Pokaż pełną wersje : 18 lvl solo drag
Moj drugi juz w zyciu dragon zabity solo, niestety ten walil jakies duze hity, przy 1 dragonie zeszly tlyko mana fluidy:]
http://members.lycos.co.uk/szymonk/dragon.rec
Pewnie zaraz beda comenty "ja zabijalem draga na 10 lvl", ale mnie to nie obchodzi bardzo sie ciesze ze go ubilem i chcialem sie pochwalic:)
mam dwie uwagi ..
po pierwsze up/down to nie solo -.-
po drugie masz kiepskiego dista .. radze popracowac nad skillami!
No raczej nie wiem chce wbic 60 dystans ale jak trolle i speary czy stony? za szybko padaja na defensive czekam teraz na kumpla zeby mi monki lub ghula sumonnowal to bede trenowal;]
Up bo akurat chwilowy lag i widziales ile hp;/ Wiec uh ale potem juz nie wychodzilem :)
ok .. niech ci wisi juz ;] a moglbys sam trenic na dwarfach lub rotach ..
loocik nawet calkiem, calkiem ;]
Palek Demon
20-01-2006, 19:35
mam dwie uwagi ..
po pierwsze up/down to nie solo -.-
po drugie masz kiepskiego dista .. radze popracowac nad skillami!
W takim razie co to up/down
Koles gostek dostal caly exp wienc solo OMG
@offtop Tent niespamuj mi prv -.-noob
@edit aha i jeszcze jestem ciekaw jakie ty masz skile swoim 10 paladynem
jezeli chodzi o to konto to mialem pierw pallka 14 lvl 50 dystans ale to na Zenerze, potem knight na Askarze 17 lvl 55/55 no i teraz prawie 20 lvl 55/38 skille ;]
Z poprzedniego draga wylecialo mi stell shield, xbow, hamy i kasa;d teraz chociaz burstki;]
Jak zrobie deserta kupie backpacki run, i zaczne wtedy trenic;]
mam nadzieje, ze wiele pallkow sproboje teraz zabic draga;]
Chris Master
20-01-2006, 19:53
Zauwazyles moze ze masz 19 a nie 18 lvl? :p
po drugie mogles isc do kanionu obok, tam bys to zrobil szybciej, zgrabniej i mniej waste, co do skillow nie sa takie zle ja mialem gorsze na tym lvl :D
a po trzecie gora-dol to nie jest solo^^
Sproboj sam na tym lvl stac i czekac az cie zmiazdzy..^^ Dla mnie solo, nikt nie blokowal, sam tracilem manasy i runki;] Gdybym mial wiecej mana fluidow byly by lepiej, moglbym tylko pic i czekac az padnie. W koncu ubilem, to nie latwe jest puszczac hmm i manasy i jeszcze energy przed siebie w jakies kilka sek;] pozatym rece sie troche trzasa.. a powiem ze tam w kanonie jest dla mnie za duzo miejsca, bulme raz tam to on wciaz mi zmienial na wprost mnie i fire wawe.. dlatego juz tam nie chodze
I sorry ale 1 raz ubilem dragona na 18 lvl i jakos tak zapisalem:D No ale to 10 hp i 20 many wiecej nie czyni zbyt duzej roznicy...
W takim razie co to up/down
Koles gostek dostal caly exp wienc solo OMG
@offtop Tent niespamuj mi prv -.-noob
@edit aha i jeszcze jestem ciekaw jakie ty masz skile swoim 10 paladynem
ty kestes noob! a jak bloker bloczy demka i go niedotknie i bedzie nawalac jeden szoter ktory dostanie caly exp to tez solo? -.-
nie spamuje ci PW tylko napisalem ze sie pomyliles!
ja na moim palku obecnie mam 40 dista ale do 12/13 lvl bede mial 50!
To sobie miej 50 dystans i chodz nadal na trolle i roty;] Ja proboje extremalnych wrazen, np: bez eq na guardy, ostatnio tak bylem, loot niczego sobie, jak chcesz nakrece filmik i puszcze;] Ale jak wolisz mozesz siedziec i trenic na 12 lvl 60 dystans, ale jak twoj best hunt to cyklop ...^^ ja sie ciesze z kazdego silnego potwora, ktorego zabije, ciesze sie, ze mam przyjaciol, z ktorymi moge chodzic na hunty, dlatego lubie grac w tibie...a nie trenic do 50 dystans na spearach lub stonach to troche nudne wybacz...;] Ja to traktuje jako zabawe, nie powaznie zeby byc najlepszym...
ja tez gram dla zabawy 2/3h dziennie .. ;] a im lepsze skille tym szybcie jten drag padnie i mniejsze waste uh ;]
Drag duzo szybciej nie padnie, predzej ty, bo jedno dobre combo i lezysz;] bo masz 200 hp;] i nie masz mana shiela...-_- Dlatego trzeba wbic ten 17, 18 lvl minimum...To tylko imo!
mimo wszystko ja sie ciesze, ze sie odwazylem:)
mam nadzieje ze filmik sie podobal..
Palek Demon
20-01-2006, 20:50
ty kestes noob! a jak bloker bloczy demka i go niedotknie i bedzie nawalac jeden szoter ktory dostanie caly exp to tez solo? -.-
nie spamuje ci PW tylko napisalem ze sie pomyliles!
ja na moim palku obecnie mam 40 dista ale do 12/13 lvl bede mial 50!
Czy on Mial blokera ??
Koles Gz 1 godzina trenienia do skilu 40 GZ
ROLTF heuheueheuhee
Link jest chyba widoczny:)
Czy on Mial blokera ??
Koles Gz 1 godzina trenienia do skilu 40 GZ
ROLTF heuheueheuhee
po pierwsze slownik kosztuje 4.99 zl!
po drugie wczesniej pisales ze dostal calego expa czyli ze solo no to napisalem to o blokerze!
po trzecie 40 skilu w godzine? omg -.- ty pewnie 40 skilu robisz 1 miesiac ..
up/down to nie solo?
Ale dla mnie "solo" to jest 1v1 no nie?;]
A to chyba bylo 1v1?;]
Mam nadzieje ze po pokazaniu tego filmiku niektore low lvl pallki wezme backpack manasow i sproboje ssolowac;D bo nie jest tak strasznie...
zrobie 50 dista + ok. 20 lvl i tez pojde ;] nakrece filmiQ ;]
Palek Demon
22-01-2006, 01:35
po pierwsze slownik kosztuje 4.99 zl!
po drugie wczesniej pisales ze dostal calego expa czyli ze solo no to napisalem to o blokerze!
po trzecie 40 skilu w godzine? omg -.- ty pewnie 40 skilu robisz 1 miesiac ..
Przynajmniej nie mam 10lvl RolTf
;q
Dajcie spokoj i sami to zrobice no :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.