zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Spór o uha

Golaod
23-01-2006, 00:12
Mam nadzieje, że nie zostane zjedzony przez reszte z powodu tego topicu. Nie wnosi on zbyt wiele ale zastanowić się jednak można. Mianowicie od wczoraj wraz z moim koleg± z tibii jak i rl dosyć długo dyskutowali¶my na temat tego czy paladynm ma czar uh. On ¶więcie przekonany był zawsze, że uh to nazwa RUNY co odrazu wykluczało możliwo¶ć posiadania przez paladyna takowego czaru - chyba każdy wie że tylko druid może robić uhy. Jednakże exura vita (bo chyba tak brzmi± słowa wypowiadane przez palka) to słowa czaru ULTIMATE HEALING. Skrótem tej nazwy jest UH czyli jakby nie patrzeć paladyn posiada czar uh ale nie posiada uhr czyli ultimate healing rune. Cóż starałem mu się to wytłumaczyć jednakże dla niego istniało tylko iż uh to runa i koniec kropka tak było jest i będzie, a ja nie mam racji. Jednak racje mam że palek też ma uhy :D ale jako spontaniczny czar :D czyż nie ? Dobrze, że nie dyskutowałem dalej z nim na ten temat bo by się skończyło to argumentami typu "hunt" :P

Kto chętny do rozstrzygnięcia sporu ?

Sozemego
23-01-2006, 00:14
Kwestia wzgledna -.-

Magus
23-01-2006, 00:26
Sprawa jest prosta - z ludĽmi ograniczonymi nie należy dyskutować.
Fakt faktem że paladyn taki czar ma, tyle że nikt go nie nazywa w ten sposób. Na sponatnicznego UHa mówi sie po prostu 'vita'.