zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dragon , Vampire , Necromancer czy Orc Warlord ?

Sonic Aline
20-01-2006, 20:46
Witam . Kogo poblocze szybciej dragona , vampire , necro czy orc warlorda ?
Zakladajac ze mam 25 lvl i skille 65/65 . Wezme jakiegoś potworka na solo ? Który bedzie najbardziej opłacalny ? Czy wogole pobloczę jakiegoś potworka ? (wiem ze draga tak :P) Ile mniej wiecej uhów stracę ? W draga i necro bil bym gs a vamp i warlord to tylko blok full def bs i demon shield . Walił bym jeszcze hmmami ;]
I odpowiedzcie jeszcze na te same pytania tylko zakladajac ze mam 30lvl ze skillami 70/70 ? :) :) B) PS. Na necro trzeba pacca ? Kolega mi zaczął wmawiać że trzeba więc już nie wiem :P

PS. Wysoluje zerka na 23 lvl ze skillami 60/60 ? Czy będą potrzebne ihy/uhy ?

AbandonAllHope
20-01-2006, 20:53
Na necro trzeba mieć pacca a vampy bez niego są nieopłacalne (nie ma na tyle dużego respu żeby udać się na mass hunty). A między warlordem a dragiem gdybym miał wybierać to bym poszedł na dragi bo jako jedyne chyba mogą być opłacalne.

emilok
20-01-2006, 21:12
biles sie kiedys z giant spiderem ?
jesli tak, to warlord jest od niego o jakies 20 zadawanego dmg slabszy
vamp hmmmm, vamp jest mocny jak demon skeleton tylko paralizyje dodatkowo
nekro nekro nekro, hmmmm, po 70-100 bije z furtawki, wiec co hit bys sie musial uhac, a leczy sie wiec nie zdazysz zabic,
smok to kazde dziecko wie co i jak wiec pomine go milczeniem

Cahir Mawr Dryffryn
20-01-2006, 22:19
http://myweb.cebridge.net/tlttemp/ Poszukaj dzialu z elitarnymi potworami dla knighta, tam jest wszyskto ładnie napisane.

Thor,hil,haw
27-01-2006, 13:28
Na 25 nie masz co mazyc na pokonanie ktoregos z nichX(
moze smoka:D
ale stracisz 10 uh okolo:(

spider-bialystok
27-01-2006, 20:24
Na 25 lvlu blokniesz vampa i dragona, na warlorda i necro bym nie radzil mimo to mysle, ze jesli shooterzy zabiliby necro dosyc szybko to dalbys rade bloknac. Zsolowalbys na tym lvlu dragona i vampira.
Na 30 lvlu ze skillami 70.70 jest praktycznie ta sama sytuacja z tym, ze moglbys juz zblokowac orca warlorda.

Ziro Dard
29-01-2006, 18:07
ja draga blocze i gs ale na vampie niebylem i niewiem czy zblocze i powiedzcie mi to czy zblocze i jeszcze czy jest dla FACC tam kolo Pohu ?i czy tam nie wypadnie mi wiecej niz 1 gs odpowiedzcie plz

Best Solo : Dragon
Best Team : Giant Spider

~Arthas~
29-01-2006, 18:44
Draga juz zsolujesz. ja na skillach 60/60 starcilem 4 uhy
Necro dla pacc na takim levelu UH WASTED
Vampir na takim levelu UH WASTED
Warlord dasz rade ale nie oplaca sie