Pokaż pełną wersje : PoH
Cze mam dwa pytania.
Pierwsze to na jakim lvl i jakich skilach pałek może iść na poh i kosić gs (jedni mówiom 55+ a drudzy 65 + :/)
Drugie to , mógłby ktos opisać poh (podobno w niektórych miejscach można spotkać 5 gs na raz )
Z góry dzięki
Termbest_pol
09-06-2004, 21:27
1. To od ciebie zależy jezeli chcesz zmarnować wiecej bołtów to na gs idz z 55 (polecam 65 no ale .. )
A jezeli chcesz se poexpic to tam jest prawie wszystko
2.Sprawdz mapke na tibia.pl
3.Nie ma takiego respa
Lukiluki
09-06-2004, 21:27
a wiec tak niema miejsc z 5 gs na moze max z 3 a mozna tam sie natchnac na wszystkie rodzaje minosow
cyklopy Gs huntery i Smoki
Grubbasek
10-06-2004, 08:17
Mam 3 pytanka:
1)jezeli chcialbym isc druidem/sorcem to ktory musze miec lvl?
2)jaki ekwipunek ?
3) jaka jest taktyka? summony, sd, hmmy ?
Re :up
Jesli chesz biegac po calym pohu to 40 lvl by sie przydal.
Jezeli tylko cycki +gs to 11-25. Jesli wybierasz sie na poh przydadza Ci sie spore ilosci runow: hmm, gfb, troche sd na wszelki wypadek.
Mozna rowniez uzywac summonow, lecz jesli napotkasz sie na gs to mozesz sie z nimi pozegnac.
Main Vegeta
10-06-2004, 13:37
co do pallka to spokojne koszenie gs od lvla 30, skilla 65+. Co do sorka to radzil bym przywolac 2 monki i smigac na cyklopach i mino.
A ja dopiero wybieram sie na gsy na pohu i mam pewien pomysł,ale musicie mi coś powiedzieć a mianowicie:
jestem pallem lvl około 35-37,skile około 72/65.I teraz czy dam rade blokować gsa,jakie obrażenia tak mniej więcej będę odrywał i ile mi pójdzie uh jesli walka będzie trwała krócej niż bym normalnie uciekał i strzelał.
A i jeszcze jedno jak taki druid weżnie na gs dwa sumony i tak we trójke w niego dają to ten pająk będzie często zmieniał cel ?
Kerin Tale
13-06-2004, 21:22
Chcesz isc palkiem z kuszą pewnie i blokowac Gs-a bez tarczy?? Powodzenia zycze...a jesli z tarczą to...zblokowalbys...mam skille 65/64 i od Gs-a na full def z dragon shieldem, k-armorem, p-legsami, c helmetem i Fs-em najwiecej dostałem za 63 tylko ze dostawałem czesto.....ale jak na twój lvl (ja mam 25) to mysle ze dasz rade.....a z Uh.....hmm...tak na oko...na 1 Gs-a jakbys bił z pomocą...to zejdzie ci tak z...hmm.....7-8.....w kazdym razie..powodzenia zycze... :rolleyes:
Chce blokować gsa ale tarczą a mój sprzęt to crown:helmet,armor,shield,legs,p-amulet,fs(ale pewnie tarcze będę miał troche lepszą).Czyli teoretycznie będę obrywał troche mniej i mniej uhów mi pójdzie.I jeszcze powiedz cie mi ile tak będe obrywał przy blokowaniu takich potworów jak smoczek i demon skeleton(bo zerka i leadera to już znam).
I jeszcze powiedzcie mi jak to jest z tym przerzucaniem sie gsa na inne cele( czyli często,rzadko,czy tylko ciągle wali w blokera czy jakos jest to inaczej)
I bardzo bym prosił bez będnych komentarzy że pallek nie powinien blokować i takich innych bo mam pewien pomysł na walke znimi i blokować będę tylko od czasu do czasu.
re: Mestre
Pierwszego GS blokowalem na przy podobnym shielding i lvl (sprzet troche lepszy), zalerzy od tego jak ktos inny szybko zabije GS, ale mysle ze pojdzie ci troche wiecej niz sugerowane wczesniej 7-8 UH. Ciosy mimo ze normalnie ponizej 100, czasem zdazy sie 200+ nawet z niewiadomo jakim sprzetem.
GS atakuje ciagle chyba tego co zadaje mu najwieksze obrazenia lub jest najblizej... mysle ze DS beda obrywaly calkiem troche, ale z drugiej strony DS nie maja znowu takiej duzo gorszej obrony niz ty :)
Dead'paprykarz
03-07-2004, 15:58
a ja blokwalem 2 gsy uhy szly jak buza :)fajnie by bylo jak by przyszedl jeszcze do tego zerg :)pobil bym rekord w uhaniu sie:)
Dead'paprykarz
03-07-2004, 17:00
a kto potrafi zablokowac 3 behy ?
Animeczka
13-07-2004, 14:17
Ja gsy zaczalem ciagac na 20 lvlu ze skilami 70/55 :berserk:
Froggerr
13-07-2004, 19:20
Nietrzeba sie końiecznie żegnać z summonami jeżeli ma sie 2 Fe-Fire Elementale tio można sie żegnać z GS'em tylko ponieważ jak sie one za niego zabiorą to jest fun+to jak ty sam sie jeszcze dorzućisz z sd bądź hmm lub GFB.A najlepiej iść na GS'y sorc\druid na 25lvl+ , a dodatkowo morzna wziąść przyjaciela na high lvl na wszelki wypadek gdyby nieszło nam :baby:
hmm.... "nie koniecznie trzwba sie rzegnać z sumonnami..."
taaaaaa a świstak siedz bo sreberka były kradzione.
ja znam życie to on siedzi na pvp a tam np. fire elemanter
jak rozwala gs to chyba szybciej ciebie rozwali bo DOSTAJESZ od niego obrażenia na nonpvp tak nie jest nie dostajesz obrażeń:P:P:):):):D
Ehh panowie..
Po 1 na poh bez summonów. Ktos lurnie Gsy , co sie nierzadko zdarza i masz xxx jak nie xxxx many w plecy.
Po 2 bohy by sie przydaly w razie laga.
Po 3 pallem to dist minimum 65+ (bo innaczej hunt sie NIE OPLACA)
Po 4 trzeba troche poha znac
Po 5 sorcem tylko bic -> GFB, Hmm i na wypasionym mlvlu SD
Po 6 uwazac na lurerów.
Loot opłaca sie zanosic na poczte i wysyłać.
See you in PoH :)
brat_podpalacza
26-07-2004, 19:39
Oryginalnie dodany przez Lukiluki
a wiec tak niema miejsc z 5 gs na moze max z 3 a mozna tam sie natchnac na wszystkie rodzaje minosow
cyklopy Gs huntery i Smoki
look dead na 46 lvlu, jak myslisz dlaczego biegne na pustym pohu po gsy, a mi wyskakuja 4 gsy i huntery, a ja szukajac tylko vita i vita, az raz zamiast f3 dalem f4 i utani hur do dziury --.--
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.