zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pytanie o summona

GetAway
22-01-2006, 10:58
Mam małe pytanko dotyczące summona

Przypuśćmy ze kumpel postawiłby mi ghula do traina lecz po jakims czasie musial sie wylogowac. I teraz moje pytanie

Czy po jego wylogowaniu sie ghoul zniknie tez za jakis czas czy stanie sie on poprostu niezalezny i zacznie mnie atakowac

Prosze o szybka odpowiedz :)
Za wszelkie błedy przepraszam

Dawergo
22-01-2006, 11:09
Ghoul zniknie odrazu a po ponownym zalogowaniu kumpla niestety sie now nie pojawi :)

GetAway
22-01-2006, 11:11
Thx Dawergo ale przypuscmy ze kumpel nie bedzie przez dluzszy czas sie logowal to co sie stanie z ghoulem ?

poisoner
22-01-2006, 11:15
Czy po jego wylogowaniu sie ghoul zniknie tez za jakis czas czy stanie sie on poprostu niezalezny i zacznie mnie atakowac
Zniknie od razu po wylogowaniu sie jego wlasciciela.

poisoner
22-01-2006, 11:16
Thx Dawergo ale przypuscmy ze kumpel nie bedzie przez dluzszy czas sie logowal to co sie stanie z ghoulem ?
Ghoul zniknie bezpowrotnie po jego wylogowaniu sie i juz go nie bedzie i nie wroci.

lypa23
23-01-2006, 23:41
jak sie wydaje rozkazy summonowi. czy normalnie jak ty atakuje to i on atakuje.

Magus
23-01-2006, 23:54
jak sie wydaje rozkazy summonowi. czy normalnie jak ty atakuje to i on atakuje.Atakujesz Ty to i summon atakuje. Ustawienie ataku (full atack/balanced/defenced) ma znaczenie.

A w ogole to skoro pytasz tu to po co zakladasz nowy temat?

lypa23
24-01-2006, 00:00
a co sie dzieje z expem czy te co jest dla potwora przepada czy dodaje sie dla mnie

Magus
24-01-2006, 00:10
a co sie dzieje z expem czy te co jest dla potwora przepada czy dodaje sie dla mnie. I w jaki sposób dobrze blokować inne potowry np. monkiem
Primo: Exp się dzieli. Jeśli summon/summony zabija potwora same dostaniesz dokładnie połowe expa. Jesli i Ty będziesz zadawał obrażenia dostaniesz więcej niz polowe expa.
Secundo: Nie ma na to sposobu jako takiego, to wymaga troche finezji z Twojej strony, trzeba nauczyć sie manewrować. Nie jest to łatwe za to jest irytujące.

Aha, zanim zapytasz. Jak sie wylogujesz - summon zniknie, jak sie za bardzo oddalisz - summon zniknie, jak wyjdziesz/zejdziesz 2 lub wiecej piętra - summon zniknie.

Do dupy, co? :P

poisoner
24-01-2006, 09:45
jak sie wydaje rozkazy summonowi. czy normalnie jak ty atakuje to i on atakuje.
Nie mozna wydawac rozkazow summonowi.
a co sie dzieje z expem czy te co jest dla potwora przepada czy dodaje sie dla mnie
Jak bijesz tylko summonem, to dostajesz polowe expa. Jednak im wiecej ty zabierzesz potworowi, tym wiecej dostajesz expa.