Pokaż pełną wersje : Baldurs Gate II + Tron Bhaala
Gohan Demon
20-01-2006, 17:14
Hiho.
Dzis dostarczyli mi zamówionego 4 dni temu baldura.
Poleciałem do kompa, włozyłem płytke i... WIELKI ZONK.
http://img66.imageshack.us/img66/128/bd8vi.jpg
Wyskakuje coś takiego i niewiem co na to poradzić.
Gra orginalna ofkors.
Halp... ;(
NORMALY OBYWATEL RP
20-01-2006, 17:19
Poprostu albo plyta porysowana albo zle nagrana:) Wyslij ja spowrotem do CD-Projektu odesla ci dobra + jakis prezencik. Tak ja przynajmniej mialem :)
Sprawdź u jakiegoś kumpla czy jest tak samo. Jak tak to reklamacja, a jak nie to masz pecha 8o
Gohan Demon
20-01-2006, 18:35
--.--
Reklamacja kosztuje 16 zeta: Pokrycie kosztów przesyłki + czyste płytki żeby mogli nagrać.
Niema ani słowa o bezpłatnej reklamacjii. A niemam zamiaru płacic za to że mi przysłali zrąbane płytki. Tzn. Niewiadomo czy na bank zrąbane, ale mam dużo orginałów i jakoś mi działają.
@down
ROTFL, a co ja napisałem ?? przeczytaj tego posta uważnie. Napisałem chyba że reklamacja kosztuje 16 zeta bo koszty przesyłki itp. Ale ja niemam 16 zeta, ja nie bank że mam tyle kasy że moge se pokupować 100 tys. baldurów...
Ide teraz do kumpla z grą i zobaczy się czy to moja wina czy ich.
Hmm.. o ile się nie myle to powinni teraz sprzedawać płyty w takich edycjacj że masz dożywotnią gwarancję na płyty i płacisz tylko za przesyłke. Zarejestruj się na gram.pl, zarejestruj baldura i zobacz czy możesz dokonać reklamacji.
Gohan Demon
20-01-2006, 19:09
ROTFL
Początkowa afera była o nic...
To nie ich wina tylko mojego kompa, przeszedłem się do kumpla i odziwo... DZIAŁA MU !!!!
Ale teraz druga afera: Co może być przyczyną że mi nie działa, a mu tak.
Prosiłbym o porady co moge zrobić żeby mi zaczeło działać.
Kumpel mówi że miał tak z hitmanem, to włożył płytke do nagrywarki i mu poszło.
Tylko że ja mam jeden cd-rom i nic po za tym.
A niema mowy żebym kupował nowy, nawet o tym nie myślcie Twisted Evil
Więc doradzcie mi co moge zrobić.
@down
Ta...
Ikonke widzę. A co do serwisu niestety niemoge zanieść... Starsi w księgowości pracują i codziennie muszą setki papirków pisać, drukować etc. :D Więc nawet jeden dzień bez kompa odpada ;) I niema wyboru opcji instalki.
Karmazynowy zwierz
20-01-2006, 19:18
Wedlug mnie masz prawdopodobnie zle podlaczony CD-ROm albo cos z dyskiem. Sprawdz kiedy ci ten blad wyskoczy czy nadal masz widoczny dysk E. tzn. wejdz moj komputer i zobacz czy widzisz ikone cd-romu. Jesli nie to masz 2 opcje: reset i proba ponownego zainstalowania (prawdopodobnie wkoncu ci pojdzie jak zainstalujesz na imnimum), albo do servicu.
Napisz e-maila do CDP i napisz w czym problem. Albo napisz na forum.gram.pl często tam piszą moderatorowie, więc myślę, że nawet szybciej dostaniesz odpowiedź niż e-mailem :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.