Pokaż pełną wersje : Trening pala
Czy jest moze jakis programik do automatycznego podnoszenia zapalek u pala . Jezeli istnieje to bylbym wdzieczny za linka do stronki albo wyslanie na maila
[email protected] . z gory thx , jezeli nie to chcialbym zapytac jak sobe z tym radzicie przy treningu bo mni osobiscie to bardzow wqrwia :D
Jest taki programik. Rapid key 1.4 Wpisz w swiatowej wyszukiwarce (bo w polskiej raczej nie znajdzie). Probowalem go i uwazam ze jest calkowicie zbedny. Jesli chcesz miec dobre skille musisz sie pomeczyc, nie ulatwial sobie zycia. Ja zawsze bylem uradowany gdy po 3 godzinach podnoszenia "zapalek" ujzalem napis "You advanced......"
PS: i pomyslec ze 6.10.2003 roku moze sie okazac ze podnoszenie zapalek poszlo na marne :(
re down:
6.10.03r ma byc uaktywnienie utraconych kont. Oczywiscie jesli wczesniej podales prawidlowe dane na temat swojej postaci, a ja strasznie tam zamotalem, stworzylem sobie 2 konta na roznych mailch i nie wiem co z tym bedzie, przeciez dwoch Ruven miec nie moge.!!!.
Przeczytaj DOKŁADNIE powyższego posta a sie dowiesz...
Ehh...Sciagnij se cfaniaku macro maker i napisz macro.... bierzesz na full screen etc... ja nie mam czasu na macros... ja robie 5 godzini training swoim pallem i mam skill up bez problemu :D mam 69 dist teraz.
Istnieje taki programik do zbierania zapalek.Ale niemoge go zdobyć ;( wienc jagby kto miał to plis prześlijcie
[email protected]
Hej ja tesh mam palka ale jak jush kolo muwił to daje przyjemność gdy po 2 godzinach treningu widzisz YOU ADVANCED IN DISTANCE FIGHTING!!!
Jest takie cos! Trzeba tam nagrac swoje ruchy myszka i potem daje sie play i ten prog to powtarza nie sluzy on tylko do tibi wiec jest bezpieczny.
Ale lepiej nie odchodzic od kompa w czasie treningu :D
Po wiecej info
[email protected] :P
Oryginalnie dodany przez targud
Jest takie cos! Trzeba tam nagrac swoje ruchy myszka i potem daje sie play i ten prog to powtarza nie sluzy on tylko do tibi wiec jest bezpieczny.
Ale lepiej nie odchodzic od kompa w czasie treningu :D
Po wiecej info
[email protected] :P
Zadne cheaty nie sa bezpieczne
moj kolega uzywal tibi gg schackowali go bo...mial copper shielda LOL!!
W sumie po co ci ten program do ich podnoszenia ,Klasyczny trening RULLEZ :D
JEZU czy ktos mi to wytlumaczy? jakto mozliwe ze na forum niemozna gadac o zadaniach i to w pelni rozumiem ale mozna gadac o CHEATACH gdzie je sciagnac jezu ja tego nierozumiem...
Pochodz sobie po forum najlepiej weż szukaj i tam gdzieś znajdziesz jak zręsztą prawie na wszystkich nieoficjalnych stronach znajdziesz cheaty.
Powodzenia po shackowanym koncie:) :D
Pall of Kuznica
01-11-2003, 10:07
Zadne cheaty nie sa bezpieczne
moj kolega uzywal tibi gg schackowali go bo...mial copper shielda LOL!!
[/QUOTE]
ni co ze mial cooper shield??
o co biga? ?( ?( ?( ?( ?(
Furious Tiger
01-11-2003, 14:48
jest jakis programik ale chcialem zauwazyc ze uzywanie takich porgramow jest nielegalne i niektorzy gracze za to zabijaja... i sie nie dziwie
Christbutcher
02-11-2003, 21:37
@Maka
Zasadnicze pytanie:
Po co oszukiwać? Grasz dla przyjemności, czy dla skilli?
Ale niestety skille tesh są poczebne :D
Christbutcher
02-11-2003, 21:42
"poczebne" powiadasz...
Owszem, ale nie warto ich chyba podnosić oszukując? Nie sądzisz? IMHO większą przyjemność ma się ze skilli wytrenowanych samemu w pocie czoła, a nie dzięki jakimś macro.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.