zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Ghostland/Island of Kings. Prosze o pomoc!

Azaroo
20-01-2006, 16:02
Witam, mianowicie chcialbym sie wam o cos poradzic.. Chodzi oto, ze pewnego razu (to bylo bardzo dawno temu..), bodajze na 20-25 lv :p wybralem sie na Island of King (wyspe kroli),i tak zaczelem sobie zwiedzac, az w pewnym momencie postawnowilem wejsc na gore pewnego budynku, tam znalazlem monki, jednego zabilem, a nastepnie ucieklem ( i tu zaczyna sie problem). Kiedy chcialem powrocic spowrotem na Tibie, nie udalo mi sie to gdyz NPC kazal mi zaplacic 1k, poniewaz zaatakowalem badz zabilem Monka i wdarlem sie do ich swiatyni :P. No to nie wiedzialem juz kompletnie co robic i pomysalem sobie, ze najlepszym rozwiazaniem, niestety bedzie SMIERC. No to coz poszedlem na DS i poczekalem grzecznie az mnie ubije. Zalogowalem sie w temple i juz potem dalej wiodlem normalne zycie..

Teraz mam 60 lv i postanowilem sie udac wraz z pewna ekipa na Banshee Questa - Lecz jest problem! Jaki? Kapitan ktory teleportuje nas na Wyspe kroli nie ma zamiaru ze mna rozmawiac.. Pisze, ze przewiezie mnie dopiero wtedy kiedy zaplace za zabicie Monka.. Wydaje mi sie, ze zebym mogl dalej korzystac z uslug tego statku, musze jakos dostarczyc 1k temu NPC'owi po drugiej stronie czyli na wyspie.. I wlasnie tutaj zaczyna sie moj problem.. Nie wiem jak tam sie dostac inna droga i czy taka droga wogole istnieje na ów wyspe, A bardzo zalezy mi na tym quescie (wiadomo ladne nagrody). Slyszalem od znajomych, ze istnieje jeszcze jedno przejscie na wyspe! Jest to przejscie z Ghostlandu a dokladniej podziemiami GL.. Wiecej sie niestety, nie zdolalalem sie dowiedziec i dlatego prosze was o pomoc!

Jezeli ktos z was dobrze zna caly GHOSTLAND i wie cos o tej drodze prowadzacej na wyspe kroli, prosze nie wachajcie sie tutaj o tym pisac. Poniewaz jest to dla mnie bardzo wazne. Z gory dziekuje i pozdrawiam.

Wasz
Azz~

Yoh Asakura
20-01-2006, 16:26
Przez Ghostland można dojśc do Isle of the Kings ale trza znac droge.Poszukaj troche,na forum było sporo tematów o tym.