Pokaż pełną wersje : Drag na wyspie?
Kumagoro
21-01-2006, 17:38
Otóż stojąc na Senji w TYM (http://www.tibianews.net/worldmap.asp?xcor=826&ycor=855) miejscu usłyszałem znajome dźwięki
"FCHHHHH"
Ale afair tam nie ma dragów, a może są? Proszę o sprostowanie ^^
EDIT: Zapomniałem, dźwięki dochodziły od strony tej wysepki na którą można wejść przez foldę
Rafko122
21-01-2006, 17:48
Na senji foldzie ani zadnej z tych lodowych wysp niema dragów i nie bylo Musialo ci sie cos przewidziec w tym miejscu sa frost trolle podspodem A na senji Fakt Jest quest :P Dlugi z Minosami Dobry nawet exp tam Dla 15 lvla ;p
Kumagoro
21-01-2006, 18:05
MI chodzi o ta mala nieoznaczona do ktorej sie dostaje przez podziemia foldy, lsyszalem wyraznie, lsepy nie jestem przysiegam
Na senji foldzie ani zadnej z tych lodowych wysp niema dragów i nie bylo Musialo ci sie cos przewidziec w tym miejscu sa frost trolle podspodem A na senji Fakt Jest quest :P Dlugi z Minosami Dobry nawet exp tam Dla 15 lvla ;p
co to za quest? moze sie nim zainteresuję? B)
iron aepir
22-01-2006, 15:28
a wlasnie ze sa dragi na senji czy na foldzie wiem ze na ziomnych wyspach tesz sa nieraz po miescie biegajo ale to zadko
Zuczek_pl
24-01-2006, 17:30
a wlasnie ze sa dragi na senji czy na foldzie wiem ze na ziomnych wyspach tesz sa nieraz po miescie biegajo ale to zadko
TY chyba Draga pomyliłeś z Yeti.
Pozatym jakby Drag se łaził na Senji (bo to jedyne "miasto" na wyspach) to i tak by go pewnie nikt nie zobaczył bo tam nikt nie łazi no chyba ze na ten quest.
@up: Zdziwiłbyś się jak wiele rzeczy tam można robić - pomijam fakt, że ktoś może tam mieć domek.
@topic: Dziwne, ot co. Na pewno nie ma draga na wysepce obok Foldy, więc albo ci się zdawało, albo to jakiś przypadek (drag zespawnowany w skale albo inny bug), albo jest jakaś inna wyspa o której nikt nie wie, ale to mało prawdopodobne.
Otóż stojąc na Senji w TYM (http://www.tibianews.net/worldmap.asp?xcor=826&ycor=855) miejscu usłyszałem znajome dźwięki
"FCHHHHH"
Ale afair tam nie ma dragów, a może są? Proszę o sprostowanie ^^
EDIT: Zapomniałem, dźwięki dochodziły od strony tej wysepki na którą można wejść przez foldę
Powiesz mi jak zrobic zeby tibia miala dzwiek?
@topic
dziwne ale jak slyszysz dzwieki w tibii, to moze widzisz tez czolg w moim oku.
Powiesz mi jak zrobic zeby tibia miala dzwiek?
Człowieku, polskiego w szkole nie miałeś? Jest cos takiego jak 'metafora'. Jesteś jak mój stary, jak chce komuś dopiec to zawsze sobie powód znajdzie.
@Topic
Może to (specjalnie dla Mofiego) "wyraz dźwiekonaśladowczy" legendarnego potwora morskiego, o którym gada NPC w Northport.
Zuczek_pl
25-01-2006, 10:52
@Topic
Czy ta wysepka o której mówiłeś jest na mapce zaznaczona?
Zuczek_pl
25-01-2006, 12:10
Kumagoro mogłes go słyszec.
Zauwazcie ze jak jest ten quest z broadswordem i 3 perłami to tam jest mino mag i takie gówna. Ten quest znajduje się na północny-zachód od senji. Pytałm sie takiego jednego ytpka i mówił mi ze tam jest podobno resp dwóch dragów.
Więc wszystko jasne
A wiecie co?! Nie wciskajcie zadnego kitu niektorzy... (chodzi mi o tych, ktorzy twierdza, ze draga tam niema) naprawde na lodowych wyspach slychac to FCCCHHHHH!!! Z tego co sie orientuje, glos dochodzi z poludniowej czesci lodowych wysp. I nieopowiadajcie, ze tam draga niema... bo jest! Tylko czy dostac sie do niego mozna, tego juz niewiem :D
Zuczek_pl
25-01-2006, 23:58
A wiecie co?! Nie wciskajcie zadnego kitu niektorzy... (chodzi mi o tych, ktorzy twierdza, ze draga tam niema) naprawde na lodowych wyspach slychac to FCCCHHHHH!!! Z tego co sie orientuje, glos dochodzi z poludniowej czesci lodowych wysp. I nieopowiadajcie, ze tam draga niema... bo jest! Tylko czy dostac sie do niego mozna, tego juz niewiem :D
Można sie do niego dostac.
JAk koles stał na senji to slyszal zapewne odglosy z północnego-zachodu. Więc tam drag jest albo w podziemiach albo na powierzchni
Rookslayer of Dolera
26-01-2006, 19:41
Jestem akórat po pekowaniu na foldzie wiec wstompie zobaczyc co z tymi sygnalami dzwiękowymi. Questa robiłem ale draga tam nie widzialem tylko minosy.
PS Mój kumpel dostał red skulla:D :D
co to za quest? moze sie nim zainteresuję? B)
zadaje to pytanie poraz drugi bo nikt mi nie odpowiedzial X( wiec czekam bo moze zobacze o co tam chodzi
Zuczek_pl
27-01-2006, 10:31
zadaje to pytanie poraz drugi bo nikt mi nie odpowiedzial X( wiec czekam bo moze zobacze o co tam chodzi
To nie żaden quest tylko resp draga.
A quest na tej wysepce był od zawsze.
Jak tez slyszalem draga ale kolo npc ktory teleportuje z foldy
Pawlo182
29-01-2006, 17:44
No dobra, to że jest gdzieś smok ukryty na lodowych wyspach - ok (sam byłem na północnym-zachodzie Senjii i "słyszałem" osobliwe GROAR)
Jeśli to już wiemy, to może warto to jakoś udowodnić? Na przykład: Zuczek_pl mówisz, że jakaś osoba tam była i spotkała 2 smoki, ale czy wiesz np. jak się tam dostać?
Widzisz - rozmawiałem z kumplem o tym i kumpel doszedł do wniosku, że wcale nie musi być tam smoka, a są tylko jego odgłosy co mogło być wprowadzone przez CIPy dla podkreślenia klimatu wysp lodowych.
No dobra, to że jest gdzieś smok ukryty na lodowych wyspach - ok (sam byłem na północnym-zachodzie Senjii i "słyszałem" osobliwe GROAR)
na wyspach lodowych mozna spotkac misie polarne ktore robia wlasnie GROOAR
kiedys sie nawet przestraszylem ze za chwilke wejde na smoka
mysle ze koledze wlasnie o ten "dzwiek" chodzilo i nie ma tam zadnych smokow
i jeszcze pytanie jakie "dzwieki" wydaja yeti?
Kenicram
30-01-2006, 16:19
1.Ten Quast z 3 White Pearl i z Broadsword jest na wschodzie od miasta na Senji i tam jest tylko kilka mino i 1 mino mag.
2.Odgłosy dochodzą z wysepki ktora jest na zachodzie i nie wiadomo jak tam dojsc.
I nie mowcie tu e dragi sa z powiazane z Quastem z Broadsword'a(ten quast jest banalny) nic nie trzeba robic nawet nie trzeba zabijac te mino bo one sa za zamknietymi drzwiami
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.