GSy z Pohu X(
Mmm... To moze wolisz zeby na venore Swamp Trolle atakowaly, albo najlepiej Snejki?!
Soul Xalibour
12-05-2006, 21:06
a moze na Venore napadaly smoki bo podobno niedaleko jest dragon lair :P na Thais to orki, cyklopy z mt. sternum i zamiast ratow to trolle z tych troll mountains na carlin jak wczesniej mowiono nieumarli z ghostlandu na kazo potworki z femor hills a na AB orki z orklandu
nie no ludzie ja zamieszkuje Carlin i zawsze jak jest jakis atak (chocby nawet ratow) to mnie akurat tam nie ma :/ qrde mam nadzieje ze w nowym update beda jakies najazdy na carlin... bo to mnie juz dobija a chcialbym zobaczyc taka plage i troche powybijac ;P
Nieugiety
18-05-2006, 19:59
Ehh niedosc, ze mozna wylapac od warlordow w thais to teraz bede mial obawy czy za 10 sekund nie dostane w morde sd za 400 od eldera....
Przeczytalam 2 pierwsze strony tamatu i mi sie odechcialo... ale wytlumacze zagadki, ktore sie tam pojawily...
1. Te "ataki" spiderow na kazz, to zabawy GMow (nie wyswietlaly sie wiadomosci i byly tylko zwylke spidery) i nie piszcie, ze glupoty gadam, bo widzialam to w wykonaniu Havey'a na Guardii :D
2. Orci na foemor hills to nic innego jak atak, ktos tam (sory za sformulowanie) mial racje - czesc amazon armor questu (na guardii sa juz takie 2, widzialam :D ale gdzies sie podzialy...)
3. Pomyslcie (to juz nie zagadka) skoro ab to miasto elfow/kazz dwarfow, to jaki sens by byl w atakowaniu elfow/dwarfow na ab/kazz?? ktos tam (znow przepraszam) pisal, ze elfy na kazz i dwarfy na ab- to by sie zgadzalo (przeciez wedlug legend tibijskich, te nacje walcza z soba od wiekow :P)
fajnie ,że napadają gobliny wypadają z nich fajne rzeczyB)
fajnie ,że napadają gobliny wypadają z nich fajne rzeczyB)
lol
Temat ma juz prawie 2 lata, a tych atakow cos nie widac xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.