Pokaż pełną wersje : Usuwanie postów
Bo kasowane są tylko0 głupie posty. Jak sie nie podoba to faktycznie, idź na tibia.xx.pl tam siedza same newbie z tibiagg
Matheous
08-06-2004, 20:23
JEZU PAWELEK NIE ROB TEGO PLX PLX PLX!!!
...na to liczysz?
Stary...W ciagu kilku ostatnich dni zobaczylem gdzies 3 twoje posty. Debilne jak jasny gwint. Chyba w 2 z nich zaproponowales odejscie z forum. Teraz, najwyrazniej niezaodowolony brakiem odpowiedzi, zakladasz taki temat. Udajesz, ze cie to wali, mowisz 'i tak sie tym nikt nie przejmie blablabla' a w duszy liczysz 'oby ktos sie jednak rpzejal ach mzoe sie pojawi 10 postow zebym nie odchodzil aaaa i wtedy wspanialomyslnie oznajmie ze zostaje, ale bedzie fajnie!!!'
Ech a idz, o 1 cepa mniej...Nie no sorry ale na serio w ostatnim czasie twoje posty kwalifikowaly sie do kategorii 'Best noob 2004'...Idz se na xx.pl bo tam chocby twoj post wygladal "Jeee tancze czacze bo lubie mambe a Tibia to gupia gra siualalalala ale mi sie rymlo bum bum frymblo iii mi sie zas rymlo ale ze mnie poeta, jak w DBGT Gogeta, kolejny rym hehehe" to i tak go nie skasuja i jeszcze ci dadza pochwale...
No to zegnamy... :baby:
Dan the Automator
08-06-2004, 20:24
Jeeezzzzuuuuuusssss Maaaaarrrrriaaaaa Odkryłeś nasz sekret!!! 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
Tak, usuwamy posty, by moderatorzy mieli jak najwięcej!!! Powiem wiecej! Kradniemy userom posty, a potem ich banujemy, by nie mogli wygadać!!!!!1 Odkryłeś nasz sekret ;( Teraz nasz los jest w rekach FBI...
Trzymajcie mnie bo zaraz popelnie samobojstwo z tego powodu...
ROTLF + gleba
Naprawde nie bedzie cie nam szkoda, bo patrzac na ten teamt widze ze zalezy tylko tobie na cyferce pod nickiem... Tacy uzytkownicy nie sa nam potrzebni, a twoje posty sa usuwane bo sa bez sensu! Ciekawe ile masz lat... ja bym obstawial na okolo 12... a wiec:
Idz se w cholere!
Edit:
Hahaha Dobo owned!
[20:35:28] <Dobo> ohhhh pawelku, nie odchodz, byles super userem , twotrzyles klimat tego forum, to forum juz nie bedzie tak fajne bez Ciebie, bedziemy starsznie tesknic i czekac na twoj powrot, a wtedy dostaniesz admina... PROSIMY, BLAGAMY, NIE ODCHODZ!!! ;(
Edit2:
Musialem to napisac...
Pawelek... gratz posta na w tym temacie, zawsze jestes jeden post do przodu!!! Tak trzymaj!!!
Dr. Omader
08-06-2004, 21:50
No i sie wydalo.... Ja to mam progsa ktory kasuje posty ludzia. Tutaj go pokaze(w TP):
----CUT-----
Program kasator;
uses crt;
posty, user : integer
Begin
for posty>100 do;
delete from posty>100 to posty<90;
make topic('Wystapil dziwny problem na forum i usunelo pare postow');
end.
----CUT-----
oczywiscie jest to moje dzielo i prosze go nigdzie indziej nie uzywac.
Ilosc postow nie znaczy o osobie, tak samo lvl nie znaczy jak sie zna na tibii(najlepszy przyklad GMy ciagle maja 2lvl 8) ). To jakosc swiadczy o was!
P.S. Tak wiem ze ten progs jest zle napisany... powino byc "for posty>50 do" :rolleyes:
A kogo obchodzą posty ? Burn in the hell plx.
buahaha
idz se na tibia.xx.pl, tam jest poziom w ktory sie wpasujesz idealnie.
:D
Sitawuze
08-06-2004, 23:56
Tutaj na Tibia.pl nie obchodzi nikogo o posty tylko chodzi żeby jednemu drugiemu pomagał rozwiązywali problemy albo się czegoś dowiedzieć i wtedy nie musisz latać po kumplach żeby się cos dowiedzieć.
Podpalacz
09-06-2004, 19:16
LOL
topic glupi ale jebne sobie posta przy okazji
Bede mial szybciej hmmka ^^ hahahahahah :P
Ja tam moge miec nawet blanka i takm sie nie pogniewam;p
Pozdro
Oryginalnie dodany przez pawelekthedruid
uwidzieć
8o 8o 8o
Matheous
09-06-2004, 20:47
See The Power Of PawelektheNOOB!
Piwo dla ciebie stary, jestes najbardziej nienormalnym gosciem ktory potrafi obslugiwac komp do tego stopnia zeby sie zapisac na forum...
GRATULACJE!!! :D:D:D:D:D:D
Po prostu pokazales swoja sile...Pokazales nam Ciemna Strone Forum...W skrocie:CSF(czytaj:NOOBSTWO:P)...
Apel do modkow-skasujcie ten temat bo sie zmienilk w bezsensowna nabijalnie postow...A pzoa tym Pawelek nabija w nim cos, co nawet postami nie jest...Wiec zanim nam sie obnizy do reszty poziom foprumowiczow, lepiej ten temat zmazac;)
Nie no widzialem kilka postow pawelka the jakistam i no nie jestem pod wrazeniem bo w zadnym na temat nie pisal chociaz ja pewnie nie lepszy jestem :] No i powodzenia na www.tibia.xx.pl .:LOL:.
...::: n00bz p0w3r :::...
a mowia ze to ja nabijam posty ?(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.