Pokaż pełną wersje : Skill Bar
Czy ktoś słyszał o czymś takim jak skill box? Widziałem go na stronce www.tibiabr.com proszę o odpowiedź i wyjaśnienie skąd to wziąć?
Sitawuze
09-06-2004, 00:01
Jak już to skills Bar a nie skills box. To znaczy że będzie dodany naprzykład jak mamy axe,sword,club to po update będzie jescze jakiś i inne tam..... sam nei weim co dodarzą ale to się okaże.
@Sitawuze
Niestety mylisz się. Jest inaczej.
Otóż było napisane na forum tibia.com w dziale proposals aby wstawić do Tibii tzw. Skills Bar czyli paseczki pod skillami pokazujące ile jeszcze treningu do danego skilla. Takie paski jak od hp i mp tylko, że zamiast schodzić się napełniają. Klikamy te skille które nas interesują i pokazują nam się pod nimi paski. Ciekawa sprawa, lecz CIPSoft nie potwierdził, że doda to na 100% w następnym updacie. Po prostu powiedzieli, że wezmą pod uwagę taką propozycję i BYĆ MOŻE znajdzie się ona również w którymś z dalszych updatów.
Mefisto Er
09-06-2004, 00:27
Ja słyszałem że ma być wskaźnik procentowy (%) ile pozostało do kolejnego skilla... może to o to chodzi..
Zobaczymy po Update
Dr. Omader
09-06-2004, 01:39
Skill Bar to jeden z najwiekszych tematow....
2796 odpowiedzi, 29769 ogladan, 140stron postow!!!
Te liczby mowia same za siebie i pokazuja ze jednak CipSoft nie robi tego co ludzie by chciali zobaczyc...
Podobno ten skill bar jest obiecywany od wersji 6.0
Nikt nic nie mowil ze maja go teraz dodac tak wiec nie wiadomo czy i kiedy zostanie dodany.
Dla rozwiania wszelkich watpliwosci zamieszcze tutaj wypowiedz Guida, czolowego czlonka CipSoft, ktorej udzielil dla TIBIA NEWS: (http://www.tibianews.net)
Wprowadzenie tego nie zajęłoby wiele czasu jednak, gdy porównam ten mały pomysł z tym, co możemy zrobić zamiast tego to powiem wam, że to by bardziej pomogło Tibi. Wszystko, co mogę zrobić to zaakceptować fakt, że wielu klientów chce tego dodatku i że byłby dobry do następnego update. Możliwe, że mogę dodać ten pomysł do listy rzeczy do zrobienia i będzie to łatwiejsze do przyjęcia przez innych. Musze być trochę dyplomatyczny gdyż nie jestem tu sam. Nie myślę, że moglibyśmy to dodać teraz i zajmie to trochę czasu.
Ashganek Gundam
09-06-2004, 06:53
Jego odpowiedź to lanie wody i na nic konkretnego nie wskazuje. ALe czy ja wiem czy da się obliczyć takowy system... Mogliby dorzucić ile many do m lvlu.
Czeszosz
09-06-2004, 08:27
Hehe :P Ash co czekasz na 6 lvlm ;)
Ashganek Gundam
09-06-2004, 09:26
Pffff, zmieniasz temat, proszę o usunięcie jego posta :baby:
Sitawuze
09-06-2004, 11:31
To się wszystko okaże czy będą jakieś dodane bronie czy procenty czy ile procent do następnego skila to sie okaże po update. Uważam za temat zamknięty.
Po tym update nic nie będzie zmienione w materii skilli więc nie zobaczymy. Zresztą nowych klas broni nie dodadzą na pewno. Za dużo roboty, tak jak jest jest dobrze. A co to tego to Sitawuze spójrz na tamto forum i zobacz jak ludzie proponują by to wyglądało. Jeśli będzie to prawdopodobnie jak najbardziej zbliżone do tego co jest na screenie czyli nie żadne procenty tylko paseczki napełniające się.
Sir_alex
09-06-2004, 15:20
Jak by bylo tak jak wy wszyscy mowicie to bylo bysuuuuper przynajmniej dla mnie.Zawsze chcialem wiedziec ile jeszcze musze trenowac:D
Oryginalnie dodany przez Ashganek Gundam
Pffff, zmieniasz temat, proszę o usunięcie jego posta :baby:
Maly offtopic, po co odrazu usuwac. Niech sobie bedzie.
Mamy male utrudnienie z kasowaniem pojedynczych postow i powiem szczerze ze nie zawsze sie chce.
Lepiej zamknac :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.