Pokaż pełną wersje : 25 knight solo draga z hmm 4 fun
no to macie tu film jak z nudów zabijam moim knightem na 25 lvl z hmmów draga. Film być może krótki i nuny ale lepsze to niż nic
drag (http://gondimil.friko.pl/dragbyknight.rec)
Eeee to Ci sie nie oplacalo no ale jak 4 fun to wiesz :] Ogolnie filmik spoxx. Gratz cienkiego loota ^^
fajna zabawa, troche runow szkoda. no i bardzo ryzykowna z twoim lvl. jedno combo i po tobie,naszczescie udalo ci si i fajny filmik powstal. gratz
merchior
09-06-2004, 23:51
No wiesz niby fajnie, ale po co zamieszczać jeden filmik na kilku forum??? Ten sam filmik zamiściłeś na http://www.arch.n4u.krakow.pl/phpBB2/index.php
kto ci dał ten stuff bo na takim lvl i skilach do byś się za h*ja nie dorobił.
takie odpowiedzi mnie rozbrajają... :D
@Tikozax: przeciętny loot ze smoka (widziałem lepsze po kilka gp albo sam shortsword:P)
@SkiLo: Nudziło mi sie, pozatym chciałem sprawdzić ile zejdzie runów na takie coś. Nie bój sie ja nie widziałem tam żadnego zagrożenia, nie takie rzeczy sie robilo. To było dość proste, gorzej by było jakby mi zabraklo hmmów :P.
@Merchior: zamieszczam na kilku forach bo nie każdy użytkownik tibia.pl zagląda na tibia.xx.pl i na odwrót.
Co do tego stuffu to cie nie rozumie (?) jak kto mi dał? p-arm znalazłem, p-legsy, steel helm, i bh-shield i barb axe kupiłem. To tak wiele? A co do skilli to tak są fatalne bo ja nie nawidze ćwiczyć
Oryginalnie dodany przez rex
takie odpowiedzi mnie rozbrajają... :D
@SkiLo: Nudziło mi sie, pozatym chciałem sprawdzić ile zejdzie runów na takie coś. Nie bój sie ja nie widziałem tam żadnego zagrożenia, nie takie rzeczy sie robilo. To było dość proste, gorzej by było jakby mi zabraklo hmmów :P.
no to jak narazie miales szczescie do niemrawych smokow. ja jak kiedys blokowale to dostalem combo za 200+ i padlem. Ty tez raczej nie przetrzymalbys takiego.
zreszta maly lag i tez bylo by po tobie.
dlatego napisalem ze to troche ryzykowne. ale jak tam czujesz :)
Aby uniknąć bezsensownych komntarzy wprowadziliśmy ograniczenie xd.fngdxlkgxlgmvndxlkgmxlgmx ;g;lflgh;f
:):):):)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.