Pokaż pełną wersje : Ceny podrózy
Iron Thief
23-01-2006, 01:14
Chciałbym przejsc postman questa i mam pare pytan.
Od którego lvl mozna isc na postmana zeby deda nie zaliczyc na ktoryms z zadan. Mam sorca 24lvl i 27 mlvl
I czy ktos dalby ceny podrozy z miasta do miasta bo na tibia.pl nie dziala link
W postman queście nie ma wiele stworów do zabijania. Ideą tego questa jest odwaga listonoszów i doręczanie przesyłek bez względu na wszystko, a nie zabijanie.
O ile dobrze pamiętam, to najtrudniejsza pod względem potworów misja, to wizyta w Mintwallin. Z 24 lev może być trochę ciężko... Niewidka powinna pomóc, ale może nie wystarczyć. W każdym razie powodzenia.
Musisz miec mozliwosc udzwigniecia worka, ktory wazy 500 oz.
Energy ring!
To powinno załatwić sprawe zrobiłem tego questa i rzeczywiście misja w Mintwallin jest najtrudniejsza! Jest tam około 100 minosów różnaego rodzaju(guardy itp.) więc gdzy wkałdasz na siebie energy ring potwory cię nie widzą!
Bjoern Shu
23-01-2006, 11:49
Energy ring!
To powinno załatwić sprawe zrobiłem tego questa i rzeczywiście misja w Mintwallin jest najtrudniejsza! Jest tam około 100 minosów różnaego rodzaju(guardy itp.) więc gdzy wkałdasz na siebie energy ring potwory cię nie widzą!
energy ring daje manashield na 10minut
chyba pomyliles sobie ze Stealth Ringiem ktory sprawia ze niektore potwory Cie nie widza.
@topic
uda ci sie na tym lvlu poprostu musisz sie zaopatrzyc w runy :P
malyjanek
23-01-2006, 11:59
Postman jest bardzo latwy ale za to dlugotrwaly (noc siedzialem i robilem :P )
oczywiscie najtrudniejsza misja jest Mintwalin jak wiesz jak isc to po drodze spotkasz "tylko" 2 mino magi + 1 dodatkowy z "hi" u Markwina jesli robisz go solo zaopatrz sie w stealth ringa i gfb i nie powinno byc wiekszych problemow.
co do cen podrozy to powiem ze jesli zrobisz postmana to placisz 10 gp taniej niz bez niego na statkach i 5 gp tansze parcele.To moze nie wiele ale za to masz fajne itemki do domku (jak postman hat itp) oraz skrzynie w niektorych miejscach
Koledzy wspomnieli o misji u krola minosów, a ja mam pomysl na rozwiazanie tego problemu. W miejscu gdzie chodzi Markwin są drzwi po prawej stronie. Idziesz tam, lurując markwina i ustawiając go JAK NAJLBIZEJ TYCH drzwi. Stawiasz tak parcele by nie mogl sie ruszyc. Idziesz za drzwi i mowisz "HI" Pojawia sie "armia" minosów. Łącznie z 10 minosow roznego rozdzaju. Otwierasz drzwi siup jednego maga z sd, potem zamykasz drzwi.Otwierasz i potem Siup guarda z sd, mino archera i tak dalej. Jest to sposob raczej tchórzliwy, ale osobiscie wole byc tchorzem i zyc i miec zrobionego postmana:P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.